Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Marry, to není možný a taková je hubená
No hlavně že jí chutná, spíš maminy řeší, jak jim ty děti nejí ![]()
A co schůdky, už chodí jen na ně, nočník je zapomenutý?
Kamka . Manduca už je prodaná.
Byl to docela fofr.
Chuanit - ó díky. ![]()
Ještě mám na skladě chodítko, kdyby byl zájem.
mischni píše:
Kamka . Manduca už je prodaná.Byl to docela fofr.
mischni, dnes mi kamoska, ktere jsem dala tvuj link na manducu, nadsene povidala, jak je super! je z ni moc nadsena! posli link i na choditko, poslu to u nas holkam z dedin
ju
cafe & play, dnes jsme tam s martinkem nahodou zavitali, vubec se to tam nezmenilo, je to tam super, tak me napadlo, zda nekdy nezajdem?
Markyt-my už tam byli v sobotu. Děti se vyřádili:roll: !!
My jsme teď nemocní nakonec jsme po 3týdnech skončili na ATB. Ale za den užívání je už poznat zlepšení.
Takže budeme brzo fit!
dnes budu d2lat bramborovou to je ještě oblíbenější polévka zvažuju v jakým hrnci to vařit nebot muž je doma má dnes dovolenou.
A Jinak my jsme nemocní
ted čekám ještě Nelinku až začne pčikat a soplit no uvidíme.
Schůdky od prvnjíhjo okamžiku používá je tam snad 50× za den kakání je to úžasný nebot lítat v kuse sem tam s nočníkem. Užasná věc zvažuju že nočník půjde i rovnou z domu nebot Nelinku začneme učit rovnuo na těch schůdkách ![]()
Jdu honem vařit tady je divoko furt chce kapesníky ![]()
Včera řekla tátovi že jsem ji nedala najíst a on zkoukl kastrol no však nedala máš tam ještě ždibeček
Já to taky nechápu ale šla včera 3× kakat ![]()
mischni píše:
Kamka . Manduca už je prodaná.Byl to docela fofr.
To teda byl
Ale dala jsi dobrou cenu, tak proto.
chuanitka píše:Kamka33 píše:Kamko, příspěvek nad tebou Mischni
Ahoj holky, kdybyste některá prodávala manducu nebo ergo nosítko, tak se mi prosím ozvěte. Díky![]()
![]()
Mischni znám, ručím za ni
Milá Chuanitko, právě mischni jsem propásla, proto jsem napsala že sháním manducu, víš ![]()
Kamka33 píše:
Milá Chuanitko, právě mischni jsem propásla, proto jsem napsala že sháním manducu, víš
jejej kamko, kdypak cekas mimi?
markytka3 píše:Kamka33 píše:jejej kamko, kdypak cekas mimi?
Milá Chuanitko, právě mischni jsem propásla, proto jsem napsala že sháním manducu, víš
moje mimi už má 14 měsíců ![]()
Kamka33 píše:chuanitka píše:Milá Chuanitko, právě mischni jsem propásla, proto jsem napsala že sháním manducu, víšKamka33 píše:Kamko, příspěvek nad tebou Mischni
Ahoj holky, kdybyste některá prodávala manducu nebo ergo nosítko, tak se mi prosím ozvěte. Díky![]()
![]()
Mischni znám, ručím za ni
Aha
![]()
Tak tady je odkaz na chodítko:https://www.emimino.cz/…reams-22981/ Já i Bára jsme ho milovaly, ať si ortopedi říkají co chtějí. Když se to nepřehání, tak nevidím problém. ![]()
chuan - díky za raport. ![]()
holky küpujete dětem něco od nextu nového?Já že ted jsou zimní výprodeje, že jestli by se někdo nepřidal a máme poštovné na půl
já že si kouím punčocháčky na příští rok zvažuju ještě bundu uvidíme až dorazí muž zda to odsouhlasé ![]()
dorazit včas na výprodej nextu do Olympie je nereálné vždyt já ani nevím kdy a jesti tam něco na mně zbyde ![]()
Marry11 píše:
holky küpujete dětem něco od nextu nového?Já že ted jsou zimní výprodeje, že jestli by se někdo nepřidal a máme poštovné na půljá že si kouím punčocháčky na příští rok zvažuju ještě bundu uvidíme až dorazí muž zda to odsouhlasé
Hoď odkaz kde kupuješ a já bych koukla, ale po víkendu. Odjíždíme k rodičům a ti nemají připojení.
kac já ještě nikde nikdy nic
baba si dala inzerát na mmb že má ted možnost nakupu na jejich oficiálních stránkách a chce kurz za libru 27 kč viz punčocháčky co ted maj stojí v olympii 360 Kč a z jejich výpočtů by vyšly na 256 Kč.
http://translate.google.cz/translate?…. Já že chci dávat Neli i Niki do stejných a po koui 2 kusů už mně to výjde fakt levněji.
A celkově zda vlastně tam spadají i mikiny zimní tak dat za novou mikču dat 250 Kč s mně nezdá moc nebot je next a to se vždy prostě lépe rpdoá. Já doposud vše kupovala od nextu nošené…A ono sladit 2 děti bych to měla jednou rannou velikost 86 110 98 116
a ušetřím spousty drahocenýho času to lovit 2× stejně nošený zda mně rozumíš.
A ušetřím nošeným u Mikin většinou pár kaček ty fleesový s poštou vychází většinou na necelý 200Kč.
Dejte vědět, já že takto by nám pošta vyšla levněji rovnuo v magabalíku ![]()