Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Terak, díky za doporučení té spešl sádry, to je super ![]()
Marry, malá je krásná okatá princezna ![]()
terak píše:
Vyhoda je v tom, ze nic nemichas, mas vlastne idealni hustotu. Je to slehana hmota, lip se nanasi, nikde to necaka, netece. Nejlepsi je, ze to netvrdne, takze proste mas krabicku, potrebujes neco spravit, tak to otevres, spravis, krabicku zavres, schovas. Muzes to pouzivat nekolik mesicu, vlastne nez to spotrebujes.Zvladne to i nezrucna zenska, jen mam par tipu. Nanes to na diru, nechej to chvilku zaschnout. Vem si cistou vlhkou hadru, nejlepe treba plinku a pretirej do dokola, abys vyhladila prebytky. No a pak to nechas zaschnout, je to za chvilku a muzes to prebrousit brusnym papirem. A oproti sadre, ktera je seda, toto je bile, takze ja jsem kolikrat tmelovala dvere a nemusela jsem to potom vubec premalovavat.
To zní dobře
Dík za tip. A jen poznámka, já mám bílou sádru ![]()
Jinak jsem dnes sla do Bublilendu dat rezervacku. Jsou to dva stoly hned u hraci plochy. Rezervace je na druhou hodinu. Kdo tam budete uz od te druhe? Ja zkusim co nejdriv, ale Tom mi ve dve vstava, takze nez se tam dovalime, nebude to driv jak o pul treti.
chuanitka píše:terak píše:To zní dobře
Vyhoda je v tom, ze nic nemichas, mas vlastne idealni hustotu. Je to slehana hmota, lip se nanasi, nikde to necaka, netece. Nejlepsi je, ze to netvrdne, takze proste mas krabicku, potrebujes neco spravit, tak to otevres, spravis, krabicku zavres, schovas. Muzes to pouzivat nekolik mesicu, vlastne nez to spotrebujes.Zvladne to i nezrucna zenska, jen mam par tipu. Nanes to na diru, nechej to chvilku zaschnout. Vem si cistou vlhkou hadru, nejlepe treba plinku a pretirej do dokola, abys vyhladila prebytky. No a pak to nechas zaschnout, je to za chvilku a muzes to prebrousit brusnym papirem. A oproti sadre, ktera je seda, toto je bile, takze ja jsem kolikrat tmelovala dvere a nemusela jsem to potom vubec premalovavat.Dík za tip. A jen poznámka, já mám bílou sádru
Vidis, tak bilou sadru neznam. Ja delam vsechno timto
Ale manzel ted dotahl cosi … no vysla z toho obyc sadra a to jsem ho primo posilala pro ten slehany sadrovy tmel. Myslela jsem, ze ho zabiju ![]()
Pardon, že se vám pletu do diskuse - to je šlehaný tmel ONETIME nebo jiný???
Jura007 píše:
Ahoj Juro,
tebe jsem dlouho neviděla! Kde jses toulal, jestli to není tajné! ![]()
Nebo tě tak zaměstnávalo sestavövání letadýlek? ![]()
a jeste kopiruju slibene info:
martinska slavnost 15.11.
Sraz je na zastávce trolejbusu č. 36 na Olbrachtově nám. v 16 hod
Na slavnost vezměte prosím dětem lampionky, ale nezapalujte je, protože světlo nám přiveze Martin.
Cesta je vhodná i pro kočárky, na místo kam za námi přijede Martin je to asi 5min, na cestu s lampionky se vydáme po programu s Martinem asi kolem 17hod a cesta trvá kolem 15-20min. Končí u ZŠ pastviny, kde na vás bude čekat na rozloučenou pohádka. Podle počtu návštěvníků ji možná budeme hrát vícekrát pro jednotlivé skupiny.
Jura007 píše:
http://t3.gstatic.com/images?…
Ale jinak myslim, ze je to jedno, bude to vsechno na jedno brdo
krisulka píše:
a jeste kopiruju slibene info:martinska slavnost 15.11.
Na slavnost vezměte prosím dětem lampionky, ale nezapalujte je, protože světlo nám přiveze Martin.
Sraz je na zastávce trolejbusu č. 36 na Olbrachtově nám. v 16 hod
Cesta je vhodná i pro kočárky, na místo kam za námi přijede Martin je to asi 5min, na cestu s lampionky se vydáme po programu s Martinem asi kolem 17hod a cesta trvá kolem 15-20min. Končí u ZŠ pastviny, kde na vás bude čekat na rozloučenou pohádka. Podle počtu návštěvníků ji možná budeme hrát vícekrát pro jednotlivé skupiny.
To mi nejak uniklo, vy tam jdete? Muzeme se pridat?
kdo tam vlastně jde?:)
J8 a ráno se vypravit to nepřipadá k uvaze to prostě nehrozí to nejde
Nelča vstává po 8 a než byla komplet vůbec napapaná přebalená oblčená to bylo snad po 9té tu dhrou oblíct to prostě bych tam přišla na oběd ![]()
Takže poznávací znamení v Bublilendu je 1. a 2. stůl od vchodu??? ![]()
My určitě až po 16hod.
aknelka máš děti poznačené ve stejným?:)
tebe poznám uffffff ![]()
Jo jo, vy máte všichni výhodu, že nás poznáte ![]()
Holky chodí oblečené stejně, ale jinak jsou každá jiná…bloňdatá a hnědovlasá ![]()
terak nejste na tebe moc velcí? sem pro klidně každý týden ono co furt doma dělat a spíš at ona se zabaví s dětima. Je ve svým živlu