Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kris, my zas jedeme ke tchýňce
Něco příští týden?
Kac, babička loví ryby? ![]()
Jo mmch. na Veveří je tento víkend nějaká akce
Viz. http://www.veveri.cz/view.php?…
My bohužel nemůžeme, jsme jinde, ale informuju ![]()
krisulko, my taky bohuzel ne, bo mamka jde na zelene pivo ![]()
ale k olympii chodim casto bo to mam spojene s inline projizdkou
kattkko, dobry, sikulka
takze u tesca to byl plany poplach? ![]()
s vama je teda sranda ![]()
tak brzke uzdraveni marodum!
a dobrou chut ke spenatu a zelenemu pivisku ![]()
chuanitka píše:
Kac, babička loví ryby?
jj babička chodí lovit ryby.
To je taková akčnější babička v důchodu. Už vyjeli a Honzík se tetelil radostí. A vstával v 6,20, což normálně mám problém ho dostat z postel v 7. ![]()
Te´d jsem koukla na tu akci na Veveří, je štěstí, že je to až v neděli-nemám ráda davy. Tak jedeme v sobotu. A v neděli na chatu na jednu noc. Doufám, že budeme už bez teploty. Dnes v noci to bylo 39,4 ![]()
kris Ja planuju olympii, ale asi spis o vikendu, dnes se tu stridaly navstevy a zitra jeste prijdou dalsi okukovat nase cerstvy kotata
sedacka nespecha, klidne si jeste vyjedte, u nas se budou zarizovat prvne skrine
kola nejdriv pristi rok
![]()
doriang píše:
kris Ja planuju olympii, ale asi spis o vikendu, dnes se tu stridaly navstevy a zitra jeste prijdou dalsi okukovat nase cerstvy kotatasedacka nespecha, klidne si jeste vyjedte, u nas se budou zarizovat prvne skrine
kola nejdriv pristi rok
![]()
dori, o vikendu u olympie = masakr! az budete porizovat kola, ozvi se, mohu dodat koliska se slevickou
(nebo boty a sportovni hadry)
![]()
jinak se musim pochlubit, dnes jsem si dala zas po dlouhe dobe na inline na cunu, a samozrejme na nejfrekventovanejsim miste v komecu - na dornychu jak se krizi saliny s 2 proudovkou v ruce velikou igelitku s krabicemi s legem , batoh letel pres hlavu, boty po celem nadvori… no vostuda , a to jsem mela za sebou cestu ze skacelky pres svobodak (holky jsou tam super trhy, sama domaci vyroba!!!), jsem si pomyslela: jejej, uz posledni koleje a pak uz jen krasny asfalt az za martinkem a najednou letim stremhlav k zemi.
jo a jeste k legu, v bambuli v tescu v krpoli maji slevy 50-70% na posledni modely lega z lonske kolekce!
Markyt, ty jsi dračice
A kde byl Martínek? A na svoboďáku je jen jídlo nebo i něco jiného?
ahojky všem, my jsme taky z Brna
většinu času jsme sami doma, většinou včetně víkendu tak se rádi k vám přidáme ![]()
Požehnané velikonoce všem přejí Lacenkovi (toho času jen ženská část rodiny, chlapi vyrazili na pomlázku
) 
Holky, která má rychle lezoucí batolátka jukněte sem a můžete něco vyhrát ![]()
ahoj,
máte někdo zkušenost s hřištěm u Olympie? Byla jsem nedávno na bruslích i s kočárem a chtěla to tam projet, ale hned ze začátku byl napsán zákaz kočárků na in-line dráhu ![]()
Díky za reakce!
Lenule27 píše:
ahoj,máte někdo zkušenost s hřištěm u Olympie? Byla jsem nedávno na bruslích i s kočárem a chtěla to tam projet, ale hned ze začátku byl napsán zákaz kočárků na in-line dráhu
Díky za reakce!
- fakt se tam nesmí na bruslích s kočárem?
- i když bych tam byla bez bruslí, je tam nějaká možnost občerstvení - oběd i pro děcka?
- jsou tam trampolíny?
no jejej, a jakou
myslim, ze je to jedno z nej vybavenych hrist v brne, ja tam jezdim casto bo to pojim s pojezdenim na inline a skaknutim na pivko ![]()
na drahu se nesmi na kolech, pesmo s kocarkem, bo to je draha na inlnine, ale s kocarkem na inline tam jezdim, kdyz s nama jede i priteluv syn na kole, tak jede s nama, a muze si nekdo zkusit neco nam rict, by videl to coromoro
![]()
kdyz jdes pesky, lze tam projit napric pres sterkovou cestu.
co se tyka jidla, tak tam maji takove ty klasicke smazene veci (syr, hranolky) a parek v rohliku, k piti tocenou limonadu (nekolik chuti), pivo tocene alko i nealko, jupiky apod.
toz tak ![]()
kdybys tam nekdy videla mamku s oranzovosedym jane slalom pro, jak pobiha kolem neustale raubiriciho martinka, tak se ke me hlas, rada pokecam ![]()
markyt - jéje, díky
Tak myslíš, že ohřejou i skleničku? Párek v rohlíku bych mladší asi ještě nedala…
Nechce se mi s sebou tahat obědový jídlo
![]()
Klidně se zahlásím
nebo se můžem i domluvit. Mám v plánu vyrazit v pondělí, když bude přijatelný počasí. Akorát se budeme vracet z víkendové akce na kolech, tak nevím, v jakým budu stavu ![]()
Lenule27 píše:
markyt - jéje, díkyTak myslíš, že ohřejou i skleničku? Párek v rohlíku bych mladší asi ještě nedala…
Nechce se mi s sebou tahat obědový jídlo
![]()
Klidně se zahlásím
nebo se můžem i domluvit. Mám v plánu vyrazit v pondělí, když bude přijatelný počasí. Akorát se budeme vracet z víkendové akce na kolech, tak nevím, v jakým budu stavu
urco ohrejou, teda vloni na podzim mi pro martinka bezne ohrivali
kdyz budou neochotni, dojed si kousek do ikei, tam je k dispozici mikrovlnka ![]()
bohuzel v pondeli odjizdim na tyden mimo brno, ale dalsi pondeli by to slo ![]()
Ahojte- o víkendu jsme zase sami ![]()
Nenašel by se někdo na víkendovou prochajdu? Nebo na jakoukoliv-i pro kočárek akci?
Nejsme tentokrát motorizovaní, takže spíš něco, kam se dostame HMD-čkem ![]()