Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
8.11.11 13:16

vypravit se bude akce začnu v 11 hodin :lol: to nemůžu nevyjít po 13hodině :lol:

• Citovat
  • Upravit
2616
8.11.11 14:50
Marry11 píše:
vypravit se bude akce začnu v 11 hodin :lol: to nemůžu nevyjít po 13hodině :lol:

Tak já kdybych vyrazila až za dvě hodiny, tak už mezitím dostanu hlad :-) Já musím vystřelit ven hned po jídle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
8.11.11 14:51

Holky, chci se zeptat, netušíte, jestli velikost čepice 54 je dostatečná pro 10tiletou dívenku? Chci ji udělat radost k narozkám. Díky Kamča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
8.11.11 14:54

ahoj holky jsem tu nová vy tu všichni už máte mimuška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
8.11.11 20:16
Marry11 píše:
holky a je někdo extra nemocný aby mně nenakazil Nelinku?Ale ono je to stejně jak když si jdu do obchodu nakoupit že?

Tom nijak extra, jen mu proste porad neco tece z nosu. Ale nekasle, nepsika, teplotu nema a obavam se, ze to fakt potece az do brezna. Hele jak je to pak vubec se skolkama, nechaji ti soplici dite doma, nebo ho tam muzes mit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
8.11.11 20:28
Hele jak je to pak vubec se skolkama, nechaji ti soplici dite doma, nebo ho tam muzes mit?

No jestli jsi doma a soplící(záleží na míře) dítě pošleš do školky, tak je to trošku nezodpovědné-vůči pracujícím matkám. To mluvím z pohledu pracujícího.
Ale říkám záleží jako moc mu to teče- v žádném případě NE se zelenou nudlí :zed:

Nějak se mi to špatně zeditovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
8.11.11 21:18

Tak ja predpokladam, ze do skolky odkladas dite jen kdyz musis do prace. Ale asi je to pripad od pripadu co? No sama jsem na to zvedava, jak to budeme delat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
8.11.11 21:44
terak píše:
Tak ja predpokladam, ze do skolky odkladas dite jen kdyz musis do prace. Ale asi je to pripad od pripadu co? No sama jsem na to zvedava, jak to budeme delat :nevim:

No do školky chodil ikdyž jsem už byla na mateřské doma. DOma už zlobil a já s velkým břichem, jsem byla ráda, že to nějak do konce „doklepu“ v klidu. Ale do školky chodil poslední rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
8.11.11 22:57

kac ty taky dojdeš vezmeš staršího?:)

my dojdeme já budu ráda že malá si pohraje v kuličkách jenže já mám obavy at to zvládnu tam být na tu 14tou já to budu vědět už dejme tomu od rána v 7 budíček 9 20 11 20 13 zff no uvidíme jak to teda bude :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
9.11.11 07:21

tak pojedu na skácelovu a od tam 13tou a jsem tam dívám se na spoje bude tam někdo opravdu v 14?:) At tam nejsem sama :lol:
frčím za Nelinkou první dítě vzhuru :lol:

• Citovat
  • Upravit
5891
9.11.11 08:01

Marry, tak to Ti závidím, že holky teprve vstávají…u nás dnes přelezla Vikina ke Kikině do postýlky už o půl sedmé :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.11.11 08:02
Marry11 píše:
tak pojedu na skácelovu a od tam 13tou a jsem tam dívám se na spoje bude tam někdo opravdu v 14?:) At tam nejsem sama :lol:
frčím za Nelinkou první dítě vzhuru :lol:

MArry: my tam budem ve 14 ja se jeste mrknu jak se tam dostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
9.11.11 08:08

katka tak to je super too je vhodná vrstevnice pro Nikolku.

holky a nepije někdo junior drink nestlé??nám to daly v globusu k přihlášce do klubu a oni nam to daly do dubna?A Nelinka má rok v srpnu je to normální? :lol:

Tak já to klidně někomu daruju dál.

Tak jdu ještě volat a hura se nasnídat Nikolka už je nažhavená :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24320
9.11.11 08:35

marry: jsou k sobe.Ta starsi ti nespava po obede??
Uz jsem kukla kde to je takze tam budem na druhou mozna o cosi driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
9.11.11 08:42

já dojedu v 13 36 skočím do bille asi jen pro pečivo a odejít chci at v 17 30 jsem doma kdy dochází muž tak doufám, že ji od tam za 2.5 hodiny vyženu :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová