Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My tam budeme zhruba kolem půl jedné. Počítám, že jakmile se dostaneme do Brna, dítě spát nebude ![]()
Babi, kdybys chtěla poradit s vázáním šátku, vezmi ho s sebou. Já budu výjimečně s golfkama
(Kdyby dítě přecejen usnulo, tahat spících 13kg na zádech není zrovna zábava)
Chuanitko dik, satek pribalim, snad sa malu podari umotat.
Ku mne by mala prist kamoska co ma byt na druhu v krpoli, tak vyrazime z lisne s nou.
Tak Lůci usnula dle plánu a měla by se probudit kolem půl 1.
Takže tam opravdu příjdeme kolem 2.
Zatím pa
Takže my jsme také usnuli a netuším, jak dlouho budem spát, protože dopoledne vůbec nespal a teďkom byl hoooodně unavenej. Tak doufám, že až dorazíme, že tam ještě někdo bude ![]()
Ahoj ženy, ráda jsem vás viděla ![]()
Představte si, že sotva jsem doma zavřela dveře od baráku, přišla efektní průtrž mračen
![]()
Ahojte, taky už odpočívám doma. Bohužel sama -s dětma. Manža ještě v práci.
To jsem si říkala, příjdu a bude doma. Radši se vracím domů, když tu někdo je. ![]()
Ráda jsem vás taky viděla a uviděla nové tváře ![]()
No Krisulka nebyla, tak nebyl dokumentátor ![]()
Dlouho jsem ji zde nezahlédla.
Akurat viac fotiek nemam, s Viki na krku sa blbe foti
A dietka este v oku nemam, aby som vedela koho fotit ![]()
Hm
![]()
Měla jsi říct, zatáhla bych špek na břiše ![]()
Každopádně díky za jedinou srazovou fotku ![]()
Ja zasadne fotim bez varovania. Za prve vychadzaju potom lepsie fotky, za druhe odfotit moju mamu a sestru sa da len vtedy, ked ich prekvapim. Takze som vycvicena ![]()
ahojky holky, moc rada jsem videla stare i nove tvare
i pres zaverecny destik si dovolim tvrdit, bylo to fajnove odpoledne, u mne jeste zakonceno burcackem na ceske (holt jsem neodolala a pres poprchavani jsem se vydala pri ceste na bus na ceskou na jeden kalisek ![]()
kac, prosim, nevzpomenes si na link na tu softshellku?
ad dalsi srazek) co pristi tyden u olympie? ![]()
markytka3 píše:
ahojky holky, moc rada jsem videla stare i nove tvarei pres zaverecny destik si dovolim tvrdit, bylo to fajnove odpoledne, u mne jeste zakonceno burcackem na ceske (holt jsem neodolala a pres poprchavani jsem se vydala pri ceste na bus na ceskou na jeden kalisek
![]()
kac, prosim, nevzpomenes si na link na tu softshellku?
ad dalsi srazek) co pristi tyden u olympie?
Ještě že jsi připoměla!!
Zeptám se manžela.
Včerejšek byl náročný, v poledne plavání s Lůci odpoledne bruslení s Honzíkem po našem příchodu domů za půl hodky realmakléř, zkouknul byt, napsal, nafotil a šel. Tak uvidíme, co z toho bude.Hlavnš máme obavy, že bude zájemce na náš byt a my ještě nebudeme mít vyhlédnutý. ![]()
No budeme řešit až to nastane.