Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kac píše:kattkka píše:Aha, tak já to jen slyšela, že ohňostroj byl.
Kac:my byli taky doma.Utahani.A mala odpoledne nespala tak to byva protivna vecer
No někdy to bývá o nervy, když dítě je unavené a protivné- nic jim není vhod
Kor ted. Marek je zase na mesic pryc takze mam jen jedny nervy.Akorat to mala snasi cim dal hur. Tak si aspon s tatinkem vola jednou zapar dnu.
No u nás jme zjistili, že Lůci vidí tatínka neustále oblíkat-převlíkat a loučit se. ![]()
AknelinkaO píše:
Terak, já myslím, že srazíky jsou 2…dopo a odpo
Aha
A vic vas jde na ktery sraz? A budeme si tam davat rezervacku?
holky nepije u vás prcek mlíčko junior nestlé?Klidně to někomu daruju daly nám to v Globusu zadarmo a jako je to do dubna?to jako dítě bude mtí tak rychle 1 rok ![]()
Holky nejdete nekdo odpoledne na prochazku, na hriste, do herny?
Terak šla bych, je krásně, ale jsme o víkendu mimo Brno ![]()
A Ty můžeš přijít i ve středu odpo, že? Mně teda poslední dobou holky spí až tak do 3, do půl 4, tak budeme muset spěchat ![]()
Jo, a odkud jsi přesně ze Žabin? Kdyžtak pošli SZ ![]()
terak píše:
Holky nejdete nekdo odpoledne na prochazku, na hriste, do herny?
My moc dlouho venku být nemůžeme, ale Lůci se lépe dýchá a nekašle. Jdeme jen procházkou do Campusu, kde si jdu něco koupit, když jsem o víkendu sama. Tak aspoň nějaká radost ![]()
Kac mame podobny program. Take jsem sama doma a jedu do olympie
Mam v planu tomovi fleesovy komplet + kombinezu (dokud jeste nejake jsou), sobe kabat a boty. Zacnu tim, co potrebuji pro tomaska a pak mi stejne dojdou penize, tak nebude co resit. Ale aspon si koupim neco dobreho na vecer k filmu ![]()
No já se do Olympie nedostanu, nemám auto, ale stejně o víkendu je tam davové šílenství. Toho bych se neúčastnila.
mmch na jaký fil budeš koukat maš - nebo máte někdo nějaký tip?
nejlépe komedie ![]()
Tak si to holky užijte v obchoďácích ![]()
Já byla v Olympii minulý víkend a stačilo mi ![]()
Ale v Puntanele mají mít od půlky listopadu nějaké akce před ní, že si děti můžou hrát s hračkama a tak, tak si tam třeba můžeme dát sraz ![]()
NIc, nikam nejdu. Dite je protivne, ze je to skoro za trest. Jdeme do bublilendu ![]()
Tak to tam omrkněte na tu středu ![]()
Mně se už vzbudily holky, ale nechtějí z pelechu, přelézají z jedné postýlky do druhé a dělají kravál
Takže nakrmit a asi na chvíli ven, než bude tma.
Holky a tak jak teda, kdy a kde se potkame. Kdo jde na ten odpoledni sraz a v kolik je. Dame si rezervacku na stul u te hraci plochy? At mame deti na dostrel?
terak ty jsi ze žabin?to mám 4 zastávky busem zda je to přívrat ![]()
ten sraz u nás asi až odpoledne by mohl být nedovedu si představit být někde ráno v 9 30 jako nespí se tu od 7dmi ale ta výprava celkově celá procedura ![]()