Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14721
21.9.11 10:32
Bábi Zlopočasná píše:
Dievcata a ako presne sa tam dostanem, ked vystupim z busu? Ja som vcera zabludila cestou od milosrdnych bratov na hlavak :andel:

Nevím, jestli v tvém případě pomůže mapa :lol:
Ta budova uprostřed mapy je Olympia, ty přijedeš busem, zastávka je PŘED Olympií, tozn. na mapě vpravo. A hřiště je ta plocha ZA Olympií, tozn. na mapě vlevo.
Prostě vlezeš do Olympie a projdeš ji tak, abys vylezla na druhé straně a uvidíš hřiště :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
21.9.11 10:49

Ještě jednou mapa i s poznámkami :)
http://www.chuanitka.wz.cz/hriste_babi.jpg
Zhruba uprostřed toho hřiště je stánek s občerstvením a hned za ním pískoviště se skluzavkou a plocha s kamínky. Tak tam někde budeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.11 11:35

Dik Chuanitko, ja som v tomto totalny debil. Mapu si sice otacat nemusim, ale strasne dlho mi u nas vychadzala chodba na poschodi kolmo na tu na prizemi. Za ten svet som si nevedela vypocitat ako sa to schodiste otaca :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
21.9.11 11:57
Bábi Zlopočasná píše:
Dievcata a ako presne sa tam dostanem, ked vystupim z busu? Ja som vcera zabludila cestou od milosrdnych bratov na hlavak :andel:

vlezes do olympie a nahore jsou ukazatele detske hriste, nebo bez uplne na druhou stranu a vylez vystupem kde je po prave strane Subway, vzadu za parkovistem uvidis hriste :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
21.9.11 11:57

bohuzel, dnes nestiham, v patek poradame s pritelem sraz pro 130 motorek a nevim kde mi hlava stoji :-(

jeden vtipek na stredu:
Tak jsem se vydal na úřad práce, abych získal sociální dávky pro svého PSA.Paní u okénka mi řekla, že to nejde, že psi nemůžou dávky dostat. Tak jsem jí vysvětlil, že můj pes je černej, nezaměstnanej, línej, neumí česky. Byl několikrát napomínán za sexuální obtěžování, má plno potomků po celé vesnici. Navíc neplatí daně, na záchod chodí do parku, obtěžuje cizí lidi a žebrá. Krade jídlo a netuší, kdo byl jeho otec. Paní se ještě jednou podívala do papírů a v pondělí se mám stavit pro peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
22.9.11 10:50

házím tip na dárek pr…rodičům a tak…
http://www.snadnytisk.cz/kalendare/
mají do konce září akci +2zdarma, takže já budu nechávat dělat dvouměsíční na A3 stačí mi 4 dohromady takže jeden mě bez pošty vyjde na cca 50kč..
a jsou ověření! nechala jsem tam dělat kalendáře i loni ségře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
22.9.11 10:53

error budu nechávat dělat A4, ne A3 :wink: pardon :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
23.9.11 08:48

Laci- díky za tip. Každý rok necháváme dělat fotokalendář- ale dříve v roce 2004 to manžel dělal sám i si tam dopisoval dny, takže to byla celkem fuška, ale fotky mají některé zarámované :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
24.9.11 14:07

Ahoj holky, jdu s dotazem.
Zjistila jsem, ze se minuly tyden otevrela prodejna s detskou obuvi na Capkove ulici…nebyly jste tam nektera? Jaky maji vyber botek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
28.9.11 10:19

Opět tip na vánoční dárek, nebo v mém případě na uklizené a porovnané fotečky :wink: Objednala jsem 5kousků, dělám fotoknihu na každý rok naší rodiny, zatím mám rok 2004 a fakt se těším až si tímto způsobem uspořádám další ročníky :dance:
 http://www.slevomat.cz/…dovem-papire?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
29.9.11 20:06

Ahoj holky, muzu se pridat do brnenske diskuze? Mam desetimesicniho prcka a tak obcas nevim co s nim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
29.9.11 21:00

holky, tak dnes je to presne 2 roky, co jsme si prinesli naseho martinka po par tydnech stravenych v inkubatoru a " 27 dni pred jeho skutecnym porodem domu. "

za odmenu dnes dostal sve prvni inline bruslicky :-)

sice mu to jeste moc nejde, ale strasne ho to bavi a nechce je dat z nohou. Veselý Veselý (omlouvam se za spinave tricko, ale pokecal se pri obede babiccinym burtgulasem Veselý Veselý martinek je stale nase hodne zlaticko, nevzteka se, moc neplace, krasne na svuj vek mluvi, spinka (pred pul devatou nevstane Veselý Veselý), je to ale velky raubir a vsudybil, ale to k jeho veku patri. jo a taky jsme stale na plinkach a asi chvili pobudem :-) :-)

terak píše:
Ahoj holky, muzu se pridat do brnenske diskuze? Mam desetimesicniho prcka a tak obcas nevim co s nim :)

tery vitej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
30.9.11 07:52
terak píše:
Ahoj holky, muzu se pridat do brnenske diskuze? Mam desetimesicniho prcka a tak obcas nevim co s nim :)

Tak tě taky vítám mezi náma, odkud jsi??
(kromě toho,že asi z Brna :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
30.9.11 12:49
Kac píše:
terak píše:
Tak tě taky vítám mezi náma, odkud jsi??
(kromě toho,že asi z Brna :wink: )

Děkuji :) Jsem z Zabin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
30.9.11 19:25
terak píše:

Ahoj, já zase 11 měsíční loupežničku :-) Jsme z Řeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová