Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny, už konečně v klídku doma…A kde přesně se sejdeme!? Lužánky jsou podstatě velký, tak ať vás nevyhlížím někde jinde, když jdem s váma poprvé ![]()
AndynkaK píše:
Zdravím všechny, už konečně v klídku doma…A kde přesně se sejdeme!? Lužánky jsou podstatě velký, tak ať vás nevyhlížím někde jinde, když jdem s váma poprvé
Je tam hřiště, tak navrhuji na hřišti ![]()
tak už je jasné že bez nás, vůbec to školní tempo nedávám, jsem úplně vyštavená takže snad časem až se zaběhnem ![]()
chuanitka píše:AndynkaK píše:Je tam hřiště, tak navrhuji na hřišti
Zdravím všechny, už konečně v klídku doma…A kde přesně se sejdeme!? Lužánky jsou podstatě velký, tak ať vás nevyhlížím někde jinde, když jdem s váma poprvé
o.k. a v kterých místech!? Jak vás poznám, ať se nehlásím k někomu jinýmu!? ![]()
AndynkaK píše:chuanitka píše:o.k. a v kterých místech!? Jak vás poznám, ať se nehlásím k někomu jinýmu!?AndynkaK píše:Je tam hřiště, tak navrhuji na hřišti
http://www.mapy.cz/#…ánky%20brno&qp=16.603794_49.206772_16.609884_49.210178_16&t=s&x=16.609824&y=49.206427&d=firm_178914_0_2
Jak je to dopravní hřiště, tak hned vedle. Jsou tam takové dřevěné věci, viz. tady .
No a jak se poznáme
Můžu ti poslat svou fotku. Ale já taky zdaleka neznám všechny z této diskuze ![]()
holky, ja se nejak ztracim v case, chapu dobre srazik ve stredu, v luzankach, kdesi u hriste, jen mi unika cas
![]()
markytka3 píše:
holky, ja se nejak ztracim v case, chapu dobre srazik ve stredu, v luzankach, kdesi u hriste, jen mi unika cas![]()
Od 10-18hod ![]()
My příjdeme až kolem 14hod a půjdeme až mi dojde jídlo ![]()
Kac píše:markytka3 píše:Od 10-18hod
holky, ja se nejak ztracim v case, chapu dobre srazik ve stredu, v luzankach, kdesi u hriste, jen mi unika cas![]()
My příjdeme až kolem 14hod a půjdeme až mi dojde jídlo
To byl navrh.
My dojdem nekdy po obede. Ikdyz uvidime.
Kac píše:
n8vrh to byl dobrý!!
Může se zůčastnit každý
no me se napad moc dobry nezda, bo pochybuju, ze se takhle slezem, navic se s nekterymi ani nezname, takze obihat od 10-18 kazdou prichozi „hele nejsi z emimina“ se mi teda nechce ![]()
Vy te co domluvte se a dejte vedet za chvilu mizim bud na kolo nebo do posilky.
chuanitka píše:
Tak jak? Máme tam být v deset nebo až odpoledne?
asi az odpoledne.Ja nevim ![]()
kattkka píše:chuanitka píše:asi az odpoledne.Ja nevim
Tak jak? Máme tam být v deset nebo až odpoledne?
OK, takže tam nebudeme v deset, ale až odpoledne. Ale až se Markéta vybucá ![]()
Ahoj holky, mohli by jsme se na nějaky hřiště někdy se synem přidat? Náš Kuba má rád děti ale bohužel okolo nás jich moc v jeho věku nebydlí co by se s náma chtěli kamarádit