Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bábi Zlopočasná píše:
Jo Kamko, nechcela by si fotky z minula? Jak som fotila slecny spolu na deke?
Ahojky, já jsem si říkala, jestli ti vyšla ta fotečka
Tak klidně pošli jako soukromou zprávu
Díky moc a máte se?? My byly včera poprvé skotačit v Mateřském centru a malé se tam moc líbilo
Pak jsme sice venku zmokly, ale to nám vůbec nevadilo
Tak někdy na viděnou ![]()
Bábi Zlopočasná píše:
Toz to ja by tiez rada dosla, len smrade uz asi tyzden tlaci lave plece na usko, skocime sa spytat doktorky, ci sa nam donho nepozrie. Ona to ua raz robila len tak zo srandy na obe strany, ale ja som za decka na usi trpela, tak sa bojim
jejda, to mě mrzí
Já se pořád snažím malé vnucovat čepičku, jakmile trochu zavane větřík, protože o její ouška mám taky velký strach, aby nebolely!! ![]()
Milé maminky, nejste tu některá z Řečkovic, která taky chodíte na procházky s mimčem kolem 11 hodiny?? Rády se přidáme, já a moje skoro roční ratolest
![]()
Kamka33 píše:
Milé maminky, nejste tu některá z Řečkovic, která taky chodíte na procházky s mimčem kolem 11 hodiny?? Rády se přidáme, já a moje skoro roční ratolest![]()
V Řečkovicích už sice nebydlím, ale mám tam rodiče a obvykle u nich tak jednou do týdne bývám celý den…
Jazune píše:Kamka33 píše:V Řečkovicích už sice nebydlím, ale mám tam rodiče a obvykle u nich tak jednou do týdne bývám celý den…
Milé maminky, nejste tu některá z Řečkovic, která taky chodíte na procházky s mimčem kolem 11 hodiny?? Rády se přidáme, já a moje skoro roční ratolest![]()
Ahojky, a chodíte na procházku kolem oběda? ![]()
Ahoj, my chodíme jak kdy
…někdy dopoledne, někdy odpoledne…a rády se na dopolední procházku přidáme
.
Pro Jazune: a kdy plánujete být v Řečkách? Už někdy příští týden? ![]()
Kamka33 píše:
Pro Jazune: a kdy plánujete být v Řečkách? Už někdy příští týden?
Určitě tam budeme v úterý, odpoledne něco máme v centru, takže celé dopoledne budeme v Řečkovicích…
. Ty úterky tam teď asi budeme častěji…
Tak když nebudem mít cvičení, které se teprv chystá v Mateřídoušce, tak s námi v úterý můžete počítat
Kde se tak zcuknem? Já bych to viděla třebas u laviček u kostela? A na kolikátou? My asi dřív jak v 10h. nestíháme ![]()
Kamka33 píše:
Tak když nebudem mít cvičení, které se teprv chystá v Mateřídoušce, tak s námi v úterý můžete počítatKde se tak zcuknem? Já bych to viděla třebas u laviček u kostela? A na kolikátou? My asi dřív jak v 10h. nestíháme
Jo tam to bude fajn…tak třeba o půl 11? Nebo klidně i v těch 11…
ahoj,
dneska jste asi se svými drahými polovičkami, ale nenajde se na dnešní Lužánky někdo „volný“ ?
Odpoledne po 14hodině?
pro Jazune: tak fajn, budem se snažit na tu půl 11. +- znáš to.. Něco se vyvrbí a nestíhačka.. Kdyby jsme ale měli to cvičení, což se dozvím až v pondělí, tak by to padlo!! Ještě písnu, hezký víkend ![]()
pro Kac: ahojky, poznaly jsme se minule v Lužánkách na setkávačce. Seděla jsem s malou na dece.. No my bysme tam přijít mohly a je dnes v Lužánkách nějaký program? Bude tam hlasitá hudba a pod? To bych asi nepřišla, jelikož nevím, jestli může malé dítě vnímat až takový hluk?? ![]()
pro Kac: tak koukám, že dneska tam není program, byl včera. Tak to by šlo, že bysme dojely
Tak kolem 14 až 15h na hřišti jak minule? Píšu zámerne rozmezí, s mou Alí je to nekdy na dýl se vypravit
Mozná s náma prijde i tatinek, snad neva?
Kam- ne neva. Honzík se tam vždycky vyřádí a děti ani nemusí znát skamarádí se při lumpárnách rychle ![]()
My příjdeme kolem půl 3. Jak se malá vyspí a než dojedeme.
Včera byl prog na Slovanském náměstí. Hudba, poníci víc nevím.