Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslim ze zachytnej bod bude Jura mezi x zenami s letadylkama. Takze Jura bude muset byt na miste prvni a bude hazet letadylkama.
![]()
tak my nakonec asi nedorazíme, Karolínka zvrací a zvrací a zvrací
, kdyby jí bylo už dobře, tak se tam určitě vypravíme
mauglie- koukám na metříky, tobě se vážně obě děti narodily v 23:25 , ve stejnou hodinu? To se každému nepodaří ![]()
Čarodějky, dobře zaříkáváte! Dneska okolo poledne jsem byl ve Ždánickém lese - jaro už je cítit v luftě, akorát je dost mokro… Sviňkám se bude dobře rýpat.
Jak jsem napsal, letadla transportuju v zelené papírové bedýnce od řeckých paprik…
Jura007 píše: Čarodějky, dobře zaříkáváte! Dneska okolo poledne jsem byl ve Ždánickém lese - jaro už je cítit v luftě, akorát je dost mokro… Sviňkám se bude dobře rýpat.
Jak jsem napsal, letadla transportuju v zelené papírové bedýnce od řeckých paprik…
A ja si rikala o jakych bedynkach mluvite
nejak mi to uniklo. ![]()
Asi to po Brně docela lítá (ne letadýlka, ale viry
), my jsme se v sobotu viděli se ségrou (dělá v lékárně) a od rána mi Ella taky pěkně zvrací
. Snad to bude brzo pryč ![]()
Jinak ještě představím obrazem - toto je moje letka, připravená ke středečnímu úderu. Právě přistála na „letišti“… ![]()
Jura007 píše:
Jinak ještě představím obrazem - toto je moje letka, připravená ke středečnímu úderu. Právě přistála na „letišti“…
Kac píše:
mauglie- koukám na metříky, tobě se vážně obě děti narodily v 23:25 , ve stejnou hodinu? To se každému nepodaří
ajooo, toho jsem si nevšimla, jsem si to tam blbě zadala, Kubík se narodil 11:25 a Kája 23:25
. To musím opravit
Zebra píše:
Asi to po Brně docela lítá (ne letadýlka, ale viry), my jsme se v sobotu viděli se ségrou (dělá v lékárně) a od rána mi Ella taky pěkně zvrací
. Snad to bude brzo pryč
Karolínka to měla v noci v kuse 5h a jednou ještě zvracela ráno, od tý doby nic, ale pro změnu má průjem, takže nejspíš nějaká viroza
, kamarádka to měla z pátka na sobotu
mauglie píše:Zebra píše:Karolínka to měla v noci v kuse 5h a jednou ještě zvracela ráno, od tý doby nic, ale pro změnu má průjem, takže nejspíš nějaká viroza
Asi to po Brně docela lítá (ne letadýlka, ale viry), my jsme se v sobotu viděli se ségrou (dělá v lékárně) a od rána mi Ella taky pěkně zvrací
. Snad to bude brzo pryč
Ella měla na oběd piškoty, v poledne se vyspala pak už nezvracela a měla ještě roiboos, piškoty a rohlík
Snad už bude dobrá, průjem nemá, jen řidší
I starší hodně kadí dneska…
Ale štve mě to - zrovna zítra jsem měla sraz s kolegyní (i s dětma) po dlouhé době a raději jsem to zrušila - je těhotná a nechci jí to tam nosit ![]()
Tak doufám, že viry nelítají přes net.
Zvracení a kadění mít nemusíme. ![]()
Syn poprvé v životě zvracel minulý rok v létě.Takže v 6-ti letech, bylo to na chatě, tak toho dost ohodil, protože nevěděl co se děje. Ale naštěstí jen jednou.
Zebra píše:mauglie píše:Ella měla na oběd piškoty, v poledne se vyspala pak už nezvracela a měla ještě roiboos, piškoty a rohlíkZebra píše:Karolínka to měla v noci v kuse 5h a jednou ještě zvracela ráno, od tý doby nic, ale pro změnu má průjem, takže nejspíš nějaká viroza
. Snad to bude brzo pryč
Snad už bude dobrá, průjem nemá, jen řidší
I starší hodně kadí dneska…
Ale štve mě to - zrovna zítra jsem měla sraz s kolegyní (i s dětma) po dlouhé době a raději jsem to zrušila - je těhotná a nechci jí to tam nosit
Karolínka rohlík a piškot odmítala, tak jsem jí uvařila rýži s mrkví, hodně pila černý čaj a taky byla dobrá, tak doufám, že to má za sebou
Kac píše:
Tak doufám, že viry nelítají přes net.
Zvracení a kadění mít nemusíme.
Syn poprvé v životě zvracel minulý rok v létě.Takže v 6-ti letech, bylo to na chatě, tak toho dost ohodil, protože nevěděl co se děje. Ale naštěstí jen jednou.
jeee je, Karolínka ohodila celou postýlku asi 5× a nejen tu, už jsem jí neměla ani do čeho převlíknout a ráno jsem to schytala i já.
My měli virózu minulý týden. Nejdřív dítě, za dva dny ovšem i my dospělí. Trvalo to jen jeden večer plus ten další den jsme byli pěkně zesláblí.