Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1938
12.10.11 10:47
markytka3 píše:
Alenka píše: Ahoj holky, chodíte někdo do BONGA?? Mám voucher za 250Kč jako celodenní vstupné pro 4členou rodinu, platnost je do konce října a vzhledem k tomu, že syn ppůjde v pondělí na operaci, tak už to nestihneme :nevim: Má někdo zájem?
alco, pokud mas poukaz volny, tak si jej koupim. prosim kdy a kde se muzem sejit.

Markytko, akorat jsem se ted teda vsimla, ze je platnost do 25.10…Stihnete to? Jinak ti pisnu pres SZ a domluvime se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
13.10.11 17:26

Ahoj holky, neznáte nějakého dobrého zubaře v Brně Líšni? A co dětského zubaře? Konkrétně Mudr. Lukovou na Horníkové? Umí to s prckama? Díky Zuza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
20.10.11 14:10

Hledám mamču, která by šla 26.10. když se nejde do školy do BONGA! Ať mě ten můj kluk neumrtví na pár dnů :lol:
Lůci máme na hlídání, tak jsme sami!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
20.10.11 14:17
Kac píše:
Hledám mamču, která by šla 26.10. když se nejde do školy do BONGA! Ať mě ten můj kluk neumrtví na pár dnů :lol:
Lůci máme na hlídání, tak jsme sami!

tak to mas smulu.My mae odjezd do Uh az tento vikend.Jinak bych se pridala. Hele nechci do toho mluvit ale muj tatka byl s malou v Bongu a malem vytuhl driv jak Barca. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
20.10.11 14:34

no já vím, prot ještě sháním nějaké dítko, které by jej taky nahánělo-popř navzájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
20.10.11 21:36

Tak mi to Bongo naštěstí stihli, teď máme Honzíka ve špitále s akutní boreliozou a zánětem mozkových blan :-? ažnám ho vrátí k rekonvalescenci tak pak budem pár týdnů „uvěznění“ doma, takže srázek bych sice uvítala, ale za nás až po novém roku a to zas bude určitě sníh :cry: No nemáme to jednoduchý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
21.10.11 12:29

Laci- to je mi líto! Ať se dáte brzo dokupy a jste co nejdřív fit!!! :hug:
Jestli bude sníh, tak to se ještě dá-obora a boby to jistí :palec: , horší jak bude břečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
26.10.11 20:06

Lacenka to je mi moc líto. A´t je málému co nejdřív líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
27.10.11 11:17

Lacenko- jak na tom jste je to už lepší? Jste už aspoň doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
27.10.11 11:48
Kac píše:
Lacenko- jak na tom jste je to už lepší? Jste už aspoň doma?

Dneska pro něho jedu a už se nemůžu dočkat, celou noc jsme nemohla pořádně usnout, těším se jak malý děcko :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
28.10.11 13:00

holky, co nejaky srazik ? nedame? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
28.10.11 17:16

Zdravím vespolek!

laci - to jsou tefa novinky. Kde k tomu přišel, víte? Nějaká mrcha přisátá? Ať je brzy líp a pevné nervy v domácím vězení. :hug:

Ráda bych se slezla, ale poslední dobou mám blázinec, tak to moc nevidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
28.10.11 23:17

My už zase rýmujeme, tak nemůžem mezi děti :-(( To mě zase doma trefííí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
29.10.11 08:55

Kamko me se na rymu docela hodne osvedcily kapicky od nobilisu. Nejsou primo na rymu, ale na podrazdene sliznice pri ryme = malyho neboli kdyz mu odsavam nos, nema ho cerveny atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
30.10.11 10:35

terak - tak včera jsme odsávali dvakrát, pomáhal i taťka, tak to bylo rychlejší. Jinak dávám střídavě Sterimar, Nasivin a homeopatika. Nos myslím už je červený míň. Horší je, že zítra musím do města a chudinku ji povláčím s sebou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová