Končí věrnostní program Poštovní spořitelny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
věrnostní program poštovní spořitelny - konec!
Milé maminky a spol. na emiminu. K 31.12.2011 ukončuje poštovní spořitelna bonusový program, kdy se za placení kartou sčítaly body. Nezapomeňte si vybrat svůj dárek (dárky) za vaše body! Katalog dárků i s návodem na objednání najdete tady
http://www.postovnisporitelna.cz/…og-darku.pdf
krásné a spokojené vánoce všem! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
stejně už tam nejsou tak hezké dárečky, jako měli dřív. Naštěstí jsme mluvícího krtečka vybrali už asi před půl rokem… Netuším, co tam dovybereme teď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jéé, tam byl mluvící krtečkek? ale asi to bylo az za vic bodu, ze?
Já se dívala, že tam není moc výběr, ale něco si tam najdu - jen mi spousta těch bodů zůstane a na ni cřádného už to nevyjde…
Chtěla jsem se zeptat - to proste ty věci objednám (přes internetbankling) a oni mi to poslou domu ZDARMA?
Vím, že je to asi hloupá otázka, ale ptám se jen pro jistotu - co je denska zadarmo, ze?
díyk a hezké Vánoce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj jde to i přes netbanking nebo na lince co je zdarma.
Pošlou to na jejich náklady.
Vím že tam bývali i hezčí dárky ale to jsme na ně bohužel neměli body. Takže teď vybrat co jde…prkynko,cedníky nebo hrníček se snad hodí každýmu a pořád lepší než nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ano, teď poslední rok je to fakt úplně o něčem jiném, my od tam máme dokonce Lego Racers, meteostanici (tu jsme dokonce reklamovali, nechali nám neopravitelný výrobek a zapsali zpět body, takže i reklamovat lze), hry (dáma, člobrdo a celkem 8 her), digitální váhu, auta od Leny aj. Tím chci říct, že proti dnešní nabídce fakt bylo z čeho vybírat.
Pošlou ti to zdarma, jen u nás to vždy trvá tak měsíc a víc a posílá to jakési družstvo invalidů… Resut
- Citovat
- Upravit
věrnostní program
Zjistila jsem ,že již skončil věrnostní program.Mám tam sice jen 153 bodů. Jestli bych si to mohla vybrat dodatečně.
Děkuji.
S pozdravem M. Hesová
- Citovat
- Upravit