Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5891
29.11.11 20:17

Marry, to není možný a taková je hubená :lol: No hlavně že jí chutná, spíš maminy řeší, jak jim ty děti nejí :nevim:
A co schůdky, už chodí jen na ně, nočník je zapomenutý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
29.11.11 21:16

Kamka . Manduca už je prodaná. :? Byl to docela fofr.

Chuanit - ó díky. :mavam:

Ještě mám na skladě chodítko, kdyby byl zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
29.11.11 21:43
mischni píše:
Kamka . Manduca už je prodaná. :? Byl to docela fofr.

mischni, dnes mi kamoska, ktere jsem dala tvuj link na manducu, nadsene povidala, jak je super! je z ni moc nadsena! posli link i na choditko, poslu to u nas holkam z dedin :-) ju

cafe & play, dnes jsme tam s martinkem nahodou zavitali, vubec se to tam nezmenilo, je to tam super, tak me napadlo, zda nekdy nezajdem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
30.11.11 08:37

Markyt-my už tam byli v sobotu. Děti se vyřádili:roll: !!
My jsme teď nemocní nakonec jsme po 3týdnech skončili na ATB. Ale za den užívání je už poznat zlepšení. :palec: Takže budeme brzo fit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
30.11.11 08:58

dnes budu d2lat bramborovou to je ještě oblíbenější polévka zvažuju v jakým hrnci to vařit nebot muž je doma má dnes dovolenou.
A Jinak my jsme nemocní :roll: ted čekám ještě Nelinku až začne pčikat a soplit no uvidíme.
Schůdky od prvnjíhjo okamžiku používá je tam snad 50× za den kakání je to úžasný nebot lítat v kuse sem tam s nočníkem. Užasná věc zvažuju že nočník půjde i rovnou z domu nebot Nelinku začneme učit rovnuo na těch schůdkách :dance:

Jdu honem vařit tady je divoko furt chce kapesníky :roll:

Včera řekla tátovi že jsem ji nedala najíst a on zkoukl kastrol no však nedala máš tam ještě ždibeček :lol: Já to taky nechápu ale šla včera 3× kakat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14721
30.11.11 09:37
mischni píše:
Kamka . Manduca už je prodaná. :? Byl to docela fofr.

To teda byl :) Ale dala jsi dobrou cenu, tak proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
30.11.11 11:33
chuanitka píše:
Kamka33 píše:
Ahoj holky, kdybyste některá prodávala manducu nebo ergo nosítko, tak se mi prosím ozvěte. Díky :kytka:
Kamko, příspěvek nad tebou Mischni :lol: :lol: :lol:
Mischni znám, ručím za ni :D

Milá Chuanitko, právě mischni jsem propásla, proto jsem napsala že sháním manducu, víš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
30.11.11 11:55
Kamka33 píše:
Milá Chuanitko, právě mischni jsem propásla, proto jsem napsala že sháním manducu, víš :lol:

jejej kamko, kdypak cekas mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
30.11.11 12:46
markytka3 píše:
Kamka33 píše:
Milá Chuanitko, právě mischni jsem propásla, proto jsem napsala že sháním manducu, víš :lol:
jejej kamko, kdypak cekas mimi?

moje mimi už má 14 měsíců :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
30.11.11 12:54
Kamka33 píše:
chuanitka píše:
Kamka33 píše:
Ahoj holky, kdybyste některá prodávala manducu nebo ergo nosítko, tak se mi prosím ozvěte. Díky :kytka:
Kamko, příspěvek nad tebou Mischni :lol: :lol: :lol:
Mischni znám, ručím za ni :D

Aha :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
1.12.11 20:32

Tak tady je odkaz na chodítko:https://www.emimino.cz/…reams-22981/ Já i Bára jsme ho milovaly, ať si ortopedi říkají co chtějí. Když se to nepřehání, tak nevidím problém. :lol:

chuan - díky za raport. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
2.12.11 12:17

holky küpujete dětem něco od nextu nového?Já že ted jsou zimní výprodeje, že jestli by se někdo nepřidal a máme poštovné na půl :mrgreen: já že si kouím punčocháčky na příští rok zvažuju ještě bundu uvidíme až dorazí muž zda to odsouhlasé :lol:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
2.12.11 12:17

dorazit včas na výprodej nextu do Olympie je nereálné vždyt já ani nevím kdy a jesti tam něco na mně zbyde :think:

• Citovat
  • Upravit
Kac
5049
2.12.11 12:19
Marry11 píše:
holky küpujete dětem něco od nextu nového?Já že ted jsou zimní výprodeje, že jestli by se někdo nepřidal a máme poštovné na půl :mrgreen: já že si kouím punčocháčky na příští rok zvažuju ještě bundu uvidíme až dorazí muž zda to odsouhlasé :lol:

Hoď odkaz kde kupuješ a já bych koukla, ale po víkendu. Odjíždíme k rodičům a ti nemají připojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
2.12.11 12:26

kac já ještě nikde nikdy nic :mrgreen: baba si dala inzerát na mmb že má ted možnost nakupu na jejich oficiálních stránkách a chce kurz za libru 27 kč viz punčocháčky co ted maj stojí v olympii 360 Kč a z jejich výpočtů by vyšly na 256 Kč.
http://translate.google.cz/translate?…. Já že chci dávat Neli i Niki do stejných a po koui 2 kusů už mně to výjde fakt levněji.
A celkově zda vlastně tam spadají i mikiny zimní tak dat za novou mikču dat 250 Kč s mně nezdá moc nebot je next a to se vždy prostě lépe rpdoá. Já doposud vše kupovala od nextu nošené…A ono sladit 2 děti bych to měla jednou rannou velikost 86 110 98 116 :mrgreen: a ušetřím spousty drahocenýho času to lovit 2× stejně nošený zda mně rozumíš.
A ušetřím nošeným u Mikin většinou pár kaček ty fleesový s poštou vychází většinou na necelý 200Kč.
Dejte vědět, já že takto by nám pošta vyšla levněji rovnuo v magabalíku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová