Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já bych chtěla zkusit to baby cafe na Skácelce. Nebyla jsi tam, terak?
Jinak lampionový průvod ještě existuje? Jsem vůbec netušila
Jako dítě jsem chodila s lampionem, co měl žárovku a byl na baterku
To mi asi vyrobil taťka, se bál, abych neshořela asi..
Katy tak půjdu na lampionový, ale jen kouknout s Lůci, protože Honzík má poslední možnost se kouknout na cirkus. Takže jde ve čtvrtek na 17hod. s tátou do cirkusu.
Lampion jsem ani nehledala, protože já s ním táhnout nehodlám a od Lůci vypíchnuté oko taky nehodlám mít ![]()
moni, salousi maji opet martinskou slavnost - utery 15.11. od 16 hod v komine (eee, busovou zastavku jsem zdarne zapomnela, ale kdyz se pujdete s kacenkou projit, na dverich visi letak) - jde se do toho cyklokrosoveho doliku, byvale vodarny; a jde se s lampiony ![]()
kam a terak vy máte jak staré děti?J8 bych ráda poznala někdo s 2 letým pro Nikolku a lépe k tomu ještě s 1 malým miminkem
Jsem horzně náročná já vím ale kdyby nebylo to prtě tam ybch ráda hlavně skvělýho partáka či partačku pro Nikolku.
Tu skácelovu bycch chtěla zkusit to je co cafe co tam je že?je to tam rozdělený na katerogie ještě jsem tam nikdy neyla.
J8 že nemáte metříky nevím jak staré máte děti.
chci říct klidně i staršího ne 2 roky ale asi ne půl ročního to by bylo zase pro Nelinku
ale zas za rok budem sami s Nelinkou tak bych ráda to bude Nikča ve školce. Hrozěn složitě píši já vím. Musím letět nebot mně vyhazuje ze židle ![]()
ju terak jak píšeš že malý je plachý tak neboj Nikolka ta se nebojí ta se baví se všema dnes se nechala vyslíct v čekárně tak 6ti letou holčičkou a začla si s ní povídat
právě je škoda někoho pro ni nepotkat at se doma jen tak nenudí když Nelinka ještě prý jen kouká a nechodí malý nohy má no co ta o ni vše vykládá ![]()
Kristýnko - jé díky ! Já jsem to hledala na netu a tam saloši nic nemají. Tak to by jsme mohli jít - loni se nám to líbilo. Půjdete taky ?
Ahoj holky, můžu se přidat k Vám do brněnské diskuse?
Nebydlíme teda přímo v Brně, ale dost sem jezdíme a jinak mám zázemí v Žabinách, takže není problém tady strávit celý den ![]()
A jak metřík napovídá, mám dvouletá dvojčata - holčičky, kdyby se s náma někdo chtěl seznamovat
Jinak se na nějaký srazík klidně přidáme ![]()
srazik holky vyhlasuju termin sraziku
den: streda 9.11.
hodina: 11??? nebo navrhnete vy, mohu po cely den!
misto: cafe & play, skacelova (byly jsme tam na jare a super!!!)
prip. navrhnete jiny termin
papa m.
Kamka33 píše:
já bych chtěla zkusit to baby cafe na Skácelce. Nebyla jsi tam, terak?
Jinak lampionový průvod ještě existuje? Jsem vůbec netušilaJako dítě jsem chodila s lampionem, co měl žárovku a byl na baterku
To mi asi vyrobil taťka, se bál, abych neshořela asi..
Ahoj, ano na skacelce jsem byla a je to tam pekne, jen … je to rozdelene do tri sekci, ve kterych si hraji deti. Jedna sekce je bazen s micky, druha je pro vetsi deti, jsou tam prolezacky a tak a pak je tam malinkata sekce pro mimina. Je to tam vicemene fajn, klidne rada zajdu.
Mam v merku jeste hernu na lesne. Ta skacelka je prece jen kavarna s koutky. To na lesne by melo byt cele jako herna.
Ted jsem jeste byla v bublilendu a z toho jsem nadsena. Dost velky prostor na hrani, ale hlavne VYZOUVA se uz u vchodu. Kdo nechce, ma tam navleky. Takze je tam cisto, funguji tam vsechny hracky (coz teda na te skacelce nebylo) a jsou ciste. Ale rada vyzkousim cokoli, snad jen mimo te herny, co je u husove, ta je fakt nechutna ![]()
markytka3 píše:
srazik holky vyhlasuju termin srazikuden: streda 9.11.
hodina: 11??? nebo navrhnete vy, mohu po cely den!
misto: cafe & play, skacelova (byly jsme tam na jare a super!!!)prip. navrhnete jiny termin
papa m.
Streda pro me klidne, jen v jedenact uz je to blby
Ja toma krmim ve 12 a pak jde spat. Takze ja muzu rano na pul desatou, desatou, nebo odpoledne od tri. Jak jste na tom vy?
Marry11 píše:
ju terak jak píšeš že malý je plachý tak neboj Nikolka ta se nebojí ta se baví se všema dnes se nechala vyslíct v čekárně tak 6ti letou holčičkou a začla si s ní povídatprávě je škoda někoho pro ni nepotkat at se doma jen tak nenudí když Nelinka ještě prý jen kouká a nechodí malý nohy má no co ta o ni vše vykládá
Hele to by ji mozna tomasek stacil
Ma sice rok, ale je to teda akcnak ![]()
Holky zeptam se, nemate tu nektera zkusenost, at uz se svym, nebo s cizim rocnim ditkem v jeslich?
Mam sice chuvu, ale mam pocit, ze dite patri spis do kolektivu a teoreticky unor brezen, takze to tomovi bude rok a ctvrt by melo byt misto v jeslickach. Rikala jsem si na dve dopoledne v tydnu a po spani domu, nemuselo by to byt spatne. Co vy na to?