Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mám oranžový kočár a toto je Nikolka v této bunde čepičku ji dam jinou tak poznávací znamení ![]()
Ja myslim ze se pozname.Ja fotky hodit nemuzu musela bych prehodit internet do druheho pocitace.
.ja budu mit modrou bundu a mala ruzovou s sedou a bilou prevazuje ruzova jo a fialovou cepicu s hellou kitty. ![]()
kdo se tam vrhne do těch kuliček sotva vubec zaprkuju kočár je Nikokla a na dvojčátka bude furt říkat stejný jsou stejný
vzpomenete si ona je na to akorátní že je něco stejnýho nabalila Nelince stejný plenky
ted i uklízí to bych měla podnikat častěji ![]()
já už se balím ted na převlečení kdyby se mně nedejbože Nelinka prokakala no jdu vymýšlet dál co s sebou dokud spinká má jen 1 delší spánek pak už jede nonstopky ![]()
Jdu nachystat Barci veci na prevleceni pac v rifliich mi tam litat nemusi.
Holky já mám na prodej NOVÉ, chtěl by někdo?:
kaši Nestlé - mléčno-rýžovou malinovou od 4měsíce - 45kč
kaší Nestlé ml-rýžovou - 5-ti ovocnou id 9měsíce -45,– váží á230g
Lůci mi to už nejí
A žádné miminka v okolí nemáme. Honzík byl kašový a Lůci je spíše klobásová ![]()
kac já tu už 1 kašičku pro malou mám takže zda ji to zachutná klidně to odkoupím počítej se mnou jenže první dítě mně to vůbec nejedlo
takže neslibuju uvidíme od kdy ji to už můžu dávat.
Mary-ze začátku to jedla. Potom jsem řekla sestře ať mi dovezou známí z Polska. Jenže oni to dovezli až za 2měsíce … no to už ona nejedla. Tak naprd. ![]()
Me to mala taky nejedla.Leda pres flasku.A casem jsem tomu dala utrum protoze vypila kasi a za hodinu az dve chtela mleko takhle si vzala akorat mleko.Jo a jeste ta kase musela byt ta ryzova bez prichute. ![]()
ja to na malé vyzkouším však se ještě uvidíme mám tu bez příchutě už se těším až ji dám první lžičku ![]()
Holky tak ja dojdu mezi pul treti a treti. Budu na sobe mit takovy svetly kabat, tomas modrou puntikatou bundu a modrou prouzkovanou cepici, mame tento kocar http://shop.aladdin-kociky.sk/…ightblue.jpg (sportak s nanoznikem) a budu se asi tvarit nasrane, toho si nevsimejte ![]()
terak píše:
Holky tak ja dojdu mezi pul treti a treti. Budu na sobe mit takovy svetly kabat, tomas modrou puntikatou bundu a modrou prouzkovanou cepici, mame tento kocar http://shop.aladdin-kociky.sk/…ightblue.jpg (sportak s nanoznikem) a budu se asi tvarit nasrane, toho si nevsimejte
Proc nasrane?
my už obědváme a nevím už ted mám obavy že z baráku v 13 hodin prostě nevýjdu?
jak to děláte ![]()
marry: no my vyjit muisme bus nam jezdi po pul hodine.Takze mi opravdu vyjit musime.
a jinak nespí někdy se stane zázrak a spí 3 hodiny přes den ale to je tak 4× měsičně víc ne. A je už aktivní tolik skáče tu už v předstihu.