Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18651
18.3.11 22:37
Lenule27 píše:
a ještě dotaz - už se tady všichni znáte osobně?

Ne neboj, vždycky přijde někdo koho ještě neznáme osobně, že Juro :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.3.11 22:45

No jo, jestli mně v Brně něco chybí, tak jsou to spřízněné duše… Chodit pařit do hospody by chtěl každý, ale na takové divokosti jsem už starý…

Takže je pro mě přijatelnější dělat volnočasový servis dětičkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
19.3.11 09:46

:mavam:
hlasime se na prasatka - jen teda na 14 to asi nedame, ale oboru zname, cislo na nekoho mame, tak snad vas najdem :palec:

a na letadylko se k. uz moc tesi 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.3.11 09:54
krisulka píše: :mavam:
hlasime se na prasatka - jen teda na 14 to asi nedame, ale oboru zname, cislo na nekoho mame, tak snad vas najdem :palec:a na letadylko se k. uz moc tesi 8-)

krisulko, doufam, ze nejsem jedina na koho mas cislo, bo ja tam budu tapat jak svina bo se znam :-) :-) :-)

lacenko, jinak klobouk dolu s vasim plavanim!!! :-) mas muj obdiv

holky, takze jestli muj mirne demetujici mozek chape, ve 14hod sraz u te vstupni brany?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
19.3.11 13:41

Marky, neříkej že budeš tápat jak sviňa… Co když pak skončíš v ohradě…? :oops:

Jinak při prvním pokusu o odeslání příspěvku mně to vysypalo tuto chybovou hlášku:

Parse error: syntax error, unexpected $end in /data/www/domeny/webdio.cz/library/hSystem/Core/Controller/Discussion.php on line 1357

No kdyby tam bylo „prase error“, tak bych to pochopil… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
19.3.11 20:18

Juro :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
19.3.11 20:34

Snad vám počasí vyjde, hned bych jela taky, ale zubaře rušit nechci :-( Jak na potvoru se mi zrušil ten můj zubař v pátek (asi je nemocnej nebo co), ale ve středu jdou děti k jinýmu :-?
Snad bude ještě vítání léta nebo loučení s jarem :?: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
19.3.11 20:45

Teda Marky, jak to teď po sobě čtu, tak doufám, že se tě to nedotklo..... Nemyslel jsem to nijak zle. Já jenom, že celá ta domluva je o sviňkách - a ty přihodíš takovou hlášku..... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
19.3.11 21:32

Jinak „letecká fabrika u Maloměřického mostu“, konkrétně oddělení pro styk s veřejností, uvolnilo fotky rozpracované série letadel, určených ke středečnímu nasazení…
To modré letadlo vzadu je stará stíhačka, speciálně pro tento účel dovezená ze zámoří. (Chápu, že u některých chlapů by slovní spojení „stará stíhačka“ vzbudilo asi jiné asociace, ale tento příspěvek je fakt jenom o letadlech… :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
19.3.11 21:34

…a tady ještě fotečka ze strany. To šedivé ve skleničce jsou ocelové broky, používají se pro vyvážení konstrukce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.3.11 22:35
Jura007 píše:
Teda Marky, jak to teď po sobě čtu, tak doufám, že se tě to nedotklo..... Nemyslel jsem to nijak zle. Já jenom, že celá ta domluva je o sviňkách - a ty přihodíš takovou hlášku..... :nevim:

:lol: :lol: neeee, vsak ja to tak napsala prave v souvislosti s mistem sraziku :pankac: :dance: naopak, mas u mne male, bezvyznamne +, ze jsi se tak „chytil“ :palec:

markytka na ZS do modelare rok chodici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
20.3.11 10:36

Tak to jsem rád, že jsem nezpůsobil žádný mediální karambol… :-)

Mimochodem, dnes po ránu jsem se nemohl přihlásit do diskusních témat - vypadá to, že admini něco spravovali. Že jsou tak čiperní v neděli po ránu, za to jim patří poděkování… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
20.3.11 11:36
lacenka píše:
Lenule27 píše:
a ještě dotaz - už se tady všichni znáte osobně?
Ne neboj, vždycky přijde někdo koho ještě neznáme osobně, že Juro :wink:

nás asi nikdo nezná :-), ale přijdeme taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
20.3.11 12:58

teda juro, letadla luxusni :palec:
uz se tesim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
21.3.11 13:27

Tak se hlásím z5 z rekreace u rodičů!
A ve středu to my dorazíme, ještě nevím v kolik snad to koem 14hodiny zvládneme. Když si Honzík-louda pospíší s obědem :roll:
Sice tady ještě nikoho osobně neznáme, ale ta bedýnka by mohla být dobré vodítko :wink:
mj. v oboře jsou i kešky (pro ty kdo se zajímá o geocaching !)v okolí prasátek hned 2kousky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová