Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak pr7 na celý sortiment, jenže mařka nemá hodnocení 0 takže aby to nebyl nějaký podvod
a psala mně že při předem 27 liber a při až po dodávce 30 Kč za 1 libru. Psala, jsem ji zda to jako myslím na dobírku a to abych ten balík i otevřela a spočítala než to zaplatím ![]()
VELKÁ VÝPRODEJ
holky, ode dneska zacina velká výprodej v sekaci Second Face na ulicich Vodova 63 v Králově Poli a Bubeníčkova 14 v Židenicích!!! Sleva 50% na vse: zimní oblečení, teplákovky, mikiny, kalhoty..... Maji tam hlavne detske a damske zbozi.
![]()
holky mám ještě dotaz nechcete někdo koupti na vánoce 7-dílné povlečení?bába piše při 3 kusech je povlečení jen za 310 Kč tak to je zadarmo ne?tak že bych tam odpráskla 3 kusy
a nejlépe kdo má registracina aukru nebot muži chodí sms na mobil co zakoupil
takže by to zase věděl mně sleduje všechno věděl že i dostane dárek nebot mně dá nový telefon a já ho nepoložila a celý hovor slyšel ![]()
Ahoj vespolek!
Přeju všem v novém roce spoustu lásky, pevné zdraví, trochu štěstí a hodně světla!
Všechno nejlepší v novém roce 2012, žádné problémy a hodně pohody přeje Jura…
Ahoj vsichni, preji krasny novy rok a zaroven prosim o pomoc s hledanim pejska - viz diskuze https://www.emimino.cz/…-brna-92574/ DIKY DIKY!!
![]()
zdravim v novem roce, at je pro nas vsechny poklidny ![]()
a neco pro pametniky, zajdou-li jeste - jdu prasknout bubis- 28.12.2011 se ji narodil Oliver (4290g
) ![]()
krisulka píše:
zdravim v novem roce, at je pro nas vsechny poklidnya neco pro pametniky, zajdou-li jeste - jdu prasknout bubis- 28.12.2011 se ji narodil Oliver (4290g
)
to je skvele!!!!
koukam, ze ty to mas taky za par
nechate se prekvapit nebo uz vis, co nosis pod srdickem? ![]()
krisulka píše:
zdravim v novem roce, at je pro nas vsechny poklidnya neco pro pametniky, zajdou-li jeste - jdu prasknout bubis- 28.12.2011 se ji narodil Oliver (4290g
)
ted čtu že je to i ž končí kolekce tak rozprodává tedy spíš asi nakupuje někde v anglii…My to s mužem probereme nebot ten řekl ber to první at jsou děti pokojeni než ušetřit pár kaček a ví jak se mně líbí je mít stejný a Nikolka říká stejný jojojo jupí
takže možná je to na celý sortiment?Já ji napiši a poreferuji. Jen se ptám zda by se někdo nepřidal a pak ay mně to neodmítl co bych s tím dělala