Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
1.9.11 21:38

Ve středu v podstatě můžem.

acynko - ty naše zaběhnutá ovce, vítej zpět. A co ten 84tt v metříku? Nepřenášíš ty tak trochu? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Monix - super, že je KAčka spokojená a škoda, že nedorazíš. S Bárou byly minule silná dvojka. :lol: Dokonce jsme tuhle procházely Lužánkama a Bára mě neomylně směrovala k hřišti. Ale měla smůlu.
A užij si Legování!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
2.9.11 07:48
AndynkaK píše:
Dnešek mně mrzí…četla jsem si to až teď… ve středu to je se mnou nahnutý…odpoledne budu odjíždět na sever…malej má ve čtvrtek očkování (doktora máme stále v Zábru)…ale určitě bych se snažila alespoň na chvilku dorazit..ať vás poznám ;) Takže v kolik to vidíte!? Ve 14 hod.!? Později?

Ne zahrajem si hru kdo dyl vydrzi takze bych to dala na tu 10-18 :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
2.9.11 07:52

Mischni - to víš, že mě to mrzí - Katy si vážně s Baruškou bezva pohrála. No nic - musíme udělat nějaký ten srazík pro pracující matky. Pokud vím, tak posledně se mluvilo o Šelepce a kofole :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
2.9.11 08:41

Ahoj,
tak středa je jedinej den kdy nemůžu, ale jinak bych byla určitě největší vytrvalec já :lol: :lol:
Nemůžete někdo ve čtvrtek??
mischni: no jo no, malé se u mě líbí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
2.9.11 08:57

Aktuální foto berušek:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
2.9.11 08:59

Prosím připomeňte mi jak se sem vkládají metříky!!
Děkuji!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
2.9.11 10:29
kattkka píše:
AndynkaK píše:
Dnešek mně mrzí…četla jsem si to až teď… ve středu to je se mnou nahnutý…odpoledne budu odjíždět na sever…malej má ve čtvrtek očkování (doktora máme stále v Zábru)…ale určitě bych se snažila alespoň na chvilku dorazit..ať vás poznám ;) Takže v kolik to vidíte!? Ve 14 hod.!? Později?
Ne zahrajem si hru kdo dyl vydrzi takze bych to dala na tu 10-18 :lol: :lol:

Tak já jsem pro :) a kdo tam dojde mezi prvníma!? Já jen, abych tam nebyla aktivně sama, až do těch 14 hod. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
2.9.11 10:33

No nevím jak to stihneme, možná tak nejdřív bych to viděla na 13hod, ale Lůci může změnit názor a spát dlouho(2h). Názor mění, když vycítí, že matka by něco potřebovala nebo chtěla stihnout :jazyk: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
2.9.11 10:37
AndynkaK píše:
kattkka píše:
AndynkaK píše:
Tak já jsem pro :) a kdo tam dojde mezi prvníma!? Já jen, abych tam nebyla aktivně sama, až do těch 14 hod. :D

My :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
2.9.11 10:42
chuanitka píše:
AndynkaK píše:
kattkka píše:
AndynkaK píše:
Tak já jsem pro :) a kdo tam dojde mezi prvníma!? Já jen, abych tam nebyla aktivně sama, až do těch 14 hod. :D
My :)

O.k. a v kolik tak!? Že bych se přifařila :) !? :dance: :dance: a seznámila!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
2.9.11 10:47

Holky, mějte se a smějte se…pro dnešek se loučím…no, podstatě návrat až v neděli…budu víkend bez netu!!pá zatím (balím věci a odjíždíme)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
2.9.11 10:52
AndynkaK píše:
Holky, mějte se a smějte se…pro dnešek se loučím…no, podstatě návrat až v neděli…budu víkend bez netu!!pá zatím (balím věci a odjíždíme)…

Tak si to užij!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
2.9.11 11:53

:mavam:
my se ve stredu omlouvame, ceka nas posledni roadtrip tohoto leta :lol: ale po 19.9. jsem na vas ready :lol:

monix, to je dobre, ze to kacka dobre nese, ale tak ona je uz zkusena skolkova harcovnice :wink:

bubis, hod basebal info!

acy, metriky - nahore vpravo v nastaveni zadas do „podpis“ kod, co ti vyplivne nejaka stranka na metry (tickers - viz. bratr google :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
2.9.11 12:01

my tam budem prvni asi okolo 11-12-13 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
2.9.11 12:23
acynka píše:
Aktuální foto berušek:

nááádhera :palec:

a propo kde? na hřišti? Já s eteda stále aktivně nehlásím, ale sonduje, jestli tam dopo někdo bude, bo já tam můžu být hodně brzo kliďo o půl deváté, ale tak max do 12…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová