Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
markytka3 píše:
holky, vite, ze mame mezi s sebou medialni hvezduvcera jsem do noci delala ucetnictvi a v tom zacli opakovat AZ kviz a hadejte, kdo tam nesoutezil
Tipuju osobu mužského pohlaví ![]()
No vy taky naděláte…
Ale tentokrát jsem tričko nevyhrál, mám doma akorát to osm let staré. Takže budu muset zabojovat příště… ![]()
Ale jedna z těch otázek mně sedla úplně ideálně. Známý brněnský vědec, bývalý viceprezident České akademie věd, průkopník elektronové mikroskopie. A k tomu iniciály A.D. No neuhodněte to - zvlášť když je to vzdálený příbuzný Lesiny… ![]()
Dievcata a chlapci, neviete kde by sa dalo ist zajtra k vode s osemmesacnym prckom? Pripadne nejaky pekny vylet do toho pocasia?
Juro, podotazka, kde je ten detsky vlacik, jak si ho raz spominal? Pekne prosim …
Bábi Zlopočasná píše:
Dievcata a chlapci, neviete kde by sa dalo ist zajtra k vode s osemmesacnym prckom? Pripadne nejaky pekny vylet do toho pocasia?Juro, podotazka, kde je ten detsky vlacik, jak si ho raz spominal? Pekne prosim …
prirodni boitop kovalovice. ![]()
Bábi, jeden vláček je v Obřanech na adrese Mlýnské nábřeží 35a, no a druhý by měl být vzadu za Olympií.
A výlet s prckem? Napadá mě tak výlet s prckem v nosítku: vlakem do Adamova, tam vystoupit (lépe až na „Adamov zastávka“, pokud tam konkrétní vlak zastavuje), přejít za fabriku (kolem spořitelny a jakési hospody) a potom pokračovat údolím proti proudu řeky k jakési „farmě“. Kozy, ovce, poníci, no a taky stádo oslíků - to jsem u nás dlouho neviděl. Je tam takový menší bufet, posezení, houpačky pro děti… Akorát je to od vlaku o hodně víc jak tři kilometry. Takže zvaž, nakolik jsi zdatná turistka.
Ještě dodám - ten vláček v Obřanech má jedno riziko, a sice betonový tunel. Pokud je tvůj prcek živější a bude se ve vagónku vrtět a osahávat za jízdy všecko okolo, tak ho nech radši jenom dívat. On sice ten pán je napřed pustí „okolo tůjek“ a pozoruje, jak se děcka chovají, ale jeden nikdy neví… ![]()
Jura007 píše:
Ještě dodám - ten vláček v Obřanech má jedno riziko, a sice betonový tunel. Pokud je tvůj prcek živější a bude se ve vagónku vrtět a osahávat za jízdy všecko okolo, tak ho nech radši jenom dívat. On sice ten pán je napřed pustí „okolo tůjek“ a pozoruje, jak se děcka chovají, ale jeden nikdy neví…
Diky Juro, my sme boli v dinoparku a mala si zo vsetkeho najviac uzila cestu dino vlacikom. Stala v kociku a od nadsenia vyskala viac ako prehistoricke jastery. Nastastie jej perovat na nozickach stacilo. Akurat sme sa dozvedeli ze sme blbecci ze sme jej to dovolili
(Ja celou cestou vlezena do kocika a drzala som ju okolo pasa. … )
Bábi a proč jí nekoupíš kšíry? (po Brněnsku šráky, po slovensku netuším)Mají je v kdejakém hračkářství a prodejně kočárků. Náš malý taky nechce ležet, sedět zatím moc neumí, ale stát, nebo klečet v kočárku vydrží třeba hodinu.
Jo a jak byste jí to asi tak chtěli zakázat? Když to děcko dokáže udělat samo, tak na to fyzicky má a dělat to může, ne?
No my sme ksiry mali, ale aj tak som ju radsej drzala, vlacik predsa len hadzal a uz som ju zazila visiet z kociku za ksiry … tak pre istotu.
Asteria píše:
Bábi a proč jí nekoupíš kšíry? (po Brněnsku šráky, po slovensku netuším)Mají je v kdejakém hračkářství a prodejně kočárků. Náš malý taky nechce ležet, sedět zatím moc neumí, ale stát, nebo klečet v kočárku vydrží třeba hodinu.
Jo a jak byste jí to asi tak chtěli zakázat? Když to děcko dokáže udělat samo, tak na to fyzicky má a dělat to může, ne?
No já hlavně nechápu, jak jste jí to jako měli zakázat
Srážka s blbcem je nepříjemná…
BRŇAČKY, v ESSI na Merhautce mají 50% slevu na boty, nejen sandálky! Tak toho využijte. Akce je do 10.8.!
Alenka píše: BRŇAČKY, v ESSI na Merhautce mají 50% slevu na boty, nejen sandálky! Tak toho využijte. Akce je do 10.8.!
alenko, prosim, kde to tam je? diky za info
Ahojenky,
jsme tady na diskusích noví…přestěhovali jsme se ze severní Moravy do Brna a já asi týden listuji po diskusích na emiminu.cz, chtěla bych s někým pokecat, popř. se osobně seznámit (pokec, kafčo, procházky s kočárkem, dětičkama)…mám chlapečka – Honzíka, narodil se 24. 3. 2011, můžeme se k vám přidat!?
Přeji příjemný a pěkný den (i když pod mrakm)…
Andrea
Ahoj Andreo, kde v Brně bydlíš, ať víme, kdo to má k Tobě blízko?