Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Včera sem byla s dětma na bazéně v Kuřimi, plavání bylo super, kluci řádili, ale byli až nezvykle ukáznění
S lektorkou si padli do oka a tak neměli problém když jim zkoušela lít vodu do obličeje a podobný chuťovky.
Lidinka je rozená kachnička, vodu si užívá to jde vidět i doma ve vaně, jen se mi chvílema zdálo že voda 31st na ni byla asi studená, třepala se jí bradička a dokonce se mi zdálo že má modré rtíky
No snad to neodmarodí ![]()
Asi teda budem chodit, jen ještě nějak zkordinovat tolik dětí a jednu mámu, bo ze začátku prý budou i kluci potřebovat pomoc dospěláka a já se prostě roztřetinkovat neumím
Přemlouvám manžela aby na pár lekcí šel s náma,ale je neplavec a antibazénista takže to asi neklapne
Kdyby jste věděli o někom kdo nemá jednou týdně v Kuřimi co dělat tak bych uvítala pomoc ![]()
PS: Juru bohužel neberu
To by manžel prskal jak sysel
![]()
Ahoooj!!!
Nechci být urýpaná, ale jako, zaříkávačky (Laci, Mischni), co to je? vy jste ještě nezačaly, co? Nebo zaříkáváte omylem zimu, že jo! Tak chyba, přepnout program! ![]()
Chuanit, prasátka jsem navrhla, neb to někde padlo zaujalo mě, ale taky ještě nevím, jak se tam dopravou dostanu, nicméně vyzjistím a šupnu sem! (neeebo že by nějaký dobrovolník věděl?)
Laci, Markyt… a další lobbisté za dřívější hodinu: posunout sraz samo lze, myslela jsem taky na ty školkáčky a zaneprázdněné, ale zdá se, že se zatím neozvali, tak můžeme posunout na 14:00 (ehm, mně musíte nechávat stopy a navigovat, protože já to na 2 tedy nedám ani náhodou, před půl 2 dorazíme domů ze školičky a práce a ještě obětujeme odpolední spaní..a stejně nemáme z Řečkovic šanci to stihnout
)
Juro, no, já bych tedy mokrou variantu ani snad nenavrhovala, vítat jaro se má přece venku!!! Tak to bychom raději snad posunuli termín, ne? Ale rosnička Kattka tvrdí, že bude slunko a basta! ![]()
A ještě jsem chtěla udělat jůůůů a hele nad lyžaři a vodníky
![]()
Markyt - klíííd, makame na tom(že Laci
)
Vždyť do středy daleko. My to teď vypršíme a ve středu svítíme. ![]()
Já myslím, že k prasatům se dá buď 52 z mendláku nebo 37 nahoru do kohoutovic a pak sejít k prasatům oborou ![]()
Aha, takže pokud mokrá varianta nebude, tak hlásím svou výbavu zhruba takto: letadýlka z balzy zůstávají, knížky redukuju na dvě malé s obrázky mašinek, dvě autíčka smontovaná z MERKURA už nahotovo a malou krabičku s nějakýma zákuskama (to abych netáhl dva pytle rekvizit…
)
Laci, byla jsi v tom bazénu někdy i před přestavbou? Jaké to tam teď je? V Kuřimi pár lidí znám, ale nikoho vhodného ![]()
Zebra píše:
Já myslím, že k prasatům se dá buď 52 z mendláku nebo 37 nahoru do kohoutovic a pak sejít k prasatům oborou
A není to tato zastávka (Stará dálnice)?
http://jizdnirady.idnes.cz/…16080002.HTM
Tam zastavuje 50.
chuanitka píše:
Laci, byla jsi v tom bazénu někdy i před přestavbou? Jaké to tam teď je? V Kuřimi pár lidí znám, ale nikoho vhodného
Jasně chodily jsme tam za mlada plavat, byl to jediný bazén kde jsem se fakt málem utopila
Nejde porovnat neporovnatelné, ze starého oprýskaného septiku, je luxusní bazén + školní bazén s posuvným dnem(0,25-1.25m, včera měl tak půl metra)+brouzdaliště pro úplný mrňata+„suchá“ herna pro děti co už nechtějí být v bazénu(jde se tam v plavkách, ale není tam žádná voda)+vířivka+parní kabina+tobogán s koncem ve venkovním vyhřívaném bazénu+divoká řeka s proti proudem+ moc pěkné sprchy+šatna(společná
)+ po odejítí z bazénu herna pro aklimatizaci dětí+ uschovna kočárků+bufet.....už si asi na nic nevzpomenu a nebo jo
krásné velké kapacitně dostačující parkoviště, škoda že nemám možnost si to tam užít bez dětí, takto jsme jen držák, ale třeba časem až vyrostou ![]()
Počasí zaříkávám jak to jde, ale jak píše Míša, do středy času dost, to zvládnem. Bude hezky a hotovo.
chuanitka píše:Zebra píše:A není to tato zastávka (Stará dálnice)?
Já myslím, že k prasatům se dá buď 52 z mendláku nebo 37 nahoru do kohoutovic a pak sejít k prasatům oborou
Tam zastavuje 50.
Myslím, že je to ona - je tam jedna nahoře v Kohoutkách (asi zast.hájenka) a potom až jedna přímo u těch prasat pod zatáčkama
Ale trasu 50 neznám, jezdívala jsem 52 do žebětína ![]()
Ahojte,
dovolím se sem vlítnout, ptž jsem taky Brno…jaký je účel této diskuze? Jestli je to plánování výletů a akcí, přijmete nás do kolektivu? ![]()
Lenule27 píše:
Ahojte,dovolím se sem vlítnout, ptž jsem taky Brno…jaký je účel této diskuze? Jestli je to plánování výletů a akcí, přijmete nás do kolektivu?
schváleno ![]()
Lenule, technický dotaz - kolik máš dětí? Kluci, holky? Věk? (To abych na ně případně pamatoval ve středu s letadýlkama…
)
chuanitka píše:Zebra píše:A není to tato zastávka (Stará dálnice)?
Tam zastavuje 50.
Chuanitko, zastávku „Stará dálnice“ jsem našel i na trase 52.
Teď je otázka, jestli je to ta samá… ![]()
Jura007 píše:
Lenule, technický dotaz - kolik máš dětí? Kluci, holky? Věk? (To abych na ně případně pamatoval ve středu s letadýlkama…)
zapni si mětříky
má dvě krásný děti:-) KLuk 2,5 a děvčátko skoro rok… hmmm taky skoro dvojčata ![]()