Kdy to dojde na účet?

1332
9.12.11 08:37

Kdy to dojde na účet??

Ahoj ,zas trocu otravuju :oops: :oops: Už jsem psala,rušili jsme pojistky.Když jsem se dívala na klientskou zonu u čp ,tak tam je napsané ,vyplaceno odbytné.Včera tam bylo ještě redukované pojištění.Tak nevím co si myslet.Jestli už to vyplatili na účet,a jestli jo kdy to dojde.Máte někdo zkušenost?Já nemám možnost jít na servis24.Sledoval to někdo z vás jak to chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
9.12.11 08:38

Vyplaceno odbytné znameá, že bylo převedeno.
Převod většinou do druhého dne je na účtu.

• Citovat
  • Upravit
1332
9.12.11 08:39

Jé děkuju,my se tady ted potkáváme často,že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
9.12.11 08:40
sthan píše:
Jé děkuju,my se tady ted potkáváme často,že? :D

No jo :)

• Citovat
  • Upravit
101678
9.12.11 08:50

No, ale nemusí to znamenat, že to zítra přijde, občas mají velké instituce ještě svůj vnitřní systém, ve kterém když se to odešle, tak to prochází ještě nějakou verifikací a do banky to ve skutečnosti jde třeba až další den, nebo za 2 dny.
Ale příští týden by to určitě dorazit mělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82
9.12.11 08:51

Ahoj sthan, zrovna dneska jsem přemýšlela, jestli založit diskuzi o ČS, něco teď s nima řešíme a je to děs běs, jsme dlouhodobě nespokojení a jakmile zrušíme v lednu hypo, tak odcházím, vše ruším a už mě tam nikdo neuvidí.
Můžu se zeptat jak jste na tom vy?

• Citovat
  • Upravit
101678
9.12.11 08:53

Já jsem tedy se spořitelnou naprosto spokojená, co se služeb týká, pravda poplatky by mohli mít menší, ale zatím mě výše poplatků nedonutila hledat jinou banku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
9.12.11 08:56

Mě štvou ty poplatky.A nedávno jsem měnila kontaktní informace.Byla jsem tam ,vše se sepsalo a asi za týden telefon,že tam mám jít znova,že se jim kdesi zatoulala kopie s mým podpisem.No a to už mě mezitím od nich na novou adresu i něco došlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.12.11 09:19
andyn82 píše:
Ahoj sthan, zrovna dneska jsem přemýšlela, jestli založit diskuzi o ČS, něco teď s nima řešíme a je to děs běs, jsme dlouhodobě nespokojení a jakmile zrušíme v lednu hypo, tak odcházím, vše ruším a už mě tam nikdo neuvidí.
Můžu se zeptat jak jste na tom vy?

ahoj,
taky jak koncila hyposka, jsme odesli, komplet, neustale zdrazovani, papirovani, no des

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
9.12.11 09:49
j.a.n.i1 píše:
Já jsem tedy se spořitelnou naprosto spokojená, co se služeb týká, pravda poplatky by mohli mít menší, ale zatím mě výše poplatků nedonutila hledat jinou banku.

Ahoj,
mě jejich výše poplatků tedy inspirovala k přechodu k jiné bance :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
101678
9.12.11 10:42
Miriamm píše:
j.a.n.i1 píše:
Já jsem tedy se spořitelnou naprosto spokojená, co se služeb týká, pravda poplatky by mohli mít menší, ale zatím mě výše poplatků nedonutila hledat jinou banku.
Ahoj,
mě jejich výše poplatků tedy inspirovala k přechodu k jiné bance :mrgreen:

No, když já jsem děsný lenoch, když vezmu, kde všude je to číslo účtu nahlášené, kolik tam mám trvalých příkazů, souhlasů s inkasem a podobně… vím, že bych jinde ušetřila, ale nevím jestli mi to za to vyřizování stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
9.12.11 10:49

Njn, to já jsem zase akční :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
andyn82
9.12.11 10:57

Mě strašně vadí ten jejich přístup.Mám pocit, že jsme pro ně všichni debilové, kteří ničemu nerozumí a takhle se prostě banka nechová. O poplatcích, hypotéce atd. ani nemluvím.Nesmyslně vám přidělí poradce, o kterém ve finále zjistíte, že vlastně ani hypotéky nevyřizuje, takže po tom, co vás donutí si s ním při řešení každý kraviny domluvit schůzku, vám stejně zavolá kolegyni. Já už si schůzku nedomlouvám a prostě tam přijdu. Minule jsem se ptala proč musím jednat s poradcem, když chci přeci jednat s bankou a ne s poradcem, tak ani neuměli odpovědět. Teď jsme čekali na jeden papír ohledně předčasnýho splacení, o kterém nám bylo opakovaně řečeno, že trvá vyřízení 5 dní, takže jsme všechno podepisování smluv atd. směřovali na dobu cca za týden.Dnes mi to teprve skoro po 14 dnech a opakovaných telefonátech, že to urgentně potřebuju, přišlo.No a paní se mě ptala, zda na mým emailu, který končí gmail.com, je za com ještě tečka!!!!Mazec, tak to je prosím pracovnice banky, co má na vizitce pracovník podpory pro soukromou klientelu.To je teda podpora!

• Citovat
  • Upravit
1332
4.1.12 09:56

Jako řekla bych že v té české pojištovně mají taky pěkné zmatky.Rušili jsme dvě smlouvy.Jedna je už zrušená skoro tři týdny a ta druhá pořád nic.Byla jsem na pobočce,paní co tam seděla byla náhodou známá,tak zjištovala con se děje ,když byli obě smlouvy rušené ve stejý den .No a tam jí cosi říkali o redukci.tak jim řekla svoje a napsala tam ,že klient trvá na zrušení.Pak jsem se ptala,jestli zase budeme čekat měsíc ,tak řekla ,že do tří dnu se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat