Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kac
5049
1.7.11 20:57

Krisulko, fotky pěkné!
Tak jak jsem oznamovala na srazíku, šli jsme domů dříve, protože se chtěl Honzík vyznat z lásky jedné slečně.
No dopadlo to tak, že jak jsem přišla na hřiště(Honzík utíkal napřed a já se stavovala ještě v obchodě), tak jsem se ptala tak co? Už jsi ji to řekl? A on podotýkám plynule, bez koktání a prodlev mezi slovy řekl: Počkám až budu dospělejší a nebudu se tolik stydět a potom jí to řeknu 8-o :mrgreen:
Takže NIC. Jen se baví s bráchou od slečny a ten to své sestře řekl, že jí miluje. A ona prý NIC neřekla. :nevim:
Takže takto dopadlo „vyznání“ :wink:
Lůci už jsem odevzdala k rodičům, prý první den usnula jak ji mamka položila do postele. Zjistila, že boty, které měla před měsícem (jsou plné na chladné dny)má malé :zed: Tak hned zítra mi tchyňka pošle poštou mojí mamce větší.
Ještě jedna tragédie- Honzík dostal za vysvědčení gormity - za cca 400-každý dal něco. A on je před odjezdem k našim, zapoměl u stromu, takže má prd. :cert: Takže radoval se pouze asi půl hodky.
Jinak balíme a zítra ráno jedeme do Rumunska kde lišky dávají dobrou noc :wink: , je tady šrumec, tak musím končit.
papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
2.7.11 17:44

Na Šelepku se taktéž rádi přidáme, je tam pěkně. Zrovna jsme se vrátili z dovolené, takže Lužánky sme nestihli.Dovča byla super, Lipno doporučuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
2.7.11 18:00

Ahoj Brno!
Koukam, ze jsme prosvihly sraz stare gardy, to me mrzi. Taky valim oci, jak to uteklo, Monix uz zpet v praci 8-o
No jo, leti to.

Tak ja se budu snazit prubezne nakukovat a kdyztak se priste taky pridame, rada bych videla zname tvare :)

KRIS, moc a moc dvojnasob gratulujeme a prejeme hodne zdaru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
11.7.11 22:15

No jo prazdniny. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
12.7.11 09:36

Holky, kde je v Kr.Poli nějaký hřiště? Jestli tam nějaký je? Už mi z dětí hrabe, tak jestli manža bude moct, vezme nás dnes nebo zítra do Brna. Asi bych šla do Cafe&Play, ale je hezky, tak nechci být jen vevnitř :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
12.7.11 10:18

zebro Hriste Hercikova, je takovy skovany v panelakach, ale je velky, oploceny, hned vedle je mensi pro uplne maly deti i s piskovistem. A kousek od nej je jeste hriste pod Srbskou, tam je vylozene domecek pro deti tak od roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
12.7.11 11:12

Moc díky, snad to najdu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
12.7.11 12:43

Taky bychom mohli :mrgreen:

Neodpustím si fotečku pro strejdu Juru :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
12.7.11 12:46

A JEDNA KOCHACÍ PRO TETY :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
12.7.11 12:54
lacenka píše:

8-o 8-o kdo to je na te fotce? to nbude Lidka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
12.7.11 13:11
kattkka píše:
lacenka píše:
8-o 8-o kdo to je na te fotce? to nbude Lidka.

njn - to je naše miminko Lidunka :nevim: :lol: :lol: :lol:
Tady si rampelnice kráčí na výlet do skal :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
12.7.11 14:27

Ahááá, Lacenkovi byli v Polici nad Metují - a procházeli Adršpašsko-teplické skály… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
12.7.11 19:47

Tak nakonec jsme byli na hřišti u Olympie a taky dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
12.7.11 19:51
Jura007 píše:
Ahááá, Lacenkovi byli v Polici nad Metují - a procházeli Adršpašsko-teplické skály… :pankac:

njn :wink: hned to poznal :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
12.7.11 19:51
Zebra píše:
Tak nakonec jsme byli na hřišti u Olympie a taky dobrý :palec:

tam jsme taky byli a kluci by tam klidně mohli bydlet :pankac: fajné hřiště :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová