Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
9.11.11 08:43

a jinak nespí někdy se stane zázrak a spí 3 hodiny přes den ale to je tak 4× měsičně víc ne. A je už aktivní tolik skáče tu už v předstihu.

• Citovat
  • Upravit
Marry11
9.11.11 08:46

mám oranžový kočár a toto je Nikolka v této bunde čepičku ji dam jinou tak poznávací znamení :lol:

• Citovat
  • Upravit
24320
9.11.11 08:57

Ja myslim ze se pozname.Ja fotky hodit nemuzu musela bych prehodit internet do druheho pocitace. :lol: .ja budu mit modrou bundu a mala ruzovou s sedou a bilou prevazuje ruzova jo a fialovou cepicu s hellou kitty. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
9.11.11 09:02

kdo se tam vrhne do těch kuliček sotva vubec zaprkuju kočár je Nikokla a na dvojčátka bude furt říkat stejný jsou stejný :lol: :lol: vzpomenete si ona je na to akorátní že je něco stejnýho nabalila Nelince stejný plenky :lol: ted i uklízí to bych měla podnikat častěji :)

já už se balím ted na převlečení kdyby se mně nedejbože Nelinka prokakala no jdu vymýšlet dál co s sebou dokud spinká má jen 1 delší spánek pak už jede nonstopky :lol:

• Citovat
  • Upravit
24320
9.11.11 09:09

Jdu nachystat Barci veci na prevleceni pac v rifliich mi tam litat nemusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
9.11.11 09:17

Holky já mám na prodej NOVÉ, chtěl by někdo?:
kaši Nestlé - mléčno-rýžovou malinovou od 4měsíce - 45kč
kaší Nestlé ml-rýžovou - 5-ti ovocnou id 9měsíce -45,– váží á230g
Lůci mi to už nejí :nevim: A žádné miminka v okolí nemáme. Honzík byl kašový a Lůci je spíše klobásová :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
9.11.11 09:24

kac já tu už 1 kašičku pro malou mám takže zda ji to zachutná klidně to odkoupím počítej se mnou jenže první dítě mně to vůbec nejedlo :roll: takže neslibuju uvidíme od kdy ji to už můžu dávat.

• Citovat
  • Upravit
Marry11
9.11.11 09:25

frčím žehlit hura do akce :lol:

• Citovat
  • Upravit
Kac
5049
9.11.11 09:38

Mary-ze začátku to jedla. Potom jsem řekla sestře ať mi dovezou známí z Polska. Jenže oni to dovezli až za 2měsíce … no to už ona nejedla. Tak naprd. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.11.11 09:42

Me to mala taky nejedla.Leda pres flasku.A casem jsem tomu dala utrum protoze vypila kasi a za hodinu az dve chtela mleko takhle si vzala akorat mleko.Jo a jeste ta kase musela byt ta ryzova bez prichute. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
9.11.11 09:46

ja to na malé vyzkouším však se ještě uvidíme mám tu bez příchutě už se těším až ji dám první lžičku :lol:

• Citovat
  • Upravit
941
9.11.11 11:20

Holky tak ja dojdu mezi pul treti a treti. Budu na sobe mit takovy svetly kabat, tomas modrou puntikatou bundu a modrou prouzkovanou cepici, mame tento kocar http://shop.aladdin-kociky.sk/…ightblue.jpg (sportak s nanoznikem) a budu se asi tvarit nasrane, toho si nevsimejte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.11.11 11:33
terak píše:
Holky tak ja dojdu mezi pul treti a treti. Budu na sobe mit takovy svetly kabat, tomas modrou puntikatou bundu a modrou prouzkovanou cepici, mame tento kocar http://shop.aladdin-kociky.sk/…ightblue.jpg (sportak s nanoznikem) a budu se asi tvarit nasrane, toho si nevsimejte :mrgreen:

Proc nasrane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
9.11.11 11:50

my už obědváme a nevím už ted mám obavy že z baráku v 13 hodin prostě nevýjdu? :twisted: :zed: jak to děláte :lol:

• Citovat
  • Upravit
24320
9.11.11 11:51

marry: no my vyjit muisme bus nam jezdi po pul hodine.Takze mi opravdu vyjit musime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová