Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
208
8.8.11 17:39

Černovice…podstatě 4 zastávky z hlavního nádraží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
8.8.11 21:50

Holky,priznejte se ktere se doma vali nevyuzita cyklosedacka na kolo do nosnosti 22kg? A do konce zari nam ji pujcila.
Timto zdravim novacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
9.8.11 08:11
kattkka píše:
Holky,priznejte se ktere se doma vali nevyuzita cyklosedacka na kolo do nosnosti 22kg? A do konce zari nam ji pujcila.
Timto zdravim novacky.

Já bohužel ne, tak daleko jsem ještě nedošla… malej nám ještě ani nesedí, takže takovéto věci, zatím řešit nemusíme… jinak bych ráda pomohla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.8.11 08:12
AndynkaK píše:
kattkka píše:
Timto zdravim novacky.
Já bohužel ne, tak daleko jsem ještě nedošla… malej nám ještě ani nesedí, takže takovéto věci, zatím řešit nemusíme… jinak bych ráda pomohla..

Ja jo.Ale jen do toho zari.A nechce se mi kupovat ani z druhe ruky. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
9.8.11 08:22
Ja jo.Ale jen do toho zari.A nechce se mi kupovat ani z druhe ruky. :oops:

To věřím…do září to nemá cenu…zkusím se ti poptat, ale nic nezaručuju…myslím, že známí tuto „problematiku“ zatím taky neřeší..ale kdo ví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.8.11 08:25
AndynkaK píše:
Ja jo.Ale jen do toho zari.A nechce se mi kupovat ani z druhe ruky. :oops: To věřím…do září to nemá cenu…zkusím se ti poptat, ale nic nezaručuju…myslím, že známí tuto „problematiku“ zatím taky neřeší..ale kdo ví..

dekuju. Jako jeste me napadlo ze kuknu do pujcoven ja k to vychazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
9.8.11 08:28

Kattkka: To dobrej nápad…to mě ani nenapadlo…jj, to bych zkusila…

Nemáte někdo zkušenosti s kapičkama do očiček, který jsou dobrý a mohl by je i 4 měsíční prcek!? Díky předem za typy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.8.11 08:35
AndynkaK píše:
Kattkka: To dobrej nápad…to mě ani nenapadlo…jj, to bych zkusila…Nemáte někdo zkušenosti s kapičkama do očiček, který jsou dobrý a mohl by je i 4 měsíční prcek!? Díky předem za typy…

Andy nema.Ale zkus lekarnu.Co mate za porblem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
9.8.11 08:51

Katy my máme a můžeme půjčit určo do konce prázdnin. Ale bude trošku problém se sundáním konzole. Takže nezaručuji, že to bude možné. Manžel odjel do na služebku do Ruska, vrátí se a jedeme v sobotu na dovču. Takže od čt budeme v horečném balení-teda já :zed:
Dneska odpoledne bych zkusila zajít do garáže a kouknout na to.
Ale radši sháněj dál, protože to není jisté. :oops:
Jsou všechny sedačky na 22kg?? Teda nevím jestli máme i na takovou váhu. Honzík má 22kg teď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.8.11 09:01
Kac píše:
Katy my máme a můžeme půjčit určo do konce prázdnin. Ale bude trošku problém se sundáním konzole. Takže nezaručuji, že to bude možné. Manžel odjel do na služebku do Ruska, vrátí se a jedeme v sobotu na dovču. Takže od čt budeme v horečném balení-teda já :zed:
Dneska odpoledne bych zkusila zajít do garáže a kouknout na to.
Ale radši sháněj dál, protože to není jisté. :oops:
Jsou všechny sedačky na 22kg?? Teda nevím jestli máme i na takovou váhu. Honzík má 22kg teď :mrgreen:

DEKUJU.mRKNI.NO VSSECHNY ne :lol: nektere do 15.my mame 18kg a neco pres 100cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
9.8.11 09:06

Holky manžel mi omylem vyzvedl DM . kuponovou knížku . Takže se chci zeptat zda některá nechcete tyto kupony na BEBA pro 3,Colgate dětská zubní pasta, Hami masozeleninové příkrmy a pod. vše co je v knize za 50 bodů vyjma toho jokera a něčeho na praní to je rozdané .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
9.8.11 15:01

Ani nevím…pořád mu tahám nějaké bílé „svinstvo“ z očiček…tak nevím, zda je to něco alergického či nějakej zánět či co!? :think: Ale jo…napadlo mně poptat se v lékárně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.8.11 15:10
AndynkaK píše:
Ani nevím…pořád mu tahám nějaké bílé „svinstvo“ z očiček…tak nevím, zda je to něco alergického či nějakej zánět či co!? :think: Ale jo…napadlo mně poptat se v lékárně..

Hele skoc k doktorce.Muze to byt zzanet spojivek mala to male taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
9.8.11 15:16

jenže my máme zatím doktora na severu…tady jsme se ještě nikde nepřihlásili…nevím ke komu, doopravdy tady nikoho neznám…nechcete mi někoho doporučit!? Na sever jedu v pátek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.8.11 15:30

No z Cernovic doktory neznam.Ja chodim na Bakalovo nabrezi.Je to 4zastavky od nadrazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová