Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zdar decka, tento sraz jeste nedavame, ale priste se tesime! ![]()
kac ty jsi tam v 15hodin bude tam někde ještě dříve?už se dívám v kolik nám to jede tam pěšky v tý zimě nejdu ani za milion ![]()
Nikča už se těší že zítra půjdeme za dětima ![]()
Marry11 píše:
kac ty jsi tam v 15hodin bude tam někde ještě dříve?už se dívám v kolik nám to jede tam pěšky v tý zimě nejdu ani za milionNikča už se těší že zítra půjdeme za dětima
Asi my. Dorazíme do Brna 13:15, poběháme po Vaňkovce a jdeme do Cafe & Play. Přesný čas si netroufám odhadnout.
Na koho se mám u servírky odvolávat? Na Emimino? ![]()
EDIT: Klidně do SZ ![]()
ježiš ja jsem přepracovaná já jsem si dala zítra nějakou předávácí schůzku jakýsi soutěže na 15 hodinu
no myslím, že to bud zrušim komplet či jindy to zas bude blbost ![]()
no to bude zase ta stejná blbost jak jednou v létě
no abych měla pokoj jsem mu řekla neslibuju s 2 dětima to bych pošla a taky k čemu v uzimě tam být no promarněný čas.
Takže v kolik tam bude někdo první na srazu?
Zítra jsme dlouho sami bez tatínka takže mně ty uterky vyhovují.
Myslím, že i Nelinka se už může zapojit do sedátka ![]()
ahoj holky, jsem z brna a mám dvouletýho caparta…můžu se k vám přidat na pokec?
laydy píše:
ahoj holky, jsem z brna a mám dvouletýho caparta…můžu se k vám přidat na pokec?
Vítáme dalšího do party! Nějak se množíme-nekontaktní cestou ![]()
První tam bude asi Chutanit, já se budu snažit dorazit na tu 15hodinu.
Honza mi sice udělal čáru přes rozpočet. Měl mít karneval dneska ve škol. družině a on si to špatně napsal a je zítra
No musím to pořešit příchod v 15hodin se sousedkou.
A o půl4 ho á doma vyzvednout děda na bruslení. To budu jako na jehlách, jestli se vše zvládlo jak mělo. Vydechnu si až jak uslyším, že děda je s Honzou.
![]()
jé vy plánujete srazík, škoda, že jsem tady za váma nepřišla před delší dobou, mohla jsem se tam taky vtěrknout, takhle je mi to blbý
![]()
laydy píše:
jé vy plánujete srazík, škoda, že jsem tady za váma nepřišla před delší dobou, mohla jsem se tam taky vtěrknout, takhle je mi to blbý![]()
máme ho v café and play v KrPoli sraz +-15hod. Jak kdo zvládá.
stůl 5,8,9 u sloupu uprostřed.
no joooooo, ale vy už se tady všechny znáte aspoň po netu ne ![]()
ahoj, jsem vás objevila taky v pravou chvíli, ale ikdybych se k vám nakrásno zítra chtěla přidat, tak to nezvládám. Je to v čase kdy malá spí (a to jedině v postýlce, v kočáru ani omylem), takže bych stihla přijít tak na 18h. ![]()
Každopádně se zítra hezky bavte ![]()
labell píše:
Kamko mame kostym Minie ci jak se to pise. Vezmu ho.
díky moc, to budeš zlatá ![]()