Končí věrnostní program Poštovní spořitelny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18651
13.12.11 08:41

věrnostní program poštovní spořitelny - konec!

Milé maminky a spol. na emiminu. K 31.12.2011 ukončuje poštovní spořitelna bonusový program, kdy se za placení kartou sčítaly body. Nezapomeňte si vybrat svůj dárek (dárky) za vaše body! Katalog dárků i s návodem na objednání najdete tady
 http://www.postovnisporitelna.cz/…og-darku.pdf

krásné a spokojené vánoce všem! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9044
13.12.11 08:59

Jsem se nejak sekla s tim prispevkem :D tak se omlouvam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
13.12.11 09:17

To jako opravdu končí BONUS program? :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
13.12.11 09:18

stejně už tam nejsou tak hezké dárečky, jako měli dřív. Naštěstí jsme mluvícího krtečka vybrali už asi před půl rokem… Netuším, co tam dovybereme teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
13.12.11 10:21

jéé, tam byl mluvící krtečkek? ale asi to bylo az za vic bodu, ze?
Já se dívala, že tam není moc výběr, ale něco si tam najdu - jen mi spousta těch bodů zůstane a na ni cřádného už to nevyjde…

Chtěla jsem se zeptat - to proste ty věci objednám (přes internetbankling) a oni mi to poslou domu ZDARMA?
Vím, že je to asi hloupá otázka, ale ptám se jen pro jistotu - co je denska zadarmo, ze?

díyk a hezké Vánoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
13.12.11 10:36

byl asi za 2500bodů. Poslali nám ho zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
13.12.11 11:20

Jj jde to i přes netbanking nebo na lince co je zdarma.
Pošlou to na jejich náklady.

Vím že tam bývali i hezčí dárky ale to jsme na ně bohužel neměli body. Takže teď vybrat co jde…prkynko,cedníky nebo hrníček se snad hodí každýmu a pořád lepší než nic ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Resutz
13.12.11 12:24

Ahoj, ano, teď poslední rok je to fakt úplně o něčem jiném, my od tam máme dokonce Lego Racers, meteostanici (tu jsme dokonce reklamovali, nechali nám neopravitelný výrobek a zapsali zpět body, takže i reklamovat lze), hry (dáma, člobrdo a celkem 8 her), digitální váhu, auta od Leny aj. Tím chci říct, že proti dnešní nabídce fakt bylo z čeho vybírat.
Pošlou ti to zdarma, jen u nás to vždy trvá tak měsíc a víc a posílá to jakési družstvo invalidů… Resut

• Citovat
  • Upravit
M. Hesová
22.4.12 10:29

věrnostní program

Zjistila jsem ,že již skončil věrnostní program.Mám tam sice jen 153 bodů. Jestli bych si to mohla vybrat dodatečně.
Děkuji.
S pozdravem M. Hesová

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat