Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
5.10.11 20:08
Bábi Zlopočasná píše:
Chuanitko, oficialne beru deti od roka, ale maju tam od 18 mesiacov do troch rokov. To ze by ju tlacili do nocnika by mi ani tak nevadilo, ale ze vraj VSETKY deti tam piju z flasky na cumel - a ktore to nevedelo, tak ho naucili. A nemaju tam ani kocik, ani jidelni zidlicku a podla mna ani cas a naladu na mimino co este nechodi po svojich.

Zkus jesle v Kohoutkach. Tam to bude lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
5.10.11 20:33

Pokud to nemas moc daleko, tak ja mam toma zapsaneho na fugnerove. Od dvou let. Pani reditelka byla neuveritelne mila, jak pohadkova babicka :lol: Vazne uzasna zenska. Tak by ti treba vysly vstric.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.11 20:41

No mna nakoniec baba odkazala na fugnerovu, ze na staru osadu nebudem stihat ju vyberat.

Lenze ked som tam bola na zaciatku leta a hovorila som s veducou jasli, tak Viki nebola ziaden problem, az ked som ju doniesla na zvykanie tak sestry mali sok ze ma naozaj len rok a nechodi. … a po dvoch dnoch sa mi Viki zacala bat kluca v zamku. Predtym ked strngol, tak utekala otcovi naproti … teraz sa mi vrha okolo krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
5.10.11 21:17
kattkka píše:
Bábi Zlopočasná píše:
Chuanitko, oficialne beru deti od roka, ale maju tam od 18 mesiacov do troch rokov. To ze by ju tlacili do nocnika by mi ani tak nevadilo, ale ze vraj VSETKY deti tam piju z flasky na cumel - a ktore to nevedelo, tak ho naucili. A nemaju tam ani kocik, ani jidelni zidlicku a podla mna ani cas a naladu na mimino co este nechodi po svojich.
Zkus jesle v Kohoutkach. Tam to bude lepsi.

Moje kámoška se tam byla zeptat a řekli ji, že si ji dají do pořadníku a je 25 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
5.10.11 22:26

Presne z tohoto duvodu jsem toma na tu fugnerovu zapsala, kdyz mu byly dva mesice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.11 22:30

Toz to na tej skaunicovej boli ochotni drzat nam pol roka miesto … povedala by som ze asi nie som jedina so zlou skusenostou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
10.10.11 20:37

KDy a kde je ten další srázek?? 8-)
Je tady ticho po pěšině, tak to musíme rozhrábnout. Ž8dného srazu pod střechou jsem se ještě nezůčastnila, tak bych chtěla svou účast doplnit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
10.10.11 21:37

Ja jsem pro. Marne ted hledam program pro toma, kdyz je tak hnusne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
10.10.11 21:47

No právě, být doma když je ošklivo, jsem zralá na Chocholouška. Teda nevím jestli já nebo děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.10.11 21:57

Kac: to envim.My pristi tyden jedem do Hradiste.Marek ma jet do Svedska.Na mesic.Meli by jet v sobotu.I kdyz mozna od va pozdeji nakonec.Okolo 27 se vratime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
11.10.11 10:52

No 27. se mi právě vrátí konečně manžel ze služebky :srdce: Už se těším, jak pro něj pojedu na letiště :huban:
Pořád děti a nemít s kým promluvit(normálním né dětským) je fakt na makovici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
11.10.11 14:29
kattkka píše:
Kac: to envim.My pristi tyden jedem do Hradiste.Marek ma jet do Svedska.Na mesic.Meli by jet v sobotu.I kdyz mozna od va pozdeji nakonec.Okolo 27 se vratime.

taky se pridavam :-( cely pristi tyden jsem u nasich :-( dalsi tyden su jednoznacne pro. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
11.10.11 20:48

Tak jestli me priberete, tak se rada pridam ke srazu, jen 27 - 30 jsem mimo brno. Jedeme se pochlubit ditkem k tchanovcum.

Holky Tomasek mel dnes prvni hodinu anglictiny :mrgreen: Ne, nejsem magor. Byla u me slecna na doucovani (doucuje ona me) a tomik se nepredlozene vzbudil o 3/4 hodiny driv. Tak ho asi zacnu vzdelavat, vypadal, ze ho to docela zaujalo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
12.10.11 09:48

Ahoj holky, chodíte někdo do BONGA?? Mám voucher za 250Kč jako celodenní vstupné pro 4členou rodinu, platnost je do konce října a vzhledem k tomu, že syn ppůjde v pondělí na operaci, tak už to nestihneme :nevim: Má někdo zájem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
12.10.11 10:35
Alenka píše: Ahoj holky, chodíte někdo do BONGA?? Mám voucher za 250Kč jako celodenní vstupné pro 4členou rodinu, platnost je do konce října a vzhledem k tomu, že syn ppůjde v pondělí na operaci, tak už to nestihneme :nevim: Má někdo zájem?

alco, pokud mas poukaz volny, tak si jej koupim. prosim kdy a kde se muzem sejit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová