Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Marry, to si děláš srandu s tím jídlem, ne? Takovou porci bych nedala ani já
A to malá vypadá štíhlá tak akorát, spíš hubená ![]()
A co jí koupit schůdky k WC? Známá si to chválí, že úplně zrušili nočník…já to holkám taky objednala, ale zatím to jen stojí složené na WC, bály se na to chodit ![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
A nebo zkus uplatek kdyz na tom trvas ze kdyz pujde chodit na zachod tak si muze vybrat nejakou hracku.
ty to je dobrý ty schůdyk díky za radu hned ráno ji to ukážu
to jsem zvědavá nebot už je dost velká nato chodit sama já mám docela problém kdyby chtěla na velkou tak nevím co bych dělala nebot by se bála jít na záchod ![]()
Vypadá štíhle fat to snědla je to síla a ten vývar jsem já neměla vůbec nic nebot mně řekne máma nic a jí dál
už vařím 10 litru nebot to dám pak na mrazák ![]()
já ji můžu nakukovat vfšechno že dostane to a to k jídlu začne se vtekat a stejně skončí na nočníku ten nočník musí jít leda z domu nebo Nelinku musím posadit na nnočník a bude mít záchod. Plenky odhodila až se nelinka narodila jako myslím na noc prý je pořád malinká a byly tady záchvaty každý večer že ji bude mít.
A bála se chodit i venku čárat na travičku až ji manžel řekl že poroste a jednou to málme nevydržela šla od té doby je spokojená směje se ale řekl že z kanálu prý vyleze krokodýl tak na něj číhá a pořád tam není prý ![]()
Ta známá prý kupovala podobné v Kice, možná ještě vyjdou trochu levněji…a děti na to v pohodě chodí od 2,5let a hádají se, kdo dřív (má taky dvojčata) ![]()
prý bychom chodili na procházku se schodama
ale prý řekla Jirkovi že zítra půjde na velký záchod s maminkou tak já poreferuji jak se to ujalo tak číhám na Nelinku a hají já dnes padnu doslova
ještě mám prádlo v pračce
no kdaz nic půjdou na řadu schody a uvidíme já ji dám člověk i ho před očíma naleštětí leda ještě koupit nálepky šmoulu a nelapit to na prkýnko to je poslední možnost ![]()
kupuji schody už se n to dívám muže jsem přesvědčila že je v tom integrovaný i prkýnko což jsem nevěděla jsm se nějak divně dívala jdu lovti a než objednám se ji ještě znovu zeptám a pak ji ukážu schody a do kdy bude mít nočník do 5ti let ![]()
martinek vloni na lyzich holky, jak jsme se bavili o martinkove lyzovani, posilam videjko, jak mu to slo: http://www.youtube.com/watch?… ![]()
marky úžasný tyjo to je něco malá říkala u babičky jako sníh a pak řekla eště
malá se hrazdička holky líbí mám tuto http://www.hrackarstvi-online.cz/…an-160f.html?… za 250 Kč osobně vyzvednuto to úžasný jak se tam smála ti ji snad pošlu at se můžeš těšit na miminko malá ji tedy dávala párek v rohlíku do ruky a citrony ![]()
A jinak líbily se mně jedny tepláčky na Nikču tak kdybys měla cestu v Brně klidně dřív můžem předat
![]()
jo a Nikokla tvrdí že jim tam nefungoval vysavač vyjemonovala mně veškerý hračky co my máme doma a co tam byly a tvrí mně že nefungoval třeba byl vypnutý
zase pádíme a dnes snad usnu vstávala jsem v 6 ráno kdo si tu vstává v 9 tak zastřelit to nevástám už takto 3 roky ![]()
markyt- no Martínek úžasný!!
Honzík to ve 2 letech nechtěl mít na noze.
Taky jsme tak učili a já si zvykla jezdit bez hůlek a teď mi překážejí. Takže jezdím pořád bez nich.
NOC- je to zvláštní, ale pro Lůci ta herna byl zřejmě silný zážitek, který nějak asi nedokázala dobře vstřebat
, protože v noci ze začátku pořád poplakávala do té 22-24hod. Dala jsem si ji vedle sebe, takže noc nic moc,pořád se vrtěla a budila byla neklidná. Ještě že máme široké postele, tak se tam v pohodě vyspíme i tři.
Ahojte, další víkend pro nás vypadá opět hrozivě sami doma. Tentokrát mám jako bonus Honzíka k tomu. Šel by někdo zítra do Bublilandu??
Nevím kam v takovém chladnu jít
a děti byly spokojené. ![]()
kac já bych klidně šla jen víkendy spíš asi ne ale ve všední den budu ráda klidně zase vyrazit ![]()
to bongo si tam byla že?Honzík musel odpadnout uplně vždyt já odpadla po akci naší a přitom jsem tam seděla ![]()
Obě dětí hajají užasný jak je to sladěné ![]()
Mary- Honzík chodí spát vždycky kolem-po 20hodině. On je velký, tak tam problém není. ![]()
Já normálně o víkendu taky nemůžu, ale manža odjel, tak jsme sami. Přijede aspon v sobotu v noci.
Být s ní sama je dost náročné a nemít s kým normálně promluvit. Teď mi tady zůstal jako bonus i Honzík-minulý týden byl s manžou.