Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
7.11.11 19:57

Ja myslim ze se pozname.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
7.11.11 20:05

No jestli se mi holky vzbudí tak, jako dneska…o půl páté…tak se asi nepotkáme :twisted: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
7.11.11 20:05

já bych tam raději zašla už na tu 14tou nebot jak znám Nikolku bych odešla tak leda v noci?nebo tam přenocuju :lol:

poznávací znamení mého dítěte růžová bunda s kytičkama :lol:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
7.11.11 20:06

já si taky myslím Nikča usnula v 12 30 a spala do 15 30 to bylo jako co?pak dostala záchvat že prý jíst nebude to trvalo snad 40 minut ale když ji budu celý dopoledne říkat o kuličkách tak spát nepůjde.

• Citovat
  • Upravit
941
7.11.11 22:20
AknelinkaO píše:
No jestli se mi holky vzbudí tak, jako dneska…o půl páté…tak se asi nepotkáme :twisted: :mrgreen:

Holt jim to predem oznam a at se laskave probudi :D Nebo je vzbudis, nebo nevim :)))) Proste ve tri at tam jsi :mrgreen: Muzeme si zkusit dat sraz a jit spolu, jestli teda pujdes z bytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
7.11.11 22:30

Kac - ohledně toho rodokmenu. My tu na eMiminu máme stálou diskusní skupinu „Genealogie“ - zrovna jsem tam dával pár příspěvků.
A co se týká té druhé světové, tak to bych mohl vyprávět půl roku v kuse. Teda pokud by to Honzíka tak dlouho bavilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
7.11.11 23:52

Ahoj holky, jak Vás tu tak sleduji, tak vidím, že udělat sraz s dětmi je dosti náročné. A plně s Vámi souhlasím, že dítě Vás vždy překvapí, když to vůbec nečekáte. Já např. jsem dnes uspávala tři hodiny, pak jsem to vzdala! Malá šla spát až v pět odpoledne :zed: , místo obvyklého času kolem poledne.. Já ale pokud s ní mám někam jít na čas, tak ji prostě sbalím a jdeme, spát může v kočáře, no ne? Tak ať se tam máte pěkně, zdraví Kamča s Alí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
8.11.11 06:41
Kamka33 píše:
Ahoj holky, jak Vás tu tak sleduji, tak vidím, že udělat sraz s dětmi je dosti náročné. A plně s Vámi souhlasím, že dítě Vás vždy překvapí, když to vůbec nečekáte. Já např. jsem dnes uspávala tři hodiny, pak jsem to vzdala! Malá šla spát až v pět odpoledne :zed: , místo obvyklého času kolem poledne.. Já ale pokud s ní mám někam jít na čas, tak ji prostě sbalím a jdeme, spát může v kočáře, no ne? Tak ať se tam máte pěkně, zdraví Kamča s Alí :kytka:

holky ja dorazim na tu 14hodku, martinek kdyz tak se vyspi v kocare, ale jak ho znam, jak je kolem nej srumec, tak ho spanek prechazi :-) :-) aspon mi pujde spat driv vecer :-)

oblecky - outlet + veci po nasi martinkovi/verunce, holky, juknente na http://www.outlet-online.cz/ , kdyby se vam neco libilo, reknete, vezmu to zas na srazik, sekac je po nasem martinkovi a jeho sestrenici verunce, zara je nova, s visackami. kattko, veci ti beru, budes tam?

vesela kavarna, tam jsem zavitala zase vcera ja, a me hodnoceni: maly prostor, plno mamin ze sidliste, hracky tak pro mimi co se batoli, pro vetsi deti, zadna atrakce krom kulicek :-( s cafe&play se neda vubec srovnavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
8.11.11 07:23

Marky budu a mrknu na ten odkaz kdyby neco pisnu.Je to strasny jak dlouho o tech vecech vim :oops: TAKZE ZITRA MI JE DAS :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
8.11.11 07:25

A prosim hodte mi jeste jednou ten odkaz kam to jdem nechce se mi to dohledavat ja si ho dam do zalozek.My to mame jednoduche mala nebude spat.Protoze to by jsem za vami nedojela vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
8.11.11 08:49

Já doufám, že dojedeme, ikdyž doufám že tam nezačne kašlat. Někdy-včera nekašlala vůbec, den před tím, jen v noci.
Ale rýmu máme celou zimu-skoro :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
8.11.11 09:33
Kac píše:
Já doufám, že dojedeme, ikdyž doufám že tam nezačne kašlat. Někdy-včera nekašlala vůbec, den před tím, jen v noci.
Ale rýmu máme celou zimu-skoro :roll:

kac, to bych neresila :-) myslim, ze sopliky tam bude mit vice deti :-) a navic, pokud to ma dlohodobe, tak uz to ani nemuze byt infekcni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
8.11.11 10:01

No dlouhodobě- teď (asi týdnem)to začalo a skončí až v dubnu- s menšími přestávkami. Budu mít do školky promořené dítě, takže si říkám ve školce už bude jen zdravá 8-)
Na něco je ten starší bráška dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
8.11.11 12:05
Kac píše:
Ale rýmu máme celou zimu-skoro :roll:

Neres to. Tomas ma rymu od zari do brezna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
8.11.11 13:16

holky a je někdo extra nemocný aby mně nenakazil Nelinku?Ale ono je to stejně jak když si jdu do obchodu nakoupit že?
Já se tam budu snažit být na 14tou hodinu nebot Nikolka už ted prohlásila kuličku eště a já bych ráda od tam se někdy dostala domů :lol:
TAk snad nás nic nepřepadne Nlinka se odeška směje hlasem krásný :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová