Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14721
13.7.11 18:16
markytka3 píše:
holky, vite, ze mame mezi s sebou medialni hvezdu :-) vcera jsem do noci delala ucetnictvi a v tom zacli opakovat AZ kviz a hadejte, kdo tam nesoutezil :-)

Tipuju osobu mužského pohlaví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
13.7.11 18:35

No vy taky naděláte… :lol: Ale tentokrát jsem tričko nevyhrál, mám doma akorát to osm let staré. Takže budu muset zabojovat příště… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
13.7.11 18:38

Ale jedna z těch otázek mně sedla úplně ideálně. Známý brněnský vědec, bývalý viceprezident České akademie věd, průkopník elektronové mikroskopie. A k tomu iniciály A.D. No neuhodněte to - zvlášť když je to vzdálený příbuzný Lesiny… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.11 18:44

Dievcata a chlapci, neviete kde by sa dalo ist zajtra k vode s osemmesacnym prckom? Pripadne nejaky pekny vylet do toho pocasia?

Juro, podotazka, kde je ten detsky vlacik, jak si ho raz spominal? Pekne prosim …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
16.7.11 21:16
Bábi Zlopočasná píše:
Dievcata a chlapci, neviete kde by sa dalo ist zajtra k vode s osemmesacnym prckom? Pripadne nejaky pekny vylet do toho pocasia?Juro, podotazka, kde je ten detsky vlacik, jak si ho raz spominal? Pekne prosim …

prirodni boitop kovalovice. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
16.7.11 21:21

Bábi, jeden vláček je v Obřanech na adrese Mlýnské nábřeží 35a, no a druhý by měl být vzadu za Olympií.

A výlet s prckem? Napadá mě tak výlet s prckem v nosítku: vlakem do Adamova, tam vystoupit (lépe až na „Adamov zastávka“, pokud tam konkrétní vlak zastavuje), přejít za fabriku (kolem spořitelny a jakési hospody) a potom pokračovat údolím proti proudu řeky k jakési „farmě“. Kozy, ovce, poníci, no a taky stádo oslíků - to jsem u nás dlouho neviděl. Je tam takový menší bufet, posezení, houpačky pro děti… Akorát je to od vlaku o hodně víc jak tři kilometry. Takže zvaž, nakolik jsi zdatná turistka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
16.7.11 21:33

Ještě dodám - ten vláček v Obřanech má jedno riziko, a sice betonový tunel. Pokud je tvůj prcek živější a bude se ve vagónku vrtět a osahávat za jízdy všecko okolo, tak ho nech radši jenom dívat. On sice ten pán je napřed pustí „okolo tůjek“ a pozoruje, jak se děcka chovají, ale jeden nikdy neví… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.11 08:51
Jura007 píše:
Ještě dodám - ten vláček v Obřanech má jedno riziko, a sice betonový tunel. Pokud je tvůj prcek živější a bude se ve vagónku vrtět a osahávat za jízdy všecko okolo, tak ho nech radši jenom dívat. On sice ten pán je napřed pustí „okolo tůjek“ a pozoruje, jak se děcka chovají, ale jeden nikdy neví… :nevim:

Diky Juro, my sme boli v dinoparku a mala si zo vsetkeho najviac uzila cestu dino vlacikom. Stala v kociku a od nadsenia vyskala viac ako prehistoricke jastery. Nastastie jej perovat na nozickach stacilo. Akurat sme sa dozvedeli ze sme blbecci ze sme jej to dovolili :-? (Ja celou cestou vlezena do kocika a drzala som ju okolo pasa. … )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
19.7.11 13:41

Bábi a proč jí nekoupíš kšíry? (po Brněnsku šráky, po slovensku netuším)Mají je v kdejakém hračkářství a prodejně kočárků. Náš malý taky nechce ležet, sedět zatím moc neumí, ale stát, nebo klečet v kočárku vydrží třeba hodinu.
Jo a jak byste jí to asi tak chtěli zakázat? Když to děcko dokáže udělat samo, tak na to fyzicky má a dělat to může, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.11 14:00

No my sme ksiry mali, ale aj tak som ju radsej drzala, vlacik predsa len hadzal a uz som ju zazila visiet z kociku za ksiry … tak pre istotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
19.7.11 14:02
Asteria píše:
Bábi a proč jí nekoupíš kšíry? (po Brněnsku šráky, po slovensku netuším)Mají je v kdejakém hračkářství a prodejně kočárků. Náš malý taky nechce ležet, sedět zatím moc neumí, ale stát, nebo klečet v kočárku vydrží třeba hodinu.
Jo a jak byste jí to asi tak chtěli zakázat? Když to děcko dokáže udělat samo, tak na to fyzicky má a dělat to může, ne?

No já hlavně nechápu, jak jste jí to jako měli zakázat :wink: Srážka s blbcem je nepříjemná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
5.8.11 13:21

BRŇAČKY, v ESSI na Merhautce mají 50% slevu na boty, nejen sandálky! Tak toho využijte. Akce je do 10.8.!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
7.8.11 22:16
Alenka píše: BRŇAČKY, v ESSI na Merhautce mají 50% slevu na boty, nejen sandálky! Tak toho využijte. Akce je do 10.8.!

alenko, prosim, kde to tam je? diky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
8.8.11 14:13

JSEM V BRNĚ NOVÁ

Ahojenky,

jsme tady na diskusích noví…přestěhovali jsme se ze severní Moravy do Brna a já asi týden listuji po diskusích na emiminu.cz, chtěla bych s někým pokecat, popř. se osobně seznámit (pokec, kafčo, procházky s kočárkem, dětičkama)…mám chlapečka – Honzíka, narodil se 24. 3. 2011, můžeme se k vám přidat!?

Přeji příjemný a pěkný den (i když pod mrakm)…

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
8.8.11 17:03

Ahoj Andreo, kde v Brně bydlíš, ať víme, kdo to má k Tobě blízko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová