U jaké pojišťovny pojistit auto?

416
3.12.11 21:10

U jaké pojišťovny pojistit auto?

Ahojky,
končí nám leasing na auto a tím pádem si můžeme přejít k jiné pojišťovně.Je jich ale docela dost a né všechny jsou spolehlivé,když mají třeba vyplácet havarijko.Tak bych se chtěla zeptat,u jaké pojišťovny máte auto pojištěné a jak jste spokojeni.
Moc děkuju za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5473
3.12.11 21:16

Já mám teď u Generali, ale jak vyplácejí, netuším, nikdy jsem neměla nehodu. Navíc nemám havarijní, jen obyč. povinné ručení. Pojišťovnu jsem už parkrát měnila podle cen pojistného, některé občas nalákají na super ceny a další rok hodně podraží, ale na netu lze snadno najít akutální sazebníky pojišťoven na každý rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
3.12.11 21:20

Já mám zkušenost s ČP, ČPP, ČSOB, Wüstenrot, Slavia…nejlépe z toho vyšla ČP a ČPP, ale mám jen POV, u ČP momentálně exclusive max (má spoustu výhod, ale je drazší) a nejhůř na tom je Slavia, která nevyplácí a vyřízení PU je strašné, zase je levnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
3.12.11 21:26

My u ČSOB.Máme tam všichni účty,pojištění,i motorku pojištěnou,a máme velké výhody takže pojistku máme malinkou.

• Citovat
  • Upravit
16492
3.12.11 22:25

taky nám končí úvěr a budeme zůstávat u kooperativy. Jsme spokojeni. 2krát jsme měnili čelní sklo a vždy bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
3.12.11 23:01

já mám u ČSOB (měli jsme u nich plno jiných pojištění takže to bylo výhodné, ted tam máme jen auto a dům pojištěný) a přítel TRIAGLAV - tam vubec netuším jaká je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101927
3.12.11 23:52

Tak my jsme měli Triglav a nemůžeme si stěžovat, havárii vyřídili rychle a dostali jsme víc než jsme čekali (s ohledem na rozsah poškození a stáří auta to byla totálka). A hlavně byli jedni z mála, kdo byli ochotni na to auto havarijku udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.12.11 00:32

Taky jsem tento problém řešila. ČSOB -podle porovnání patří mezi nejlevnější, navíc má u pov.ručení zdarma i úraz a náhrady škody zničených věcí. Já mám ten nejvyšší limit a je tam i hrazení škody na vlastním autě - když způsobím nehodu já, to mi jinde nenabídli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cododat
28.5.12 18:35

Re.:+pomoc

@M-a-j-a píše:
taky nám končí úvěr a budeme zůstávat u kooperativy. Jsme spokojeni. 2krát jsme měnili čelní sklo a vždy bez problémů.

osočila mě jedna osoba,že mi prý moje auto (olétající štěrk)rozbil čelní okno,řešili to dopraváci a jelikož si NEJSEM ničeho vědom,tak jsem moje iniciály samozřejmně nedal.Píšete,že máte již zkušenosti s čelním oknem,tak by mě zajímalo,co se dá v tomto případě dělat a pokud by se jakkoliv prokázala má vina(stát se to může),co mam očekávat.Díky za případné odpovědi-M.S. :think:

• Citovat
  • Upravit
2041
28.5.12 18:37

My máme kooperativu, máme dobrou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
28.5.12 18:51

@Nelluška Kooperativa je zbytecne draha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9354
28.5.12 18:55

Ahoj holky, jsem pojišťovací makléřka, pokud budete chtít udělám vám na konkrétní auto srovnání pojišťoven (zdarma) a v případě zájmu smlouvu zhotovit a vše okolo zařídit. Snad se tu do mně nikdo nepustí za reklamu, ale narazila jsem na tuto diskuzi a snad můžu pomoct ušetřit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9354
28.5.12 18:57
@cododat píše:
osočila mě jedna osoba,že mi prý moje auto (olétající štěrk)rozbil čelní okno,řešili to dopraváci a jelikož si NEJSEM ničeho vědom,tak jsem moje iniciály samozřejmně nedal.Píšete,že máte již zkušenosti s čelním oknem,tak by mě zajímalo,co se dá v tomto případě dělat a pokud by se jakkoliv prokázala má vina(stát se to může),co mam očekávat.Díky za případné odpovědi-M.S. :think:

Pokud ty nepodepíšeš svou vinu, tak Ti nikdo nic nedokáže a z Tvého povinného ručení se to vyplácet nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
28.5.12 21:36
@Nelluška píše:
My máme kooperativu, máme dobrou zkušenost.

Není drahá platím 2600 na celý rok i s pojištěním čelního skla :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
28.5.12 22:02

@Nelluška my necele 2tis… Kooperstivu jsme mely pred tim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat