Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, taky zdravíme, hlásíme, že už spíme a jsme rády, že jsme vás poznaly ![]()
Mně se to tam teda líbilo víc než v Café and Play, kde mi ty hračky nepřijdou teda moc čistý, nebo nevím, byla jsem tam jednou před rokem, třeba se to změnilo ![]()
Aknelinko: my tam byli v dubnu musela bych najit fotky.A hracky mi spinave neprisli.
Kac: ted jsem se Barunky zeptala jak se ji to dneska libilo a mela jsi videt ten ulicnicky vyraz na slovo Honzik ![]()
vy se máte námNikča stál enespí prý se bojí být v pokoji a vyžaduje zase mně jen já se zvedla moc brzy takže nám tu zase poletuje ![]()
J8 nebyla nikde tak já nemám s čím srovnávat.
Nkolce se prý líbil domeček a ty kuličky jak vyhazovala s miminkem říkala to myslela asi Martínka ![]()
Marry11 píše:
vy se máte námNikča stál enespí prý se bojí být v pokoji a vyžaduje zase mně jen já se zvedla moc brzy takže nám tu zase poletuje![]()
J8 nebyla nikde tak já nemám s čím srovnávat.
Nkolce se prý líbil domeček a ty kuličky jak vyhazovala s miminkem říkala to myslela asi Martínka
Marry to nam tvrdiva i Barca a ustele si tady na gaucu jen aby nemusela spat v pokojiku.Jo a uz spi.
hotovka už taky spí ale nevěřil mně že na té podlaze nespala delší dobu
byla k neunavení a to ještě v buse stála ![]()
ale měla hlad jak tygr ona snědla já nelžu 3 celý rohlíky a 1 ještě v buse ![]()
No natoze me mala snedla celej medovni asi bez tri uzdibnuti tak snedla 1,5 pocitano i s rohlikem od kac. ![]()
jdu lovit foto talířů co Nikča sní jednou rannou
to musítě vidět já mám prostě doma žrouta a to že sedí klidně se lžíci když je to na sporáku to je normální ![]()
tak to je ten talíř a vývaru sní n posezení 3 A VÍCE TALÍŘŮ ![]()
MArry: vidim ze mas doma taky jedlika.My taky snazim se ji krotit.By me zajimalo kam to ty deti davaji no vim maji vydej.Ja snist tri takove talire tak mam o dve kila vic hned.
no pořád váží stejně neboj já se furt sem tam vážím a ona umí řekne a pustí si váhu a zváží se mám ji podkontrolou má 15,6 kg ![]()
Už opravdu spí a jde se vysávat tedy čekám až se to vysaje až Jirka dohraje hru.
No já nechápu jak se to do ní vleze nebot to je tekutin a ona mně stejně za pul hodiny řekne že má hlad na ten vývar snědla pul kastrola a ona mně řekla že má hlad
ten teda po tom jede jako hrom ![]()
spíš poradte figl jak ji zrušit nočník jestli ji neřeknu že je rozbitej a že se půjde opravit nechce mně chodit na záchod se divím že po mně nežádala at jdu někam na kanál a fakt sem ji zvedla jak venku vyčůrala se normálně do záchodu síla na to mně doma na stjený postup řekla že je malá
a že záchod je velký že by spadla
tchýně má menší záchod a tam to taky neplatí chjo no uvidíme snad budu muset sehnat to šmoulí prkno ![]()
mně to zpět krásně jelo navozovaly to na sebe užasný muž nás čekal na zastávce ptal se jak bylo a že je rád že se Nikolka dobře bavila