Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
941
6.11.11 15:55
chuanitka píše:
kattkka píše:
chuanitka píše:
Tak my nic, Markéta má 39 :roll:
Uzdrav te se.
Ja jsem prave domalovala predsin :pankac:
Jé, ty se máš :D Jakou barvou?
Taky bych vymalovala, ale nejdřív by NĚKDO musel přesádrovat různé díry :roll:

Doporucuji slehany sadrovy tmel (mají v Obi) a udelat si sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
6.11.11 16:04

chuanitko: zelena trosku vic hraskova,obyvak s kuchyni mame takovy spis jakoby do oranzova vypada to dobre ale jakou barvu hodim k Barci netusim.Ale premyslim o tom to uz by se striklo pistolou mozna nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
6.11.11 16:08

Holky, tak doufám, že tam na nás ve středu počkáte, než se moje slečny vyhajají, když tam budete už od 2 :lol:

Dobrý nápad Terak, srazy určitě častěji :pankac: Kor teď v zimě, co má člověk s těmi dětmi pořád vymýšlet :roll:

Tak já se dneska utrhla dopo cvičit, jsem si dala závazek, že aspoň jednou týdně (no já vím, málo :roll: ) a už minulý týden jsem nestíhala, tak dneska přes to nejel vlak :mrgreen: Ale za trest jsem teď musela uvařit dvě jídla, i na zítřek :mrgreen:

Cestou jsem se stavila v Pompu v Olympii něco koupit holkám a tak jsem se naštvala, že jsem jim musela napsat i mail, tak uvidíme, co mi odpoví :wink: Normálně stěžovatel nejsem, ale co je moc, to je moc :mrgreen:

Terak, ten tmel by zvládla i nezručná samotná ženská? Sem s ním…taky potřebuju sádrovat a malovat, a to ještě do Vánoc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
6.11.11 16:10
terak píše:
chuanitka píše:
kattkka píše:
chuanitka píše:
Tak my nic, Markéta má 39 :roll:
Uzdrav te se.
Ja jsem prave domalovala predsin :pankac:
Jé, ty se máš :D Jakou barvou?
Taky bych vymalovala, ale nejdřív by NĚKDO musel přesádrovat různé díry :roll:
Doporucuji slehany sadrovy tmel (mají v Obi) a udelat si sama :mrgreen:

V čem je výhoda oproti sádře? Sádrovat umím, jen teda s dítětem se to blbě dělá, dítě něco chce a mezitím sádra ztuhne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
6.11.11 16:11
AknelinkaO píše:
Tak já se dneska utrhla dopo cvičit, jsem si dala závazek, že aspoň jednou týdně (no já vím, málo :roll: )

Chodím taky jen jednou týdně, ale poznat to jde :wink: Chce to hlavně pravidelnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
6.11.11 16:13

A uz mi vylizaji nedostatky asi dvakrat jsem blbe projela valeckem zustalo tam moc barvy a to na strope.Ale ja to moc zkoumam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
6.11.11 16:17
kattkka píše:
A uz mi vylizaji nedostatky asi dvakrat jsem blbe projela valeckem zustalo tam moc barvy a to na strope.Ale ja to moc zkoumam

Prohlédni to, až to zaschne úplně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
6.11.11 16:23
chuanitka píše:
AknelinkaO píše:
Tak já se dneska utrhla dopo cvičit, jsem si dala závazek, že aspoň jednou týdně (no já vím, málo :roll: )
Chodím taky jen jednou týdně, ale poznat to jde :wink: Chce to hlavně pravidelnost.

Pravidelnost by tu byla, ale ta střídmost v jídle občas jaksi chybí :mrgreen:

A na co chodíš? Já spíš jak kdy se utrhnu, takže nějaké pravidelné cvičení na čas nepřichází v úvahu…takže do posilky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
6.11.11 16:24
AknelinkaO píše:
chuanitka píše:
AknelinkaO píše:

Pravidelnost by tu byla, ale ta střídmost v jídle občas jaksi chybí :mrgreen:

A na co chodíš? Já spíš jak kdy se utrhnu, takže nějaké pravidelné cvičení na čas nepřichází v úvahu…takže do posilky :wink:

Taky :lol:
V posilce mě to baví nejvíc, jedeš si vlastním tempem a podle vlastních možností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
6.11.11 16:40

premyslim jestli mam tu skrin uz dat do te predsine kdyz necham dost mista tak by tam byt mohla asi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
6.11.11 16:54

já už jsem si našla cvičení i s hlídáním. No jen jestli nedopadnu, jak kámoška, pro kterou došli za 15 minut. No tak uvidím jestli dopadnu taktéž. Aerobic nemusím, takže vyzkouším pilates. Dříve jsem chodila na aerobik,fitko, squash, lezení po skalách a teď si cvičí jen táta a Honzík :-( Abych tátovi nekřivdila, asi 2měsíce nebyl, protože se připravoval na služebku a potom na ní měsíc byl :andel:

http://rezervace.dancefitness.cz/rezervace.html

Příspěvek upraven 06.11.11 v 17:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
6.11.11 17:04

O tom cvíču s hlídáním jsem taky uvažovala…ale ještě jsem to nezkusila :roll: I když holky jsou adaptibilní dost, teda možná až moc :mrgreen:
Dřív za časů mládí mě dost bavil aerobik a spinning, teď právě ta posilka, stal se ze mě asi individualista :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
6.11.11 18:13
V čem je výhoda oproti sádře? Sádrovat umím, jen teda s dítětem se to blbě dělá, dítě něco chce a mezitím sádra ztuhne :mrgreen:

Vyhoda je v tom, ze nic nemichas, mas vlastne idealni hustotu. Je to slehana hmota, lip se nanasi, nikde to necaka, netece. Nejlepsi je, ze to netvrdne, takze proste mas krabicku, potrebujes neco spravit, tak to otevres, spravis, krabicku zavres, schovas. Muzes to pouzivat nekolik mesicu, vlastne nez to spotrebujes.

Zvladne to i nezrucna zenska, jen mam par tipu. Nanes to na diru, nechej to chvilku zaschnout. Vem si cistou vlhkou hadru, nejlepe treba plinku a pretirej do dokola, abys vyhladila prebytky. No a pak to nechas zaschnout, je to za chvilku a muzes to prebrousit brusnym papirem. A oproti sadre, ktera je seda, toto je bile, takze ja jsem kolikrat tmelovala dvere a nemusela jsem to potom vubec premalovavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
6.11.11 19:12

tak my byly v Herně v lišni u mamky a málem jsem tam padla hlady :think: to jako nemaj ani blbej zákusek? :cert: :cert:

Tak asi tak hruza děs a pošlu večer tu naší malou jak tam byla spokojená :lol: musely jsme ji odtáhnout a muž si vyhrál s kuličkama se všemi dětsmi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
6.11.11 19:28

Kuličková královna :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky