Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Marry11 píše:
já už taky konečně porodla a bylo by fajn na podzm a zimu najít nějakou fajn kamarádku z Králova Pole nejlépe s 2 dětma co budou vlastně mít společný podobný věk
Gratuluji… ![]()
Marry11 píše:
já už taky konečně porodla a bylo by fajn na podzm a zimu najít nějakou fajn kamarádku z Králova Pole nejlépe s 2 dětma co budou vlastně mít společný podobný věk
Ahoj, já bydlím od Krpole kousek - na Ponavě, kdybys měla zájem
Ale dítě mám zatím jen jedno - holčičku, 2 týdny starou.
JituleM píše:AndynkaK píše:Ahoj, tak to je jasné, že bych měla zájem a ráda bych tě osobně poznala. Jak máš staré miminko?JituleM píše: Čau holky, jsem tu na eMiminu nová a mám dvoutýdenní holčičku Nikolku. S manželem bydlíme u Lužánek, ale já tu bydlím teprve dva roky, takže neznám žádné maminky z okolí. Kamarádky sice bydlí v Brně, ale jsou odsud daleko. Nejsou tu náhodou nějaké maminky, které chodí do Lužánek a ke kterým bych se mohla přidat, ať už na pokec přes internet nebo na osobní setkání, kafíčko a společné procházky?Ahojenky, já bydlím v Černovicích, ale sem tam do Lužánek chodím (manžel tam od tama kousek pracuje)V Brně jsme noví asi 4 měsíce, takže taky tady maminy osobně neznám, ale ráda poznám, kdyby jsi měla zájem…pá
Ahojenky, nevím, zda ti došla soukromá zprávička (blbne mi net), takže píši ještě pro jistotu i sem… mám chlapečka 5ti měsíčního ![]()
Mary taky gratulka k Nelince! ![]()
My hlásíme příjezd z dovolené, bylo to úžasný, najeto 3tis km, psychicky jsem to zvládla. ![]()
Manžel nrzvládá teploty jdoucí nahoru já jdoucí dolů. Když je jeden den na horách 5C další u moře 35C.
Jedna fotečka z našich výstupů ![]()
Kac píše:
Mary taky gratulka k Nelince!My hlásíme příjezd z dovolené, bylo to úžasný, najeto 3tis km, psychicky jsem to zvládla.
Manžel nrzvládá teploty jdoucí nahoru já jdoucí dolů. Když je jeden den na horách 5C další u moře 35C.
Jedna fotečka z našich výstupů
pěkné
Museli jste se tam mít fajne (závidím ![]()
AndynkaK píše:Kac píše:pěkné
Mary taky gratulka k Nelince!My hlásíme příjezd z dovolené, bylo to úžasný, najeto 3tis km, psychicky jsem to zvládla.
Jedna fotečka z našich výstupůMuseli jste se tam mít fajne (závidím
No je to něco za něco. Dneska ráno šel manžel do práce se slovy, tak se zase „rok neuvidíme“ až do další dovolené ![]()
Však příští rok už můžete taky vyjet někam dále, to už bude mít prcek skoro rok a půl !!
Kac píše:AndynkaK píše:No je to něco za něco. Dneska ráno šel manžel do práce se slovy, tak se zase „rok neuvidíme“ až do další dovolenéKac píše:pěkné
Jedna fotečka z našich výstupůMuseli jste se tam mít fajne (závidím
Však příští rok už můžete taky vyjet někam dále, to už bude mít prcek skoro rok a půl !!
No to nevím…ale děkuji za útěchu…splácíme byt (tři úvěry) a budem muset koupit nové auti…já mám totiž jen třídveřák
Tak nějak jsem nečekala, že se rozrostu
O chlapa, teď už manžela
Prcek už byl pak plánovanej, ale v té době už jsem měla koupený malý auto pro člověka, který je sám
Takže kdo ví…ale myslím si, že nějaká chatička by snad šla
![]()
No na dovči, když manželovi nebylo nejlíp, tak prohásil, že příští rok jedeme do mor.Krasu-na chatu. Naštěstí s úsměvem, protože tam bych rozhodně dovču netrávila, když tam jezdíme přes rok.
Na nějaké chatě bude taky fajn, třeba jižní čechy jsou krásné.
My museli koupit i větší auto, protože do kombika jsme se taky nevešli ![]()
Kac píše:
No na dovči, když manželovi nebylo nejlíp, tak prohásil, že příští rok jedeme do mor.Krasu-na chatu. Naštěstí s úsměvem, protože tam bych rozhodně dovču netrávila, když tam jezdíme přes rok.
My museli koupit i větší auto, protože do kombika jsme se taky nevešli
takže víš o čem mluvím
já vyrazím klidně i na chatu…jen prostě vypadnout z toho stereotypu…
Kac píše:
My museli koupit i větší auto, protože do kombika jsme se taky nevešli
No já byla teďkom v týdnu (v tom minulým) mrknout na chatu u Buchlovic nebo tam někde a taky to tam nebylo špatný…byl tam v kempu můj taťka…říkala jsem si, že tam by to také nemuselo být špatný…ale kdo ví, co bude příští rok…to je ještě hodně daleko!
V Buchlovicích jsou i chatky, tak jsme přespávali, když jsme byli na víkend na jižní moravě (výlet do Rakouska+vinný sklípek) z práce.(dříve jsem bydlela na severu)Ale to bylo dávno a pamatuji si jiné věci než okolí- třeba chuť „cytrynówki“ a potom dohadování kdo bude spát na horní posteli, komu asi bude hůře, kdo poběží ven ![]()
Kac píše:
V Buchlovicích jsou i chatky, tak jsme přespávali, když jsme byli na víkend na jižní moravě (výlet do Rakouska+vinný sklípek) z práce.(dříve jsem bydlela na severu)Ale to bylo dávno a pamatuji si jiné věci než okolí- třeba chuť „cytrynówki“ a potom dohadování kdo bude spát na horní posteli, komu asi bude hůře, kdo poběží ven
jj, v chatce jsme byli…A kde na severu, zda to není tajný!?
Kac píše:
V Buchlovicích jsou i chatky, tak jsme přespávali, když jsme byli na víkend na jižní moravě (výlet do Rakouska+vinný sklípek) z práce.(dříve jsem bydlela na severu)Ale to bylo dávno a pamatuji si jiné věci než okolí- třeba chuť „cytrynówki“ a potom dohadování kdo bude spát na horní posteli, komu asi bude hůře, kdo poběží ven