Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kamka33 píše:
My už zase rýmujeme, tak nemůžem mezi dětiTo mě zase doma trefííí
No u nás se skoro rýma neřeší, protože minulý rok bychom skoro celou zimu nevystrčily paty z domu. Honzík ráno jednou smrkne a Lůca frká ještě týden.
nevýhoda mladšího sourozence, než se promoří bacilama od staršího.
SRAZÍK bychom dali, kdy tedy? Nadhoďte termín, doufám, že zrovna ten den budeme mít volný!
Ahoj, tak já tu rýmu řeším, ale štve mě, že když to někdo neřeší, tak my to pak mezi dětmi chytáme ![]()
Naštěstí Alí teď už víc spolupracuje, tak to odsávání není už tak na budku.
Ahoj holky,
zdravím všechny. Blázinec a furt v jednom kole - zlatá MD
. Nicméně - dotázek: nechystáte se někdo na lampionový průvod ? Pokud ano - kam a kdy ? Díky moc za tipy.
Lampionový průvod čtvrtek 3.11. začátek v 17,45 CVČ Lány-Bohunice. Odchod v 18hod. Ohňostroj v 18,45
To vše a drobné dárky pro děti-za 50,–
My jdeme jen už bych měla začít hledat lampion ![]()
Kac píše:
Lampionový průvod čtvrtek 3.11. začátek v 17,45 CVČ Lány-Bohunice. Odchod v 18hod. Ohňostroj v 18,45
To vše a drobné dárky pro děti-za 50,–
My jdeme jen už bych měla začít hledat lampion
Super tak sezen i pro nas.Nebo pisni kde meli.
Katy no koupili jsme minulý rok normálka v papírnictví. Takže musím hledat v komoře ![]()
Kac píše:
Katy no koupili jsme minulý rok normálka v papírnictví. Takže musím hledat v komoře
aha
tak dik za tip.
tak snad ho nekde mit budou
kattkka píše:Kac píše:aha
Katy no koupili jsme minulý rok normálka v papírnictví. Takže musím hledat v komořetak dik za tip.
tak snad ho nekde mit budou
Když tak já jdu zítra kolem papírnictví, tak se poptám. Kdyby byl, mám ti jej koupit? Když nebude, tak ti napíšu a ty si budeš shánět sama, jo?
ja chci zkuist to papirnictvi u Alberta zastavka pred Svermovou.Ja bych pisla kdyz tak dedovi ![]()
jo, ty myslíš Běloruskou? No o tom jsem mluvila.
Tak je naproti Albertu papírnictví, tam bude - teda minulý rok měli. myslím si, že nebudete jediní, kdo tady v Bohunicích bude shánět. ![]()
Kac píše:
jo, ty myslíš Běloruskou? No o tom jsem mluvila.
Tak je naproti Albertu papírnictví, tam bude - teda minulý rok měli. myslím si, že nebudete jediní, kdo tady v Bohunicích bude shánět.
jj.nemohla jsem si vzpomenout
Holky chodite tu nektera pravidelne do nejake herny, nebo na prochazky s kocarem atd? Kvuli praci mam bohuzel akutni nedostatek kamaradek matek.
terak píše:
Holky chodite tu nektera pravidelne do nejake herny, nebo na prochazky s kocarem atd? Kvuli praci mam bohuzel akutni nedostatek kamaradek matek.
Ahoj,
napiš odkud jsi?? ![]()
Ze Zabin, ale chodim dost casto do mesta, chtela bych jezdit do herny co je na lesne, nebo mam vyhlidnute jedno materske centrum ve meste. Ve ct a v patek tam maji dopoledne programy pro prcky.