Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krisulko, fotky pěkné!
Tak jak jsem oznamovala na srazíku, šli jsme domů dříve, protože se chtěl Honzík vyznat z lásky jedné slečně.
No dopadlo to tak, že jak jsem přišla na hřiště(Honzík utíkal napřed a já se stavovala ještě v obchodě), tak jsem se ptala tak co? Už jsi ji to řekl? A on podotýkám plynule, bez koktání a prodlev mezi slovy řekl: Počkám až budu dospělejší a nebudu se tolik stydět a potom jí to řeknu
![]()
Takže NIC. Jen se baví s bráchou od slečny a ten to své sestře řekl, že jí miluje. A ona prý NIC neřekla. ![]()
Takže takto dopadlo „vyznání“ ![]()
Lůci už jsem odevzdala k rodičům, prý první den usnula jak ji mamka položila do postele. Zjistila, že boty, které měla před měsícem (jsou plné na chladné dny)má malé
Tak hned zítra mi tchyňka pošle poštou mojí mamce větší.
Ještě jedna tragédie- Honzík dostal za vysvědčení gormity - za cca 400-každý dal něco. A on je před odjezdem k našim, zapoměl u stromu, takže má prd.
Takže radoval se pouze asi půl hodky.
Jinak balíme a zítra ráno jedeme do Rumunska kde lišky dávají dobrou noc
, je tady šrumec, tak musím končit.
papa ![]()
Na Šelepku se taktéž rádi přidáme, je tam pěkně. Zrovna jsme se vrátili z dovolené, takže Lužánky sme nestihli.Dovča byla super, Lipno doporučuju ![]()
Ahoj Brno!
Koukam, ze jsme prosvihly sraz stare gardy, to me mrzi. Taky valim oci, jak to uteklo, Monix uz zpet v praci ![]()
No jo, leti to.
Tak ja se budu snazit prubezne nakukovat a kdyztak se priste taky pridame, rada bych videla zname tvare ![]()
KRIS, moc a moc dvojnasob gratulujeme a prejeme hodne zdaru ![]()
Holky, kde je v Kr.Poli nějaký hřiště? Jestli tam nějaký je? Už mi z dětí hrabe, tak jestli manža bude moct, vezme nás dnes nebo zítra do Brna. Asi bych šla do Cafe&Play, ale je hezky, tak nechci být jen vevnitř ![]()
zebro Hriste Hercikova, je takovy skovany v panelakach, ale je velky, oploceny, hned vedle je mensi pro uplne maly deti i s piskovistem. A kousek od nej je jeste hriste pod Srbskou, tam je vylozene domecek pro deti tak od roku.
lacenka píše:
A JEDNA KOCHACÍ PRO TETY
kdo to je na te fotce? to nbude Lidka.
kattkka píše:lacenka píše:
A JEDNA KOCHACÍ PRO TETY![]()
kdo to je na te fotce? to nbude Lidka.
njn - to je naše miminko Lidunka
![]()
Tady si rampelnice kráčí na výlet do skal
![]()
Ahááá, Lacenkovi byli v Polici nad Metují - a procházeli Adršpašsko-teplické skály… ![]()
Jura007 píše:
Ahááá, Lacenkovi byli v Polici nad Metují - a procházeli Adršpašsko-teplické skály…
njn
hned to poznal
![]()
Zebra píše:
Tak nakonec jsme byli na hřišti u Olympie a taky dobrý
tam jsme taky byli a kluci by tam klidně mohli bydlet
fajné hřiště ![]()