Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak kdy a kde, že je ten srazík?
pěkné počasí bych nechtěla promeškat. ![]()
Ahoj holky, nezlobte se na mě, já přes den nějak nestíhačka, ale všechny vás moc zdravím. My teď měly dva měsíce nějaké zdravotní problémy.
halooo, má tady někdo v sobotu nebo neděli čas jít třeba někam na procházku s náma?? Kamkoliv !
BEREME FŠECHNY!
Tak jo
jestli to není „řečnická odpověď“
Ještě musím vyzvědět, jak to má namyšleno manžel.
Musím končit dítě vzhůru!
Jééééé… Sobota a neděle… to spím mezi nočníma. Takže sorry, snad příště.
Kac to nebyla recnicka.Ale upozornuju ze o vikendu k nam jezdi bus po hodine.
ahoj, tak se hlásím po delší době, dnes to vypadá na pěkně počasí, tedy až na ten vítr a vyrážíme do Vyškova do Dinoparku. Kubík je posedlej dinosaury
.
Driv litali skauti s kompasem po lese nyni se beha s navigaci
Kac: mala usla v 8 ale odpadavala uz v 6
.Premylsimm nad tim hradem.Marek uz o nem pry taky slysel.Ze by jsme vyhlasili bojovku s navigaci? ![]()
Někdy je to s Honzíkem těžší, musí držet on sám gps a stojí na jednom místě a točí se na místě jak káča a ukazuje mu to pořád rovně.
Neustále mu při tom připomínám, že když stojí na jednom místě tak to „nefunguje“. Tak to vypadá občas legračně-jako dneska-že chodíme pořád sem-tam. ![]()
keška byla sice hrozná-ale máme jeden bodík. Včera jsme zrovna založili naše 2nové kešky ![]()
Jinak k te kesce myslim si ze to zakladalo dite.K tomu zamku zkusim mrknout vzhledem k tomu ze je zamceny tak to bude jednoduche snad.
haloooo baby, kde vsici jste? ![]()
p.s. martanko, promin, ze jsem dnes kolem tebe jen prolitla, mela jsem v satne nahulateho martina a za 2 min mi zacinalo plavani ![]()
Markyt: ja jsem tu. ![]()
V patek dojede te? Ne ze bych byla lina ale jedu s tatem zitra nanakup.