Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bábi Zlopočasná píše:
Dievcata a ako presne sa tam dostanem, ked vystupim z busu? Ja som vcera zabludila cestou od milosrdnych bratov na hlavak
Nevím, jestli v tvém případě pomůže mapa ![]()
Ta budova uprostřed mapy je Olympia, ty přijedeš busem, zastávka je PŘED Olympií, tozn. na mapě vpravo. A hřiště je ta plocha ZA Olympií, tozn. na mapě vlevo.
Prostě vlezeš do Olympie a projdeš ji tak, abys vylezla na druhé straně a uvidíš hřiště ![]()
Ještě jednou mapa i s poznámkami ![]()
http://www.chuanitka.wz.cz/hriste_babi.jpg
Zhruba uprostřed toho hřiště je stánek s občerstvením a hned za ním pískoviště se skluzavkou a plocha s kamínky. Tak tam někde budeme.
Dik Chuanitko, ja som v tomto totalny debil. Mapu si sice otacat nemusim, ale strasne dlho mi u nas vychadzala chodba na poschodi kolmo na tu na prizemi. Za ten svet som si nevedela vypocitat ako sa to schodiste otaca ![]()
Bábi Zlopočasná píše:
Dievcata a ako presne sa tam dostanem, ked vystupim z busu? Ja som vcera zabludila cestou od milosrdnych bratov na hlavak
vlezes do olympie a nahore jsou ukazatele detske hriste, nebo bez uplne na druhou stranu a vylez vystupem kde je po prave strane Subway, vzadu za parkovistem uvidis hriste ![]()
bohuzel, dnes nestiham, v patek poradame s pritelem sraz pro 130 motorek a nevim kde mi hlava stoji ![]()
jeden vtipek na stredu:
Tak jsem se vydal na úřad práce, abych získal sociální dávky pro svého PSA.Paní u okénka mi řekla, že to nejde, že psi nemůžou dávky dostat. Tak jsem jí vysvětlil, že můj pes je černej, nezaměstnanej, línej, neumí česky. Byl několikrát napomínán za sexuální obtěžování, má plno potomků po celé vesnici. Navíc neplatí daně, na záchod chodí do parku, obtěžuje cizí lidi a žebrá. Krade jídlo a netuší, kdo byl jeho otec. Paní se ještě jednou podívala do papírů a v pondělí se mám stavit pro peníze
házím tip na dárek pr…rodičům a tak…
http://www.snadnytisk.cz/kalendare/
mají do konce září akci +2zdarma, takže já budu nechávat dělat dvouměsíční na A3 stačí mi 4 dohromady takže jeden mě bez pošty vyjde na cca 50kč..
a jsou ověření! nechala jsem tam dělat kalendáře i loni ségře ![]()
Laci- díky za tip. Každý rok necháváme dělat fotokalendář- ale dříve v roce 2004 to manžel dělal sám i si tam dopisoval dny, takže to byla celkem fuška, ale fotky mají některé zarámované ![]()
Ahoj holky, jdu s dotazem.
Zjistila jsem, ze se minuly tyden otevrela prodejna s detskou obuvi na Capkove ulici…nebyly jste tam nektera? Jaky maji vyber botek?
Opět tip na vánoční dárek, nebo v mém případě na uklizené a porovnané fotečky
Objednala jsem 5kousků, dělám fotoknihu na každý rok naší rodiny, zatím mám rok 2004 a fakt se těším až si tímto způsobem uspořádám další ročníky ![]()
http://www.slevomat.cz/…dovem-papire?…
Ahoj holky, muzu se pridat do brnenske diskuze? Mam desetimesicniho prcka a tak obcas nevim co s nim ![]()
holky, tak dnes je to presne 2 roky, co jsme si prinesli naseho martinka po par tydnech stravenych v inkubatoru a " 27 dni pred jeho skutecnym porodem domu. "
za odmenu dnes dostal sve prvni inline bruslicky ![]()
sice mu to jeste moc nejde, ale strasne ho to bavi a nechce je dat z nohou. Veselý Veselý (omlouvam se za spinave tricko, ale pokecal se pri obede babiccinym burtgulasem Veselý Veselý martinek je stale nase hodne zlaticko, nevzteka se, moc neplace, krasne na svuj vek mluvi, spinka (pred pul devatou nevstane Veselý Veselý), je to ale velky raubir a vsudybil, ale to k jeho veku patri. jo a taky jsme stale na plinkach a asi chvili pobudem
![]()
terak píše:
Ahoj holky, muzu se pridat do brnenske diskuze? Mam desetimesicniho prcka a tak obcas nevim co s nim
tery vitej ![]()
terak píše:
Ahoj holky, muzu se pridat do brnenske diskuze? Mam desetimesicniho prcka a tak obcas nevim co s nim
Tak tě taky vítám mezi náma, odkud jsi??
(kromě toho,že asi z Brna
)
Kac píše:terak píše:Tak tě taky vítám mezi náma, odkud jsi??
(kromě toho,že asi z Brna)
Děkuji
Jsem z Zabin.
terak píše:
Ahoj, já zase 11 měsíční loupežničku
Jsme z Řeček.