Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13197
25.1.12 00:04
Marry11 píše:
díky bohu manžel doma Neli zvládla usnout na 6 minut a jede normálně dál ted už kouká v sedátku a se starší si hraji s legem :lol: to už není pravda já už nevěřím že někdy padne :lol: a to se ještě smála hlasem se spaní asi nás slyšela s Nikolkou :lol:

:-) :-) :-) no ja mela siestu do 17:05 :mavam: :mavam: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
25.1.12 07:15

teda 3 hodiny?to fakt neznám a malý je starší to nespí už ani nepamauju mám to zapsaný od 14/12 pí 2 hodiny za den v kuse den co den 8o ale včera nám zase padla jak hruška v 20 30 ale prý je rozmazelená či posedlá matkou, čekala na mně až si ji vezmu a za vteřinku spala a to jsem si tu psala knížku a musela jsem to přerušit to dostala takový záchvat že mně ji bylo tak moc líto chudinka malá a jen sem se k ní přiblížila už udělala takový zvuk, pokojený a spokojeně za 5 minut usnula 8o
Ta by křičela ještě doted za pul rou ji bohužel nedokáže uspat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3780
25.1.12 08:49

zdravím všchny brňandy!
Bydlím kousek od Brna, ale v Brně pracuju. Jsem teď těhu a hledám někuho na pokec, tak jsem zdovolením vlezla sem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
25.1.12 12:43

Ahoj balenko, vítám tě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
25.1.12 16:42
balenka píše:
zdravím všchny brňandy!
Bydlím kousek od Brna, ale v Brně pracuju. Jsem teď těhu a hledám někuho na pokec, tak jsem zdovolením vlezla sem ;-)

Vítáme nově příchozí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
25.1.12 20:45
balenka píše:
zdravím všchny brňandy!
Bydlím kousek od Brna, ale v Brně pracuju. Jsem teď těhu a hledám někuho na pokec, tak jsem zdovolením vlezla sem ;-)

ahojky balenko, vitej, kdypak cekas mimi? bydlis daleko od brna? zrovinka se chystame udelat srazik, tak doufam, ze se taky pridas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
26.1.12 09:52
markytka3 píše:
balenka píše:
zdravím všchny brňandy!
ahojky balenko, vitej, kdypak cekas mimi? bydlis daleko od brna? zrovinka se chystame udelat srazik, tak doufam, ze se taky pridas :-)

Jé to by bylo parádní!
Bydlím v Bílovicích nad Svitavou, takže do brna asi 5 minut ;-) Čekám po 7mi letech druhé dítě, ale mám pocit, že za tu dobu je tolik nových věcí, že je to jako poprvé :D
Termín mám 3.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
26.1.12 09:55

balenka tak to máš 1 zastávku do židenic a pak 1 zastávku dalších vlakem do Krpole :jazyk:

A máš termín na Nelinku tak to dodrž :lol:

• Citovat
  • Upravit
3780
26.1.12 09:59
Marry11 píše:
balenka tak to máš 1 zastávku do židenic a pak 1 zastávku dalších vlakem do Krpole :jazyk:A máš termín na Nelinku tak to dodrž :lol:

Ty máš Nelinku?
Každý, kdo se na mě podívá říká, že to bude kluk… :nevim:
Do práce jezdím autem, abych stíhala odpoledne vyzvedávat Julinku za školy, ale máš pravdu, že vlakem je to jen 2 zastávky na hlavák a busem (jezdí k nám MHD) je to asi 15 minut na Starou Osadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
26.1.12 10:13

hm to je fajn jasný z obřan :jazyk:

my jezdíme trošičku dál až přes Blansko kousek dál každý víkend k babičce.

TAkže vím že je to kousek co já se najezdila vlakem k manželovi :lol:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
26.1.12 10:13

balnak nevím zda vidíš popisy máme doma 2 ještě starší 3,6 měsíců Nikolku :mrgreen: už mně lidé říkají a třetí bude na N jak :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3780
26.1.12 10:32

No a bude N…? Kdy máš temín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
26.1.12 11:07

ne třetí není zatím :lol: ale do pul roku se domluvíme :mrgreen: :mrgreen:

Přece jen Nelišek je tak hodnoučký miminko sice vůbec nespinká ale je tak zcela posedlá maminkou, že je to krásné :mrgreen:

Jde o domluvu zda to zvládneme finančně :lol:

• Citovat
  • Upravit
3780
26.1.12 12:38
Marry11 píše:
ne třetí není zatím :lol: ale do pul roku se domluvíme :mrgreen: :mrgreen:

Přece jen Nelišek je tak hodnoučký miminko sice vůbec nespinká ale je tak zcela posedlá maminkou, že je to krásné :mrgreen:

Jde o domluvu zda to zvládneme finančně :lol:

No to jo, je děs, že se člověk musí na takové věci ohlížet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
26.1.12 16:04

no je ale je to holý fakt ale my to třetí miminko moc chceme tudíš uvidíme co uvidíme :lol:

Zatím by to bylo strašné opustit Nelinku kdybych byla v nemocnici ona by se uplakala k smrti a mně by z too bylo moc smutno. Nejdřív v roce nebot nevěřím, že by to bylo bezproblémů člověk musí myslet i takto a Nelinka předvedla takovou scenku v kočárku když jsem šla s Nik k mudře že ječela na celou ordinaci až sem vylezla nesnese hold ani babičky uklidnila se až mně viděla

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová