Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
terak píše:markytka3 píše:Streda pro me klidne, jen v jedenact uz je to blby
srazik holky vyhlasuju termin srazikuden: streda 9.11.
papa m.
hodina: 11??? nebo navrhnete vy, mohu po cely den!
misto: cafe & play, skacelova (byly jsme tam na jare a super!!!)
prip. navrhnete jiny terminJa toma krmim ve 12 a pak jde spat. Takze ja muzu rano na pul desatou, desatou, nebo odpoledne od tri. Jak jste na tom vy?
Ahoj, termín vyhovuje, jen se taky přimlouvám na dřívější čas. Ve 12 máme oběd a jdeme spát. A potom od 15hod, kdy bych přišla i se synátorem. Nebo zase vyhlásíme soutěž: Kdo vydrží celý den.
Spíše které dítě to vydrží.
Příspěvek upraven 03.11.11 v 08:21
Markytko, ve středu 9.11. můžeme, byly bychom tam tak 9:45. Jestli je to jak píše terak, hlasuju spíš pro Bublilend ![]()
terak, kde na Lesné je herna?
to ještě nemůžem…No snad teda na jaře
(rozumějte, mám HOnzíka doma ještě celý příští týden, pak půjde už do školy a já bych teoeticky dopoledne mohla, ale teda 9. to ještě nedávám ![]()
Tak já bych se k vám ráda přidala, ale dopo máme s holkama angličtinu, pak spí, takže leda až odpo.
Café and play znám, ale kde je ten Bublilend???
ok tak zmena po prvnich ohlasech
datum: 9.11.
cas: 9:30 (to otviraji)
kde: bubliland (prosim o adresu, kde to je ![]()
markytko, potichu gratuluju! at jde vse, jak ma!
moni, praveze letos nemuzu
mam v tu dobu posledni utz… a mas pravdu, na www strankach to nemaji; ale zitra do strediska pujdu, tak ti pak muzu napsat, kde presne to zacina
sraz: pokud se nekdo zdrzi i po 16 hod, radi prijdem!
Markytko:No kdyvy Krisulka něco nenapsala, snad si ani nevšimnu ![]()
Taky se přidávám
,potichounku ![]()
chuanitka píše:
Markytko, ve středu 9.11. můžeme, byly bychom tam tak 9:45. Jestli je to jak píše terak, hlasuju spíš pro Bublilendterak, kde na Lesné je herna?
Ted jsem si teda uvedomila, ze ve stredu rano mame cviceni, ale jeste jsem tam nesla, tak ho rada vymenim za vas. Ja bych teda taky byla pro bublilend, jestli hlasujeme
9:45 je i pro nas OK.
Co ostatni? Mam tam zavolat a dat tam rezervacku na stoly u hraci plochy?
Herna na lesne je tady: http://duhovyraj.cz/…nas-najdete/
Na kounicove, muze se tam dojet trojkou a jedenactkou (kdo by jel tramvaji, toho muzu vyzvednout na zastavce
) nebo pak 13,12 a pak jeste nejaky trolejbusy. Pak se teoreticky da jit do parku u selepky
markytka3 píše:
ok tak zmena po prvnich ohlasechdatum: 9.11.
cas: 9:30 (to otviraji)
kde: bubliland (prosim o adresu, kde to je
Markytko, v Bublilendu už jednou sraz byl ![]()
A taky gratuluji ![]()
Holky, díky za odkaz na Bublilend, jsem zjistila, že to máme docela blízko ![]()
A není tu někdo, komu se ta středa dopo nehodí a šel by tam odpo kolem 16hod., to už jsme vzhůru ![]()
Ja muzu i odpoledne, tomas vstava kolem druhe, takze ve tri muzeme nekde byt.
Kristýnko - to je škoda, že nejdete
. Těšila jsem se, že tě po dlouhé době zase uvidím. Napiš mi prosím aspoň přesný čas a místo kde ten lampioňák je.
Srazík - holky to nedáme. Dopo určitě ne a odpo to moc nestíháme. Ale určitě si ho užijte - s nostalgií vzpomínám na klidné časy na MD ![]()
kac to mně pobavilo který dítě to vydrží tak to se hlásí Nikolak určitě ta je k nezastavení do rána 6 30 do 20 hodin je schopná bych na nohách a lítat a pak jak je unavená lítá 2× tolik ![]()
no my a ráno taky nevím nebot Nelinka spinká docela dlouho a být někde v *9 ráno je na infakt jsem ráda že stihnu k mudře na 10tou a stjeně jsem tam až v 10 15 ![]()