Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Eeee tak ja se valim doma, v teplakach, temer v pyzamu, v kuchyni bordel, v obyvaku bordel, v koupelne bordel, na schodech bordel po dopoledni vychazce. Jsem nejaka nevykonna. Asi pujdu ven, bordel pocka, aby ho videl manzel a aby ocenil, jak je tu jindy pekne uklizeno ![]()
Terak, taky dobrý ![]()
Já už tedy uklidila po O, zametla a vytřela kuchyni, ale ještě bych měla vyklidit nějaké věci z auta a se mi vůbec nechce ![]()
Jo je v Bublilendu nějaké občerstvení kromě kafe?
Ale pochybuju, že mi tam děti budou něco jíst, jak tam uvidí hračky a ostatní
U nás je to tak, že mají před spaní většinou polívku a po spaní hlavní jídlo, dneska jsem jim dala před spaním kuřecí rizoto, tak se pořádně nadlábly…tak možná v rámci urychlení jim už po spaní dám jen po cestě ovoce a dáme si něco tam ![]()
Maji tam normalne dortiky atd. minule jsem tam nekoho videla s toastem a hranolkama. Je tam kuchyne, takze urcite i neco k jidlu. A hlavne hrozne moc veci pro deti. Piticka, vyzivy, ovoce…
Tak to si snad něco vyberem…kromě hranolek teda ![]()
Holky už si tam asi dávají kafe ![]()
ahojda holky, tak jsme doma, martin usnul nez jsme dojeli na ceskou
moc rada jsem vas poznala a doufam, ze brzy dame repete ![]()
katy- Honzík mi řekl, že byl rád, že ta „ta holka“ byla, že se dobře bavil ![]()
takz jsem vás moc ráda všechny poznala a určitě na sraz půjdeme znova namyslete další ![]()
jinak já jsem naprosto vyřízená.
Přišli jsme domů Nikolka dostlala záchvat, že se koupat nebude
tak jsem ji řekla že tedy vykoupeme Nelinku a že tedy mně koupat a pomáhat nemůže a hned byla ve vodě
Nikolka na další řadě a ona se najedla a ona se pokakala od hlavy až k patě celý záda
takže jsem šla ihned koupat znova. jestli mám mít už nácvik na to třetí dítě aby mně brzy přešlo nebo já nevím
![]()
Tak jsem 3× koupala
muž tentokrát nekoupal žádný dítě nebot Nikokla chce koupat ode mně.
A píši do knihy dnešní sraz poprvý šla Nikokla na dospělácky záchod síla
a zas mně tvrdí že doma nepůjde že ji jse tam ochotná i držet jak venku na kanál a tvrdí že ne že by spadla
![]()
Tak já nevím ale aspon nežádala jím čůrat na trávu uprostřed cukrárny ![]()
A já ? jsem naprosto hotová rovnou na spaní ![]()
Kac píše:
katy- Honzík mi řekl, že byl rád, že ta „ta holka“ byla, že se dobře bavil
tak Nelinka spí a Nikču sladuje muž nebot chodí už po pátý dokolečka a směje se a nespí vždyt spala tam skoro na zemi a ona tu lítá a je k neunavení.
Kaatkka ty poreferuj co s malou jak to jde odmlouvání nebot my měli záchvat s koupáním
ale dobrý vyřešeno uff ale to bylo přivítání ![]()
Prý chce jít ještě znova ![]()
Marry koupani mame za sebou s odmlouvanim.
Dneska ji jeste stacila skadlit babicka jeji pra babi ona je zvykla ale hukla po ni dej mi pokoj
nastesti tam z toho maji srandu.
Jo a Barca Honzika skadlila i v saline. ![]()
ahojík pokecá někdo snažili jsme se omiminko a ted mě přítel nechal
marky koukám znovu na ten tvůj bazárek myslím, že jsem si vybrala tepláčky ![]()
pozor na Honzíka jsou od sebe jn o kousek aby za pár let spolu nebyly ![]()
tak já musím sladit Nikču běhá nám znovu do postele ono usínat opravdu musí u sebe. To že ji zakryji ve 4 ráno nebo kdy chodí to už mně začlo bavit chodí k nám až po tom co se narodila Nelinka dřív nechodila.
ještě že ta moje mně to zatím neříká asi to slovo nezná at se to malá neučí. No musí to být sranda moje mamka by z toho byla na větvi.
Příspěvek upraven 09.11.11 v 20:26
Priste navrhuju srazik do toho cafe sednem nekde u dveri a nakonci deti posbirame. ![]()
Marry11 píše:
pozor na Honzíka jsou od sebe jn o kousek aby za pár let spolu nebylytak já musím sladit Nikču běhá nám znovu do postele ono usínat opravdu musí u sebe. To že ji zakryji ve 4 ráno nebo kdy chodí to už mně začlo bavit chodí k nám až po tom co se narodila Nelinka dřív nechodila.
O pet let