Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1938
13.1.12 19:41

Jéé další chlapák! :dance: :dance: Velká gratulace :kytka: :srdce: :kytka: Koukám že Bubis a Krisulka mají všechny ty chlapáky téměř stejně narozený! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
13.1.12 19:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
13.1.12 20:05

Taky velka gratulace. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
14.1.12 13:16

Zdravim vas holky :)
Alenko, jak se vam dari, co Tomik? Dlouho jsem tu nebyla, tak nemam o vas zadne info :) Mate se dobre? Jo to mas pravdu, ze moji kluci a Krisulky jsou v podstate stejne narozeni. Takova naahodicka. Jsem se nahodou s Krisulkou potkala nekdy na podzim a koukam, ze ona taky s briskem..Ale tentokrat je ten muj stari :D
Jinak jsem koukala, ze mate novyho pejska (jesteze se nasel), dobrodruh :) Co na to Tomik, ten musi byt nadsenej. Daniel by taky chtel pejska, ale teda prej prtavouckyho, velkejch se boji a utika :D Jestli chodite nekdy treba do Luzanek nebo na Kravak na prochazku, bychom se radi pridali, Daniel by mohl prekonavat strach s pejsku :)
Tak zatim pacek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
17.1.12 11:27

dekujem :*
a zdravime z tepla domova
byl to fofr, a i jinak se m. zatim tvari jako hodne miminko - tak uvidime, jak dlouho mu to vydrzi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
17.1.12 12:10

Krisulko - dodatečně gratuluju. Je to ale kus chlapa… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
17.1.12 14:02

Krisulko,tak bezva ze uz jste doma! a taky ze Marian je hodnouckej :) Jen tak dal.. u nas se v tom taky zatim pokracuje :palec:
A co na nej rika Krisik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
18.1.12 11:41

Krisulko a Bubis - moc gratulujem :mrgreen: :mrgreen: ženský, že vy se domlouváte, abyste ty děti měly zároveň :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
18.1.12 12:04
doriang píše:
Krisulko a Bubis - moc gratulujem :mrgreen: :mrgreen: ženský, že vy se domlouváte, abyste ty děti měly zároveň :lol: :lol:

A ty se k nim za chvilku pridas. Gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
18.1.12 19:03

Bubis nestíhám, napíšu jak to půjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.1.12 00:02
doriang píše:
Krisulko a Bubis - moc gratulujem :mrgreen: :mrgreen: ženský, že vy se domlouváte, abyste ty děti měly zároveň :lol: :lol:

dori, no myslim, ze v tom nejsou sami :-) :-) :-)

bubis, krisulko, jeste jednou velke gratulace :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
19.1.12 12:40

holky jeste jednou diky za gatulace :)
Doriang, no jo domlouvame :lol: Ted se jeste musime domluvit na ty holcicky, kdy si je upecem :lol:
Alenko, jasny, chapu…az ti to vyjde, tak pisni, co noveho 8)

Holky double a vice matky, prosim o radu: jak jste to resily s mimi plus skolkovy ditko? Od kdy jste vyrazily s miminkem ven (abych mohla zavest starsiho do skolky). Ted v zime proste nejak nevim. Cesta do skolky a zpet hodina a pul(bohuzel skolka trochu z ruky). Myslite, ze uz s 3tydennim mimcem muzu na tak dlouho? a jeste MHD? Pak ve skolce nechat dole na chodbe kocar nebo mimco spici vytahnout a jit s nim do satny.. (asi trocha prihlouply dotaz, ale i tak diky za rady :)
Jo a jeste dotaz- pokud jste pouzivaly Manducu, od kdy? Pisou od narozeni, ale nejak mi to prijde brzo i v tech 3 tydnech. To by totiz byla pohodicka pak cesta do skolky.
Tak se zatim mejte hezky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
19.1.12 12:49

bubis no píšou že procházku od 3 kg váhy my šli s Neli ven po týdnu. Jinak mh jsem jela až po 6ti nedělí ;)
A školku my máme u baráku, ale my tam Nikču nedaly válčíme všichni 3 doma společně a je to škoda jak se k sobě už mají je to krásné.
Každopádně prý toto vymyslel sám pan Nelik máme doma pana Nelíka :lol: za chvíli to bude prezident :lol:
No a od šmoulíčka, RAmpy a ted je to pan Nelík :lol:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
19.1.12 12:50

já jsem povíšena z koumáka na sally :lol: Nikča je kutil a nebo burák :lol: a tatka ten je tatka šmoula nebo šídlo :lol:
A babičky jsou zatím šmoulinky :lol

• Citovat
  • Upravit
5579
19.1.12 14:14

bubis já nechávala kočár se spícím klidně někde hned za dveřma školky ;) a co vidím teď tak maminky normálně nechávají spící děti i venku hned před vchodem. Ven jsme šli 7 dní po porodu. V šátku jsem tahala od narození ;) dokonce i prostřední se zlomenou kliční kostí od porodu mi pediatr povolil tahat v šátku, jenom mohla jen na jednu stranu než se to zahojilo. V manduce je myslím nějaká vložka pro novorozence, že tam jde dát jako do kolíbky do lehu - od 4-6 týdnů už může i na svislo. A teď je teplo, takže i na hodinu a půl procházku bych si klidně troufla, mhd jsme taky jezdili od narození(páč auto nebylo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová