Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jsou nádherné já je chtěla vždycky prot je mám po sobě
musí to být krásné ale začátky teda musely být náročný to si nedokážu představit
já tedy pojedu od semilassa tak musím zjistit optimální cestu jak se tam nejrycheji dostanu do toho kopce
to snad objedu na českou a pojedu tramvají zase zpět ![]()
No Marry, každý říká, že už to bude s holkama jen lepší…ale kdy už to bude?
![]()
To asi bude fakt lepší to objet ![]()
pro představu bydlíme u nádraží v krpoli takže jak se tam vyškrábat nahoru to radši objedu Brno
nebo jet 44nahoru a pak tramvají ![]()
Ju Nelča je vzhuru tak nic neboj bude lépe za 2 roky? ![]()
I když ta naše je stále aktivní plus 1 k tomu ale je to zas pěkný jak spolu lezly ju to muselo být krásný ![]()
A jak spolu spaly v jedné postýlce, to bylo taky krásný ![]()
Ale jak se koušou a rvou, to už je horší…no ale samozřejmě jak večer usnou, tak bych je láskou snědla ![]()
Kac píše:Jura007 píše:Ahoj Juro,
Pardon, že se vám pletu do diskuse - to je šlehaný tmel ONETIME nebo jiný???
tebe jsem dlouho neviděla! Kde jses toulal, jestli to není tajné!
Nebo tě tak zaměstnávalo sestavövání letadýlek?
Tajné to není spolkla mě na 102 procent fabrika… a taky se rozhlížím po možnosti nákupu nějakého bytu. No a do toho visím imrvére na actapublica.cz a hledám ve starých matrikách předky. Takže to je práce jak na kostele…
Jura007 píše:Kac píše:Tajné to není spolkla mě na 102 procent fabrika… a taky se rozhlížím po možnosti nákupu nějakého bytu. No a do toho visím imrvére na actapublica.cz a hledám ve starých matrikách předky. Takže to je práce jak na kostele…Jura007 píše:Ahoj Juro,
Pardon, že se vám pletu do diskuse - to je šlehaný tmel ONETIME nebo jiný???
tebe jsem dlouho neviděla! Kde jses toulal, jestli to není tajné!
Nebo tě tak zaměstnávalo sestavövání letadýlek?
Tak si udelej oddych a dojdi ve stredu za nama na chvilku na kafe.
Katy, ve středu mám noční a ještě předtím dopoledne asi na chviličku jednu brigádku…
Jo a omlouvám se za přehmat, ta internetová adresa je samozřejmě http://actapublica.eu a ne actapublica.cz, jak jsem psal…
![]()
Juro_ aha, no to je prácička. Taky jsem přemýšlela, ale že si předky nechám vyhledat. Protože u nás to bude trochu promíchané Německo-Mnichov, Polsko.
Manžel to měl vyhledané-teda jeho otec jejich předek je třeba nějaká francouzská hraběnka. škoda, že na sraz nedojdeš, protože teď v TV-čt2, běží II.světová a Honzík to strašně žere-ještě ho to nepustilo. Tak jsem si říkala, že bys mu mohla rozšířit obzory. A on by si dělal poznámky, aby o tom mohl napsat své vyprávění-to on si to potom přepisuje. Jednou to donesl do školy a dostal pochvalu od učitelky
.
AknelinkaO píše:
Takže poznávací znamení v Bublilendu je 1. a 2. stůl od vchodu???
My určitě až po 16hod.
Néééé u vchodu néééé
2 stoly hned u hrací plochy!
Holky kdo tam dojdete na tu druhou? ptam se kvuli te rezervacce, aby nam to nesebrali, kdyz tam ve dve nikdo nebude.
Jinak ja budu mit svetle modry kocar, bezovy kabat, mam hnede vlasy, takove stredne dlouhe. Mam si pichnout nejakou ruzi do drdolu, abyste me poznaly? ![]()
Terak mozna my.Ale s jistotou to nevim.Jinak me urcite neprehlidnes. ![]()
je to krásný je mtí stejný já už sbírám mám asi 15věcí ve stejných jen pro Nelču je to ještě velký musím čekat
No a mně nepoznáte kdo tam bude mít kočárek a k tomu další ratolest já už mám ted obavy zda to tam zvládnu