Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
krisulka píše:dekuju!
mgr. krisulka
tak to veliiikááá ještě dvojnásobná gratulacee
![]()
dobrá hláška : těhotná magistro! ![]()
Vážená paní magistro Krisulko - moc gratuluji ! Šikulka - skoro se 2 dětmi a zvládne vejšku - no já bych to teda nedala… ![]()
Tak dneska mně kdosi vrazil na Čáře do ruky letáček „Knihy Dobrovský: Dětské dny - mínus 15 procent“. Prý se to vztahuje na všechny dětské knížky, hry a hračky. Ale píše se tam jenom o prodejně na rohu Joštovy a České. Jestli to platí i pro Vaňkovku, to nevím…
Akce má trvat od 20.6. do 30.6.
Takže kdo plánujete nějaký ten nákup ke konci školního roku, mrkněte tam..... ![]()
streda odpoledne - luzanky nebo neco? klidne hooodne odpoledne ![]()
jinak diky moc ![]()
a ano, mischni, ze jsi to ty, tykat mi muzes
![]()
My stredu nemuzem.Marek dojede brzo z prace a ja jdu neco vyridit a pak plavat.
ahojky,
hlásím návrat a ve středu můžeme, dokonce se to hodí, manža se jede potápět, tak aspon i my budeme mít zábavu.
Jenom bych prosím přivítala radu jak se tam dostanu mhd. ![]()
Kac píše:
ahojky,
hlásím návrat a ve středu můžeme, dokonce se to hodí, manža se jede potápět, tak aspon i my budeme mít zábavu.
Jenom bych prosím přivítala radu jak se tam dostanu mhd.
Z Bohunic 6 rovnou je to smer Kralovo pole.A nebo 8 a pak 1.
Pokud to bude středa po 16h tak my ano ! Aspoň na chvilku. Jen písněte kde - my máme školku v centru blízko Obilňáku - takže Lužánky máme blízko (jen přemýšlím, kde zaparkujeme…)
Huráá, my taky můžem. Ve středu býváme ve městě, takže super. Udejte čas a souřadnice.
![]()
kattkka píše:Kac píše:děkuji! a nevíš jméno zastávky??
ahojky,
Kac píše:kattkka píše:Kac píše:děkuji! a nevíš jméno zastávky??
ahojky,
Taky potřebuju jméno zastávky
![]()