Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5891
9.11.11 21:23

Marry, to si děláš srandu s tím jídlem, ne? Takovou porci bych nedala ani já :mrgreen: A to malá vypadá štíhlá tak akorát, spíš hubená :mrgreen:

A co jí koupit schůdky k WC? Známá si to chválí, že úplně zrušili nočník…já to holkám taky objednala, ale zatím to jen stojí složené na WC, bály se na to chodit :roll:
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.11.11 21:24

A nebo zkus uplatek kdyz na tom trvas ze kdyz pujde chodit na zachod tak si muze vybrat nejakou hracku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
9.11.11 21:27

ty to je dobrý ty schůdyk díky za radu hned ráno ji to ukážu :hug: to jsem zvědavá nebot už je dost velká nato chodit sama já mám docela problém kdyby chtěla na velkou tak nevím co bych dělala nebot by se bála jít na záchod :roll:

Vypadá štíhle fat to snědla je to síla a ten vývar jsem já neměla vůbec nic nebot mně řekne máma nic a jí dál :lol: :lol: už vařím 10 litru nebot to dám pak na mrazák :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
9.11.11 21:29

já ji můžu nakukovat vfšechno že dostane to a to k jídlu začne se vtekat a stejně skončí na nočníku ten nočník musí jít leda z domu nebo Nelinku musím posadit na nnočník a bude mít záchod. Plenky odhodila až se nelinka narodila jako myslím na noc prý je pořád malinká a byly tady záchvaty každý večer že ji bude mít.
A bála se chodit i venku čárat na travičku až ji manžel řekl že poroste a jednou to málme nevydržela šla od té doby je spokojená směje se ale řekl že z kanálu prý vyleze krokodýl tak na něj číhá a pořád tam není prý :lol:

• Citovat
  • Upravit
5891
9.11.11 21:29

Ta známá prý kupovala podobné v Kice, možná ještě vyjdou trochu levněji…a děti na to v pohodě chodí od 2,5let a hádají se, kdo dřív (má taky dvojčata) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
9.11.11 21:31

prý bychom chodili na procházku se schodama :lol: ale prý řekla Jirkovi že zítra půjde na velký záchod s maminkou tak já poreferuji jak se to ujalo tak číhám na Nelinku a hají já dnes padnu doslova :lol: ještě mám prádlo v pračce

• Citovat
  • Upravit
Marry11
9.11.11 21:32

no kdaz nic půjdou na řadu schody a uvidíme já ji dám člověk i ho před očíma naleštětí leda ještě koupit nálepky šmoulu a nelapit to na prkýnko to je poslední možnost :roll:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
9.11.11 21:47

kupuji schody už se n to dívám muže jsem přesvědčila že je v tom integrovaný i prkýnko což jsem nevěděla jsm se nějak divně dívala jdu lovti a než objednám se ji ještě znovu zeptám a pak ji ukážu schody a do kdy bude mít nočník do 5ti let :zed:

• Citovat
  • Upravit
13197
10.11.11 08:42

martinek vloni na lyzich holky, jak jsme se bavili o martinkove lyzovani, posilam videjko, jak mu to slo: http://www.youtube.com/watch?… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
10.11.11 09:11

marky úžasný tyjo to je něco malá říkala u babičky jako sníh a pak řekla eště :lol: malá se hrazdička holky líbí mám tuto http://www.hrackarstvi-online.cz/…an-160f.html?… za 250 Kč osobně vyzvednuto to úžasný jak se tam smála ti ji snad pošlu at se můžeš těšit na miminko malá ji tedy dávala párek v rohlíku do ruky a citrony :lol:

A jinak líbily se mně jedny tepláčky na Nikču tak kdybys měla cestu v Brně klidně dřív můžem předat :) 8-)

• Citovat
  • Upravit
Marry11
10.11.11 09:13

jo a Nikokla tvrdí že jim tam nefungoval vysavač vyjemonovala mně veškerý hračky co my máme doma a co tam byly a tvrí mně že nefungoval třeba byl vypnutý :lol: zase pádíme a dnes snad usnu vstávala jsem v 6 ráno kdo si tu vstává v 9 tak zastřelit to nevástám už takto 3 roky :lol:

• Citovat
  • Upravit
Kac
5049
10.11.11 13:42

markyt- no Martínek úžasný!! :potlesk: Honzík to ve 2 letech nechtěl mít na noze. :mrgreen: Taky jsme tak učili a já si zvykla jezdit bez hůlek a teď mi překážejí. Takže jezdím pořád bez nich.
NOC- je to zvláštní, ale pro Lůci ta herna byl zřejmě silný zážitek, který nějak asi nedokázala dobře vstřebat :nevim: , protože v noci ze začátku pořád poplakávala do té 22-24hod. Dala jsem si ji vedle sebe, takže noc nic moc,pořád se vrtěla a budila byla neklidná. Ještě že máme široké postele, tak se tam v pohodě vyspíme i tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
11.11.11 14:53

Ahojte, další víkend pro nás vypadá opět hrozivě sami doma. Tentokrát mám jako bonus Honzíka k tomu. Šel by někdo zítra do Bublilandu??
Nevím kam v takovém chladnu jít :nevim: a děti byly spokojené. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
11.11.11 15:37

kac já bych klidně šla jen víkendy spíš asi ne ale ve všední den budu ráda klidně zase vyrazit :wink:

to bongo si tam byla že?Honzík musel odpadnout uplně vždyt já odpadla po akci naší a přitom jsem tam seděla :mrgreen:

Obě dětí hajají užasný jak je to sladěné :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kac
5049
11.11.11 17:22

Mary- Honzík chodí spát vždycky kolem-po 20hodině. On je velký, tak tam problém není. :wink:
Já normálně o víkendu taky nemůžu, ale manža odjel, tak jsme sami. Přijede aspon v sobotu v noci.
Být s ní sama je dost náročné a nemít s kým normálně promluvit. Teď mi tady zůstal jako bonus i Honzík-minulý týden byl s manžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová