Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
941
9.11.11 11:52
kattkka píše:
terak píše:
Holky tak ja dojdu mezi pul treti a treti. Budu na sobe mit takovy svetly kabat, tomas modrou puntikatou bundu a modrou prouzkovanou cepici, mame tento kocar http://shop.aladdin-kociky.sk/…ightblue.jpg (sportak s nanoznikem) a budu se asi tvarit nasrane, toho si nevsimejte :mrgreen:
Proc nasrane?

Protoze jsem od vcerejska nejak hormonalne nevyrovnana :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
9.11.11 11:53

mně to jede v 13 20 uff v 13 10vyjít z domu a to ještě budu běhat :lol: a to jsem se snažila a začla se tak brzy chystat no uvidíme Nelinku ted komplet nakrmíme a už rovnou oblíkat ale 1 hodina uvidíme já jsem nevejprava nebo ty děti :lol: a to tu uklízím neflákáme se :lol:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
9.11.11 11:54

terak klid příjdeš na lepší myšlenky :lol:

• Citovat
  • Upravit
24320
9.11.11 11:54
terak píše:
kattkka píše:
terak píše:
Holky tak ja dojdu mezi pul treti a treti. Budu na sobe mit takovy svetly kabat, tomas modrou puntikatou bundu a modrou prouzkovanou cepici, mame tento kocar http://shop.aladdin-kociky.sk/…ightblue.jpg (sportak s nanoznikem) a budu se asi tvarit nasrane, toho si nevsimejte :mrgreen:
Proc nasrane?
Protoze jsem od vcerejska nejak hormonalne nevyrovnana :roll:

hele tak o vcerejsku mi nemluv to bylo asi neco ve vzduchu. Ale ja se z toho odpoledne vyspala nastesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
9.11.11 11:55

klid já jsem toho svýho taky včera napadla :lol: že určitě v práci nepracoval :lol:

• Citovat
  • Upravit
24320
9.11.11 11:56

mizim.jdem se oblikat a vysat jeste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
9.11.11 12:05

J8 jsem už dala Lůci spát a stejně mi ji Honza probudí až po 13hodině příjde domů. Tak se akorát oblečeme a vyražíme. Takže tak do 15hod budeme tam.
U nás byl včera klid, protože manžel přišel pohrál si s dětma a odešel(na fotbálek)
Takže naše komunikace probíhá v mailech. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
9.11.11 12:17

kac berčš i Honzíka?:)

tak Nelča je nachystaná uff ted jdu na druhou

• Citovat
  • Upravit
5891
9.11.11 12:27

Tak si to tam užijte :mavam:
Holky mi usínají, tak uvidíme, v kolik dorazíme ne…jak vstávaly brzo ráno a ještě je vždycky totálně odrovná ta hodina angličtiny, tak už byly kolem oběda ko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
9.11.11 12:41
Marry11 píše:
kac berčš i Honzíka?:)tak Nelča je nachystaná uff ted jdu na druhou

jj beru. Sice tam nebude lacenka s klukama, ale on je hravý, takže chvíli bude ohrnovat nos, že jsou tam jen holky. A potom se nechá strhnout davem.
Lůci mu bude v patách a pozorovat ho. Ona je věčný pozorovatel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
9.11.11 12:45

dobrá Nikča ho umluví určitě ta si rozumí s kým koliv na písku dá lopatku i 12ti letým ona je hrozná nebojí se jen mám obavy uvidíme jaká bude už jsme nachystaní ještě jdu nabrat Nelince s sebou věci a mužem valit :)

• Citovat
  • Upravit
941
9.11.11 12:54
AknelinkaO píše:
Tak si to tam užijte :mavam:
Holky mi usínají, tak uvidíme, v kolik dorazíme ne…jak vstávaly brzo ráno a ještě je vždycky totálně odrovná ta hodina angličtiny, tak už byly kolem oběda ko :roll:

Uz spi? A tak nechces je, jako spravna krkavci matka, probrat o neco driv dneska? At tam nedojedete az my budem pryc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
9.11.11 13:05

Už spí :palec: Uvidíme, jak na tom budou, na ulici mlátí o sto šest, tak třeba je to probudí dřív. Jako určitě si vás nenechám ujít, to zas ne…doufám, že tam na nás někdo počká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
9.11.11 13:08

jsme oblečeni jdu zjištovat cestu zpět a vyrážím ještě nemám oblečenou NElču v kombinéze ale jinak hotovo jídlo v lednici uff to je práce :lol: jýá tam budu do 16 30 pak už musím za rodinou domů :lol:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
9.11.11 13:09

udu tam do 17 00 to nám pak jede zpět dobrý spoj být doma 17 30 razíme :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová