Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
markytka3 píše:Alenka píše: Ahoj holky, chodíte někdo do BONGA?? Mám voucher za 250Kč jako celodenní vstupné pro 4členou rodinu, platnost je do konce října a vzhledem k tomu, že syn ppůjde v pondělí na operaci, tak už to nestihnemealco, pokud mas poukaz volny, tak si jej koupim. prosim kdy a kde se muzem sejit.Má někdo zájem?
Markytko, akorat jsem se ted teda vsimla, ze je platnost do 25.10…Stihnete to? Jinak ti pisnu pres SZ a domluvime se!
Ahoj holky, neznáte nějakého dobrého zubaře v Brně Líšni? A co dětského zubaře? Konkrétně Mudr. Lukovou na Horníkové? Umí to s prckama? Díky Zuza
Hledám mamču, která by šla 26.10. když se nejde do školy do BONGA! Ať mě ten můj kluk neumrtví na pár dnů ![]()
Lůci máme na hlídání, tak jsme sami!
Kac píše:
Hledám mamču, která by šla 26.10. když se nejde do školy do BONGA! Ať mě ten můj kluk neumrtví na pár dnů
Lůci máme na hlídání, tak jsme sami!
tak to mas smulu.My mae odjezd do Uh az tento vikend.Jinak bych se pridala. Hele nechci do toho mluvit ale muj tatka byl s malou v Bongu a malem vytuhl driv jak Barca. ![]()
no já vím, prot ještě sháním nějaké dítko, které by jej taky nahánělo-popř navzájem
Tak mi to Bongo naštěstí stihli, teď máme Honzíka ve špitále s akutní boreliozou a zánětem mozkových blan
ažnám ho vrátí k rekonvalescenci tak pak budem pár týdnů „uvěznění“ doma, takže srázek bych sice uvítala, ale za nás až po novém roku a to zas bude určitě sníh
No nemáme to jednoduchý ![]()
Laci- to je mi líto! Ať se dáte brzo dokupy a jste co nejdřív fit!!! ![]()
Jestli bude sníh, tak to se ještě dá-obora a boby to jistí
, horší jak bude břečka.
Lacenko- jak na tom jste je to už lepší? Jste už aspoň doma?
Kac píše:
Lacenko- jak na tom jste je to už lepší? Jste už aspoň doma?
Dneska pro něho jedu a už se nemůžu dočkat, celou noc jsme nemohla pořádně usnout, těším se jak malý děcko ![]()
Zdravím vespolek!
laci - to jsou tefa novinky. Kde k tomu přišel, víte? Nějaká mrcha přisátá? Ať je brzy líp a pevné nervy v domácím vězení. ![]()
Ráda bych se slezla, ale poslední dobou mám blázinec, tak to moc nevidím…
My už zase rýmujeme, tak nemůžem mezi děti
To mě zase doma trefííí ![]()
Kamko me se na rymu docela hodne osvedcily kapicky od nobilisu. Nejsou primo na rymu, ale na podrazdene sliznice pri ryme = malyho neboli kdyz mu odsavam nos, nema ho cerveny atd.
terak - tak včera jsme odsávali dvakrát, pomáhal i taťka, tak to bylo rychlejší. Jinak dávám střídavě Sterimar, Nasivin a homeopatika. Nos myslím už je červený míň. Horší je, že zítra musím do města a chudinku ji povláčím s sebou ![]()