Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
21.3.11 13:48

Myslim ze zachytnej bod bude Jura mezi x zenami s letadylkama. Takze Jura bude muset byt na miste prvni a bude hazet letadylkama. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
21.3.11 14:53

tak my nakonec asi nedorazíme, Karolínka zvrací a zvrací a zvrací :-( , kdyby jí bylo už dobře, tak se tam určitě vypravíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
21.3.11 14:56

mauglie- koukám na metříky, tobě se vážně obě děti narodily v 23:25 , ve stejnou hodinu? To se každému nepodaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.3.11 14:56

Čarodějky, dobře zaříkáváte! Dneska okolo poledne jsem byl ve Ždánickém lese - jaro už je cítit v luftě, akorát je dost mokro… Sviňkám se bude dobře rýpat.
Jak jsem napsal, letadla transportuju v zelené papírové bedýnce od řeckých paprik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.3.11 14:58
Jura007 píše: Čarodějky, dobře zaříkáváte! Dneska okolo poledne jsem byl ve Ždánickém lese - jaro už je cítit v luftě, akorát je dost mokro… Sviňkám se bude dobře rýpat.
Jak jsem napsal, letadla transportuju v zelené papírové bedýnce od řeckých paprik…

A ja si rikala o jakych bedynkach mluvite :oops: :oops: nejak mi to uniklo. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
21.3.11 15:18

Asi to po Brně docela lítá (ne letadýlka, ale viry :lol: ), my jsme se v sobotu viděli se ségrou (dělá v lékárně) a od rána mi Ella taky pěkně zvrací :-( . Snad to bude brzo pryč :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.3.11 15:27

Jinak ještě představím obrazem - toto je moje letka, připravená ke středečnímu úderu. Právě přistála na „letišti“… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.3.11 18:01
Jura007 píše:
Jinak ještě představím obrazem - toto je moje letka, připravená ke středečnímu úderu. Právě přistála na „letišti“… :mrgreen:
:potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
21.3.11 19:05
Kac píše:
mauglie- koukám na metříky, tobě se vážně obě děti narodily v 23:25 , ve stejnou hodinu? To se každému nepodaří :palec:

ajooo, toho jsem si nevšimla, jsem si to tam blbě zadala, Kubík se narodil 11:25 a Kája 23:25 :-) . To musím opravit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
21.3.11 19:07
Zebra píše:
Asi to po Brně docela lítá (ne letadýlka, ale viry :lol: ), my jsme se v sobotu viděli se ségrou (dělá v lékárně) a od rána mi Ella taky pěkně zvrací :-( . Snad to bude brzo pryč :roll:

Karolínka to měla v noci v kuse 5h a jednou ještě zvracela ráno, od tý doby nic, ale pro změnu má průjem, takže nejspíš nějaká viroza :cert: , kamarádka to měla z pátka na sobotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
21.3.11 19:53
mauglie píše:
Zebra píše:
Asi to po Brně docela lítá (ne letadýlka, ale viry :lol: ), my jsme se v sobotu viděli se ségrou (dělá v lékárně) a od rána mi Ella taky pěkně zvrací :-( . Snad to bude brzo pryč :roll:
Karolínka to měla v noci v kuse 5h a jednou ještě zvracela ráno, od tý doby nic, ale pro změnu má průjem, takže nejspíš nějaká viroza :cert: , kamarádka to měla z pátka na sobotu

Ella měla na oběd piškoty, v poledne se vyspala pak už nezvracela a měla ještě roiboos, piškoty a rohlík :nevim: Snad už bude dobrá, průjem nemá, jen řidší :think: I starší hodně kadí dneska…
Ale štve mě to - zrovna zítra jsem měla sraz s kolegyní (i s dětma) po dlouhé době a raději jsem to zrušila - je těhotná a nechci jí to tam nosit :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
21.3.11 20:20

Tak doufám, že viry nelítají přes net.
Zvracení a kadění mít nemusíme. :andel:
Syn poprvé v životě zvracel minulý rok v létě.Takže v 6-ti letech, bylo to na chatě, tak toho dost ohodil, protože nevěděl co se děje. Ale naštěstí jen jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
21.3.11 21:11
Zebra píše:
mauglie píše:
Zebra píše:
Karolínka to měla v noci v kuse 5h a jednou ještě zvracela ráno, od tý doby nic, ale pro změnu má průjem, takže nejspíš nějaká viroza :cert: , kamarádka to měla z pátka na sobotu
Ella měla na oběd piškoty, v poledne se vyspala pak už nezvracela a měla ještě roiboos, piškoty a rohlík :nevim: Snad už bude dobrá, průjem nemá, jen řidší :think: I starší hodně kadí dneska…
Ale štve mě to - zrovna zítra jsem měla sraz s kolegyní (i s dětma) po dlouhé době a raději jsem to zrušila - je těhotná a nechci jí to tam nosit :-?

Karolínka rohlík a piškot odmítala, tak jsem jí uvařila rýži s mrkví, hodně pila černý čaj a taky byla dobrá, tak doufám, že to má za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
21.3.11 21:13
Kac píše:
Tak doufám, že viry nelítají přes net.
Zvracení a kadění mít nemusíme. :andel:
Syn poprvé v životě zvracel minulý rok v létě.Takže v 6-ti letech, bylo to na chatě, tak toho dost ohodil, protože nevěděl co se děje. Ale naštěstí jen jednou.

jeee je, Karolínka ohodila celou postýlku asi 5× a nejen tu, už jsem jí neměla ani do čeho převlíknout a ráno jsem to schytala i já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
21.3.11 21:15

My měli virózu minulý týden. Nejdřív dítě, za dva dny ovšem i my dospělí. Trvalo to jen jeden večer plus ten další den jsme byli pěkně zesláblí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová