Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
23.3.11 19:06

A přidám tip na některý z dalších srazů:

Knihovna Jiřího Mahena, pobočka v Maloměřicích. (Adresa: ul. Selská 16.) V patře je super hernička (jen je trochu malá - pro víc jak 10 dětí asi ne…), ke knihovně patří i posezení v zahradě, před knihovnou je parkoviště ze zámkové dlažby… A kdo bude chtít na záchod, tak v nejhorším ke strejdovi Jurovi domů je to 50 metrů. A do vzdálenosti 300 jsou tu čtyři hospody, kdyby něco… Teda pardon, dvě hospody a dvě pizzerie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
23.3.11 19:39

Teď jsem ještě vytáhl z police letáček na akci, která by mohla některé zajímat - „Hračky jehlou a nití“ - od 13.4. do 25.4.

Najdete ji na www.barontrenckgallery.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
23.3.11 19:59

Jééé - tak vy jste se měli fakt báječně ! Fotky jsem zkoukla. Vybrali jste si skvělé místo a výstavní počasí. Aji mě mrzí, že už tyhle srazíky nebudeme moct absolvovat :-( Všechny moc zdravíme :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
23.3.11 20:09

Ahoj fňuk :cry:
tady já ubohý černý puntík :-(

Tak pěěěkně jsem to naplánovala a tak hnusně se mi vše zkazilo…3 hory práce na mě spadly, dělala jsem po nocích…tak jsem se stala snadnou obětí toho bacila, co se prohání i v téhle diskusi…mně je zle :poblion:

Ale jak tak koukám, akce byla megaúspěšná, fotky od Kris jsem prohlédla, slzu zamáčkla a snad mi odpustíte neúčast, jo? (Markyt?) ;-)

A už vím z fotek, jak vypadá Jura! Joooo! :dance:

Moni, taky už je to se mnou bledý, co se týče času :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.3.11 20:17

Holky jak to??
Martanko: brzo se uzdravte.
Bara uz chrni byla pretazena a to tak ze nechtela jit ani do vany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.3.11 20:27

Jinak ja bych hlasovala priste pro to hriste nejlepe oplocene a s hospudkou :mrgreen: ze Market,Juro :mrgreen: :mrgreen:
Jo Maerket jak jsme se bavili chcem jit do zoo ale jeste nevime kdy.Samozrejme to plati pro vsechny i co budou mit cas a chut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320

Jinak ja bych hlasovala priste pro to hriste nejlepe oplocene a s hospudkou :mrgreen: ze Market,Juro :mrgreen: :mrgreen:
Jo Maerket jak jsme se bavili chcem jit do zoo ale jeste nevime kdy.Samozrejme to plati pro vsechny i co budou mit cas a chut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100

Tééda, to jsme zase o něco přišly! :-? Fotky úžasný, účastnící vypadají nadšeně a hlavně teda ty malý prasátka typu dalmatin mě dostali. Myslím, že příští týden budeme muset udělat s Bárou soukromou exkurzi, než nám vyrostou.

Martanko - tys taky odpadla, Brute?
A pracující si na naše srazy holt budou muset brát dovolenou,no. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.3.11 20:29

Doring: ja mam pocit porad vzdycky kdyz te vidim ze te od nekud znam. :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
23.3.11 20:48

Marti - tys teda dopadla nešťastnínku jeden :-( Brzo se uzdrav !
Míšo - nooo super nápad ty dovolené :lol: :potlesk: A dovolenou v létě si budu brát jak ???? :?: Btw. co bazén ? Nezajdeme ? Káťa se mě ptala, kdy půjdeme s tetou do bazénu? Nám už takové radovánky 1.6 skončí. Od tohoto data plný úvazek (až do důchodu…dožiju-li se)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
23.3.11 20:54

ahoj,

koukla jsem vám na fotky :oops: a dost mě mrzí, že jsem to dnes nestihla. Ale určitě si tam udělám sólo výlet :palec:

Jinak ještě přidávám další tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
23.3.11 20:57

I mi děkujeme za krásné odpůldne :palec: Kluci byly absolutně nadšení, Honzík si držel letadýlko celou cestu autem a táta musel ihned po příchodu dělat drobné opravy aby se mohlo lítat :wink: Fotečky jsou parádní, od nás nebude nic, bo foťák se zřejmě odebral k věčnému odpočinku :nevim:
Hlasuji pro příští sraz opět venku, na velkém prostoru kde nebudou ty naše „hodné, klidné a spořádané“ děti nikomu překážet :lol: Navrhuji oslavit den dětí, ale ideálně v květnu, bo v červnu už toho teda fakt máme nějak moc :wink: (ta Olympie nezní vůbec špatně 8-) )
Jsem taky grogy, valím se omýt a spinkat. Zítr anás čeká další perný den, bez proudu tak abych měla na ty rarachy sílu :lol:

Marťanko a ostatní - brzy se uzdravte :kytka:

a propo…kdo chcete tel. na mě tak stačí napsat SZ, ráda vyměním :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
23.3.11 21:02

Krisulko, co máš za foťák? Buť je ta mašinka kouzelná, nebo si kouzelnice ty,nebo něco dohromady, ale ty fotky jsou skvostný :pankac: Nádherně ostrý,plnobarevný, vyvážený, no fakt jak od profíka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
23.3.11 21:08

Krisulko, teda jestli jsou to jen fotky vyklopené z foťáku, klobouk dolů :palec: Nikde žádné půlky lidí, lampy rostoucí z hlavy a tak :-)

Dori, představ si, že moje cácora vydržela až do osmi :zed: Ale fakt je, že tvoje je víc akční = víc unavená :lol:

Marťanko, ale moc pěkně jsi nám to zorganizovala :palec: Co bacil/virus, už je na odchodu?

Mischni, škoda, že jste nemohly :( Malá prasátka byla luxusní, vzpomněla jsem si na jednoho nejmenovaného pána na prasátka zatíženého :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
23.3.11 21:13

No mně to taky připadlo, že Krisulka je profík a pracuje s profesionálním nářadím… :mrgreen: Bývalý kolega má podobný - a ty fotky… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová