Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bábi Zlopočasná píše:kattkka píše:Kac píše:
Katy tak a´t hlavně dobře vyberete! Hlavně aby ti seděla barva auta k barvě lodičekno hele kdyby to bylo na male tak jezdime BMW CERVENYM
![]()
A ja lodiky nenosimTo vobec nevadi, mamina kolegyna si vyberala auto (asi tak pred dvadsiatimi rokmi) k satam
Inak mna oslovil citroen c3 a kia sportage, ale nakoniec mame len fabiu kombika … Ale farba mi ide ku klobuku
o te kie mi nemluv
na ten sportage si hodne lidi stezovalo a me stak libil i Marek byl k nemu svolny.
![]()
Holky muzete mi doporucit nejake internetove bazarky s miminkovskym oblecenim popr. i dalsimu vecmi? nebo nejaky dobry obchod v Brne - pokud mozno ne prilis drahe. diky
Klikni si nahoře v modré liště na „Diskuse“ a pak si rozklikni „Diskusní kategorie“. Postupně jeď kursorem dolů - a myslím že to téma objevíš.....
susannn píše:
Holky muzete mi doporucit nejake internetove bazarky s miminkovskym oblecenim popr. i dalsimu vecmi? nebo nejaky dobry obchod v Brne - pokud mozno ne prilis drahe. diky
to byla v nějakých nových diskuzích.
brumla.cz - zkušenost ![]()
laclik.cz - tam jsem nenakupovala
eventuelně můžeš se stavit k nám
, zrovna jsem fotila věci po Lucince(některé i klučičí nebo neutrál)budu to dávat na aukro. ![]()
nerodil někdo v Bohunicích?
Zajíma měn ten jejich ulz v 3 poschodí ten 3D ulz
nebot mudra na posledním ulz kde mně kontrolovaly stav plodové vody dodala toto jeslti je kávové zrnko
a mudra nám na veveří řekla že je to holka v 25+2 a ted jsem celá paf komu mám vařit zda ji či té mudře z Bohunic
řekla že si počká až to porodíme že je sama zvědavá a že mám kupovat žlutou ![]()
Mary- tak žlutá, krémová, oranžová, zelená je neutrál. Tak bych se trošku více zaměřila na tyto barvičky, do růžové a modré to můžeš převést později
. Někdy i červená pro kluka se dá, když tam nejsou srdíčka ![]()
Marry já v Bohunicích rodila, ale na ultrazvuku jsem tam nebyla…až potom na monitoru. Na ultrazvuk jsem chodila na Veveří, tam říkali, že to bude holka a taky byla
. Ale každopádně jsem radši nakupovala neutrální věci, holčičí až po porodu…co kdyby náhodou
.
no já tam byla na kontrolu kvůli plodové vodě že se bály zda mně neodétká. Nebot jsem ji měla na dolní hranici a ted už mám hraniční normohyadrom jsem postoupila z olyhydramionu. No a mudra začla sama víte co čekáte a ulz dole na porodním sále se ji nezdála jako holka
a pak jsem měla ulz v 3 poschodí na zdi ten jejich 3D ulz mně i ukázaly pár fotek nebot tam byly studenti tak aby si užili
a řekla toto jestli je kávové zrnko a nevěřícně koukala do monitoru
tak já už jsem na mrtvicu já si chtěla koupit růžovou chlupatku už ji mám otevřenou pěkně dlouho ![]()
A už bychom to rádi věděli si snad pořídím domácí ulz ![]()
Tak já nevím na veveří na 3D nám tvrdila holka
a to bylo vše ve 20 týdnu můj mudr nevěděl a kardiolog měl smůlu zkřížilo si to nohy ![]()
Tak nevím která mudra může být zkušenejší ale každopadně už říkala že musí být u porodu že se musí kouknout ![]()
já jim teda Nikolku věřila od začátku
takže sem kupovala holčičí ted mně tak matou
a pak abych měla čas něco kupvoat s 2 dětma ![]()
Mě to na Veveří, kde jsem byla na odběr pl.vody řekly, že to bude holka a potom, jsem to měla i na papíře. ![]()
no mudra se mně ptala v porodnici zda jsme byly na odběru plodové vody
když jsem ji říkala že nám udajně někdo řekl holka
no a vlastně musíme čekat
to je zas 50/50
zítra jdu ke svýmu mudrovi zda bude ulz tak to z něj dostanu co tam je on nevěděl a opsal to z cizího ulz
a napsal mně to i do průkazky že je tam asi holka ![]()
Mam doma krabicu beba pro 1, 600g, roztrhnuty papierovy obal, sacky nenacate … ani neviem kolko stala, priniesol manzel ked sme zacinali s kasickami … mal by niekto zaujem? My to nespotrebujeme ani nahodou.
Právě dorazily fotečky z plavání ![]()
Takže Plaváčci z Kuřimi jsou „zde“
edit kdo chtěl tak mrknul, kdo to nestihl tak ať napíše SZ ![]()
Příspěvek upraven 12.06.11 v 19:27
Ahoj holky,
je tu nejaka maminka i z Vinohrad? Nejlepe s mimcem ![]()
Jsem v Brne na Vinohradech od porodu nove a docela se tu nudim, nemam s kym pokecat.
Taky hledam nejaky cviceni nebo plavani s malym, tam se urcite s maminkama seznamim, ale nevim co tu blizko je, tak hledam.
Dneska jsem nasla sdruzeni Pastelka v Lisni - mate nekdo zkusenosti? Asi vyrazime na cviceni tam ![]()