Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kattkka - jak se pozná nosnost té sedačky? Máme jednu doma, kterou nevyužíváme…
Lenule27 píše:
Melo by to tam byt napsane.Popripade mi posli tip a ja to zkusim na netu dohledat.
Holky,poradte mi jak se dostanem k bazenum na Kravi hore.Sice jsem brnacka ale jeste sjem tam nebyla. ![]()
Holky,poradte mi jak se dostanem k bazenum na Kravi hore.Sice jsem brnacka ale jeste sjem tam nebyla. ![]()
kattkka píše:
Holky,poradte mi jak se dostanem k bazenum na Kravi hore.Sice jsem brnacka ale jeste sjem tam nebyla.
Z konečné čtyřky.
chuanitka píše:kattkka píše:Z konečné čtyřky.
Holky,poradte mi jak se dostanem k bazenum na Kravi hore.Sice jsem brnacka ale jeste sjem tam nebyla.
Uz vim
holky, prosim, nemate nekdo zkusenosti, prip. znaleho cloveka na uradu prace (socialce)?
https://www.emimino.cz/…zikac-79090/
diky moc za jakoukoliv info
markytka
p.s. co nejaky poprazdninovy srazik? ![]()
kattkka píše:Lenule27 píše:Melo by to tam byt napsane.Popripade mi posli tip a ja to zkusim na netu dohledat.
Je to už pár let starý tip…sice Hamax, ale…no a pak chybí 2 šroubky s matkou do toho držáku co se montuje na kolo - pokud by to nebyl problém, dej vědět. Jen teda nevím, jestli nepíšu s křížkem po funuse
![]()
Lenule27 píše:kattkka píše:Je to už pár let starý tip…sice Hamax, ale…no a pak chybí 2 šroubky s matkou do toho držáku co se montuje na kolo - pokud by to nebyl problém, dej vědět. Jen teda nevím, jestli nepíšu s křížkem po funuseLenule27 píše:Melo by to tam byt napsane.Popripade mi posli tip a ja to zkusim na netu dohledat.
Kattkka - jak se pozná nosnost té sedačky? Máme jednu doma, kterou nevyužíváme…![]()
Lenu v poho.Ja to vyreisla jinak nebudu to resit Beztak kolikrat by jsme vyjeli.ALe dukuju ![]()
markytka3 píše:
holky, prosim, nemate nekdo zkusenosti, prip. znaleho cloveka na uradu prace (socialce)?https://www.emimino.cz/…zikac-79090/
diky moc za jakoukoliv info
markytka
p.s. co nejaky poprazdninovy srazik?
Paní na sociálce je mimo mísu - nemusíš platit ani zdravotní (to platí po dobu RD stále stát) a sociální tak jako tak pod dobu RD neplatí nikdo (tzn. ani ty, ani stát ani zaměstnavatel).
Jak je to s nástupem ne nemocenskou, to netuším.
Na jak dlouho máš zažádáno u zaměstnavatele na RD?
Ahojenky, jak zvládáte to děsný a úmorný vedro!? Doufám, že se trochec ochladí - venku to teď vypadá slibně ![]()
Čau holky, jsem tu na eMiminu nová a mám dvoutýdenní holčičku Nikolku. S manželem bydlíme u Lužánek, ale já tu bydlím teprve dva roky, takže neznám žádné maminky z okolí. Kamarádky sice bydlí v Brně, ale jsou odsud daleko. Nejsou tu náhodou nějaké maminky, které chodí do Lužánek a ke kterým bych se mohla přidat, ať už na pokec přes internet nebo na osobní setkání, kafíčko a společné procházky? ![]()
JituleM píše: Čau holky, jsem tu na eMiminu nová a mám dvoutýdenní holčičku Nikolku. S manželem bydlíme u Lužánek, ale já tu bydlím teprve dva roky, takže neznám žádné maminky z okolí. Kamarádky sice bydlí v Brně, ale jsou odsud daleko. Nejsou tu náhodou nějaké maminky, které chodí do Lužánek a ke kterým bych se mohla přidat, ať už na pokec přes internet nebo na osobní setkání, kafíčko a společné procházky?
Ahojenky, já bydlím v Černovicích, ale sem tam do Lužánek chodím (manžel tam od tama kousek pracuje)
V Brně jsme noví asi 4 měsíce, takže taky tady maminy osobně neznám, ale ráda poznám, kdyby jsi měla zájem…pá
AndynkaK píše:JituleM píše: Čau holky, jsem tu na eMiminu nová a mám dvoutýdenní holčičku Nikolku. S manželem bydlíme u Lužánek, ale já tu bydlím teprve dva roky, takže neznám žádné maminky z okolí. Kamarádky sice bydlí v Brně, ale jsou odsud daleko. Nejsou tu náhodou nějaké maminky, které chodí do Lužánek a ke kterým bych se mohla přidat, ať už na pokec přes internet nebo na osobní setkání, kafíčko a společné procházky?Ahojenky, já bydlím v Černovicích, ale sem tam do Lužánek chodím (manžel tam od tama kousek pracuje)V Brně jsme noví asi 4 měsíce, takže taky tady maminy osobně neznám, ale ráda poznám, kdyby jsi měla zájem…pá
Ahoj, tak to je jasné, že bych měla zájem a ráda bych tě osobně poznala. Jak máš staré miminko?
já už taky konečně porodla a bylo by fajn na podzm a zimu najít nějakou fajn kamarádku z Králova Pole nejlépe s 2 dětma co budou vlastně mít společný podobný věk ![]()