Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak hlásím, že kolotoče na Staré Osadě už jsou sbalené, brzo asi pojedou…
Ahoj,
muzu se k vam pridat?
Najde se tu nejaka tehulka z okoli Bohunic?
Ja jsem 19tt
susannn píše:
Ahoj,
muzu se k vam pridat?
Ja jsem 19tt
ahojky sussann, vitej!!!!
holky, nemate nekdo zkusenosti se sjizdenim ohre? kempy, streky? diky mooooc za info m.
susannn píše:
Ahoj,
muzu se k vam pridat?
Ja jsem 19tt
z Bohunic ano, ale už jsem bříško odložila před 15-ti měsíci ![]()
Holky, kde je v Bohunicích (Lískovci) to hřiště, jak jste o něm nedávno mluvily? Nejlíp prosím souřadnice na mapě ![]()
A prý je nějaké úžasné hřiště u Donu, je normálně přístupné?
chuanitka píše:
Holky, kde je v Bohunicích (Lískovci) to hřiště, jak jste o něm nedávno mluvily? Nejlíp prosím souřadnice na mapě
A prý je nějaké úžasné hřiště u Donu, je normálně přístupné?
chuan je v liskovci vedle koupaku.
Děvčata, už je teplo..... Co někdy o víkendu vyrazit do Obřan na zahradní železničku pro děti???
Tento víkend máme naplánované několikáté zapíjení narození Lůcy. Takže jedeme na chatu, ale příští týden by to snad šlo. Ale o víkendu je tady hodně maminek se svýma polovičkama, tak účast bude slabá.
Ale některý víkend budeme určitě sami, slíbila jsem manželovi „lezecký víkend“. ![]()
Vikend nemuzem.Jedu do Hradiste pristi vikend a vracime se ten dalsi asi mozna tam zustanem jeste dyl.
Juro tak mi tiez mame o vikendu tatu konecne doma a on si chce uzivat malicku … mozno by som ho ukecala na hromadny vylet, ale on taaaaaaaaaaak strasne nema rad davy ![]()
Ahojte,
nevíte nááhodou kdy otevírají Zábrdky koupák? Nebo vůbec nějaký koupák???
Díííky moc za odpověď.
Ahojte, nevíte někdo, jestli se děje něco zajímavýho v Brně a okolí na den dětí? Teda spíš o víkendu? Nemůžu na netu nic najít
Jdete někam s dětma?
Kac píše:
Ahojte,
nevíte nááhodou kdy otevírají Zábrdky koupák? Nebo vůbec nějaký koupák???
Díííky moc za odpověď.
Riviera otevira 3.6
Myslim ze Kraloov pole je otevreno.
Katy dííky! ![]()
O DD nevím, protože mě dost děsí zástupy lidí a mačkanice. ![]()