Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
DanielaB píše:
Ahojte holky,
není tady někdo z Brna?
Já jsem teď ve 26tt, bohužel od počátku na neschopence a docela se nudím. Pomalu začínám přemýšlet o výbavičce pro mimi a o kočárku. Může mi někdo poradit, kam na výhodné nákupy?
Taky se začínám poohlížet po porodnici. Jaké máte zkušenosti vy? Já bych chtěla k Milosrdným, ale názory se dost různí
Ahoj Dančo,
Já jsem v20tt a jsem na tom podobně jak ty,co se týče porodnice,tak na Milosrdný jsem slyšela fakt dost hnusný názory,každopádně já si vybrala obilnák a myslím,že i z diskuzí si ho hodně lidí chválí. Já pro miminko už výbavičku kupuju a všechno přes internet je to pohodlnější a mají toho mraky za super cenu.
![]()
terykt píše:DanielaB píše:Ahoj Dančo,
Ahojte holky,
není tady někdo z Brna?
Já jsem teď ve 26tt, bohužel od počátku na neschopence a docela se nudím. Pomalu začínám přemýšlet o výbavičce pro mimi a o kočárku. Může mi někdo poradit, kam na výhodné nákupy?
Taky se začínám poohlížet po porodnici. Jaké máte zkušenosti vy? Já bych chtěla k Milosrdným, ale názory se dost různí
Já jsem v20tt a jsem na tom podobně jak ty,co se týče porodnice,tak na Milosrdný jsem slyšela fakt dost hnusný názory,každopádně já si vybrala obilnák a myslím,že i z diskuzí si ho hodně lidí chválí. Já pro miminko už výbavičku kupuju a všechno přes internet je to pohodlnější a mají toho mraky za super cenu.![]()
https://www.emimino.cz/porodnice/#…
Mrkněte sem. Já zas slyšela chválu na Milosrdné a kritiku na Obilňák ![]()
A já si pochvaluji Bohunice. S Milosrdnýma nebyla spokojená kámoška. ![]()
Záleží na koho narazíš… stačí jedna sestra, která se blbě vyspí a chytneš to! ![]()
Ja byla tez u milosrdnych a super na kravu narazis vsude.Posledni zkusenost mam od kamaradky a rikala ze dobre.U Milosrdnych to je vic rodinne nebo jak to rict.
Zalezi co preferujes.Az bude druhe tak i prestoze Bohunice mam bliz tak pujdu k milosrdnym.
Jo a ze 4 rodicich kamaradek 2 zustal po porodu kus placenty.3 tam malem vykrvacela
ale to je na dyl. A ta 4 nerikala nic ale ta tam pracuje.Ale taky chtela jit jinam........... To jen zkusenost z okoli.
Katko, až něco zjištíš o těch koníčkách pro Barunku, tak dej vědět, zajímá mě to, i když je zima a do jaro daleko ![]()
kattko Jako u Milosrdnych nebo v Bohunicich se to stalo?
Danielo Já byla se všema třema u Milosrdných a zas tam půjdu. Narazila jsem tam na supr sestry i na pitomce, to je všude. Ale milosrdní jsou taková rodinná porodnice a nedělají problém třeba s ambulantním porodem - to ostatní porodky v Brně jo.
I já mám 2
3
polňátka a mít rodit znovu jdu tam. V mém okolí je vůbec tzaková PROMiloušovská atmosféra
Naopak z Obilňáku se moje kamoška prvnička nemůže ani rok a půl po porodu psychicky srovnat. Podle toho co vypráví tak prostě hustá soda, co skončila úplně zbytečnou sekcí. Ale je to o lidech a ne o baráku ![]()
a propo! Polňátka mají opět Mikuláše ve Vaňkovce!!! 6.12. odpo. Je to na vstupenky, které jsou k vyzvednutí na vrátnici. Dnes mi přišel eamil, tak kdo chcete pište SZ přepošlu vám ho
pokud ho nemáte ![]()
Holky posilam info ke konim.
Pokud mate nekdo zajem, tak se ozvete me kamaradce Lucce lucka.capova@seznam.cz
Ví o vás, domluvíte si s ní detaily. Gajdar (koník) je moc hodny a klidny, takze se vubec nemusite bat.
terak píše:
Holky posilam info ke konim.Pokud mate nekdo zajem, tak se ozvete me kamaradce Lucce lucka.capova@seznam.cz
Ví o vás, domluvíte si s ní detaily. Gajdar (koník) je moc hodny a klidny, takze se vubec nemusite bat.
Terak dekuju.
lacenka píše:
I já mám 23
![]()
![]()
polňátka a mít rodit znovu jdu tam. V mém okolí je vůbec tzaková PROMiloušovská atmosféra
Naopak z Obilňáku se moje kamoška prvnička nemůže ani rok a půl po porodu psychicky srovnat. Podle toho co vypráví tak prostě hustá soda, co skončila úplně zbytečnou sekcí. Ale je to o lidech a ne o baráku
a propo! Polňátka mají opět Mikuláše ve Vaňkovce!!! 6.12. odpo. Je to na vstupenky, které jsou k vyzvednutí na vrátnici. Dnes mi přišel eamil, tak kdo chcete pište SZ přepošlu vám ho
pokud ho nemáte
preposli
Holky, nedelam to uplne rada, ale poprosila me moje mamka. Jeden jejich zamestnanec ma ted male miminko (asi tydenni). Oni na tom nejsou financne moc dobre a tak zhani po znamych vybavicku. Ja jsem vetsinu veci uz dala kamaradce, co ma dvojcata, mam tu jen par zbytku, co mu budu davat. Zeptam se, nemate doma nejake veci, ktere uz fakt nebudete potrebovat a pripadne byste to vyhodily?
kattkka píše:lacenka píše:preposli
I já mám 23
![]()
![]()
Naopak z Obilňáku se moje kamoška prvnička nemůže ani rok a půl po porodu psychicky srovnat. Podle toho co vypráví tak prostě hustá soda, co skončila úplně zbytečnou sekcí. Ale je to o lidech a ne o baráku
pokud ho nemáte
Káto pošli meil a ráda ti to hodím ![]()
Terak, já už taky nic na mimi nemám, prodáno nebo rozdáno, už mám jen větší věci.
Jinak Milouše ani omylem, kámoščin dr. zanedbal péči v těhu, měla myom, pak začala předčasně rodit a byla ráda, že ji zachránili v Bohunicích
Já tam rodila taky, nic moc zážitky, nepříjemné sestry, ale určitě je to specializovanější pracoviště.