Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
bre dopoledne!
jj, mam zrcadlovka - ktera byt prastara a nifmof foti opravdu lepe nez jakakoli krabicka… takze diky za pochvaly, nicmene jsou nezaslouzene ![]()
pokud bude cas, pridame se radi kamkoli!
I my se přidáváme do výletního davu, pokud nám to práce a zdraví dovolí. ![]()
Monix - tak v to úterý 5.4 můžu. Sice dělám, ale budu tak před 14h hotová a navíc v žabinách, takže na to mrknem, jak mají volno a můžem. Bára teda soplí zeleně, ale to už snad bude dobrý.
Taky chválím fotky - všechny
Škoda, že jsme nemohli - Bendu nemoc nakonec dostihla, od rána blinká taky
Ale naštěstí jsme se vystřídali, kdyby nás to všechny chytlo v jeden den, to bych asi nedala
![]()
Snad budeme moct příště s váma ![]()
ps: u fotek na rajčeti je dole napsané, čím to bylo vyfocené
Taky jsem hned zkoumala, čím že to Krisulka fotí ![]()
Ještě ke Krisulčině focení - mně ale fascinuje, že tam nemá různé půlky lidí a tak. Což je hodně těžké, v neustálém pohybu, jaký na srazu panoval. Máme taky fajn foťák, ale lidi mi neustále prchají ze záběru, otáčejí se apod ![]()
Krisulka má prostě oko ![]()
Tak teď mě napadl další cíl možného srazu - v pisáreckém parku u Anthroposu. Myslím, že na jedničku šalinu trefí snad každý......
Jen tak pro informaci - bez postranních úmyslů: Příští víkend mám alespoň z poloviny volno (čistě teoreticky), ten týden po něm 5 směn po 12 hodinách (včetně toho dalšího víkendu) a pak zase volnější týden s volným víkendem.
Napadá mě - nedal by se posunout sraz na víkend, že by se třeba mohly připojit i pracující?
Juro: ![]()
Budu mluvit za sebe u me vikend nehrozi.
za 1. Vikend travime s Markem a povetsinou s malou
za 2. I kdyby se brali chlapy tak ja ho nikam nedostanu
za 3. Ma tu spatne vikondove spojeni po hodine nam to jezdi .A nevim jak to bude jezdit od dubna ma se tu delat silnice.
za 4. myslim ze to zde bude mit vice mamin. ![]()
Takze vikend si domluvte ale bez nas. ![]()
Já bych antropos určitě brala - mamka, u které v Brně parkujeme, bydlí v pisárkách ![]()
Ale víkendy teda taky ne, to by manža asi brblal ![]()
katy- tak to je turistka a šla tvým směrem? nebo kam ona tam ty? ![]()
Juro-bez postranních úmyslů, myslela jsem si že příští víken budeme sami, ale maža se vrátí z Ruska už v pátek
, takže by měl být s náma. O víkendu, když jsme sami, je to hrůza, protože všichni jsou se svýma polovičkama anaše polovička je vytížená někdy i o víkendu.
u Antroposu máme neodlovené kešky, takže bychom tam rádi zamířili ![]()
katy- tak to máš dobré. Syn jak byl malý, tak kam já, tak on přesně opačně
To byly výletu do obchodu: zkratkou na okolo ![]()
KAc: tak u nas to je v pohode.Mi jezdime i do Brna bez kocaru.
Ona vi ze ma smulu.Ze se jdeme tam kam reknu.Problem mame pokud jde jeste kamoskou stou jji malou rozdil tri mesice barca je ta starsi a to se neda.jeji mala si dela co chce takze se to neda.Takze radsi chodime sami mame z te vychazky vic.
Zdravím znamé neznámé! Koukám, že si to pěkně užíváte, úplně závidím. Já se, bohužel, hned tak nepřidám, bo se řadím mezi pracující lid.
Taky nás schvátila nějaká zákeřná choroba, soplíme, kašleme, pro jistotu oba, přičítám to tomu šílenému počasí, ráno 0°C a odpo 15°C, kdo to má vydržet!! ![]()
Krisulko, já po tom tvým focení šilhám už delší dobu a foták maximálně závidím, focení bylo moje hobby, pak to začalo lézt do rodinného rozpočtu a já jsem si namísto klasické zrcadlovky digi zrcadlovku už nestihla pořídit. ![]()
Katko, ty máš teda turistku!! To je můj sen!!
U nás to bohužel funguje tak, že vylezem před barák a já slyším, mamíí mě bolí nohy.. Máš nějaký speciální recept? Jakože dlouhý klacík na tom provázek s nějakou joooó mňamkou a Barunka běží a běží… ![]()
Mischni, už delší dobu na tebe myslím a jak mě hrábne v bedně, tak se ozvu se svejma pařátkama.. ![]()
Alenko: nemam.Ale jedna vec ona vi ze vetsinou se dojde k rybniku a tam je hospoda takze ma motivaci. ![]()
Vcera mi bezela s kopce aby tam byla co nejrychleji.A to uz musela mlet z posledniho. ![]()