Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kattkka píše:Jazune píše:Cau Zdravim z Popuvek.
Ahoj, my teprve dítko čekáme a nebydlíme přímo v Brně, ale kousíček za ním…tak snad i tak můžu mezi vás….
Jejda, to jste od nás kousek
.
Jazune píše:kattkka píše:Jejda, to jste od nás kousekJazune píše:Cau Zdravim z Popuvek.
Ahoj, my teprve dítko čekáme a nebydlíme přímo v Brně, ale kousíček za ním…tak snad i tak můžu mezi vás….
.
Vsak jsem si vsimla ![]()
Akorat ted jsme mimo Popuvky jsme na navsteve v Hradisti.
Ahoj, jen informuju, že jsem byla na bazárku na Lesné v MŠ na Loosove a super ![]()
Zejména děkuji mamince, od které mám riflové šatičky na batole za 10Kč
A taky tu, od které mám úplně novou knížku s říkadly za 50Kč ![]()
Jestli někdo ještě váháte, určitě běžte, ještě jsem tam něco nechala ![]()
Ahoj nechce někdo s náma na akci – výtvarný ateliér pro rodiče…? Hlídání zajištěno – viz foto… Je to ve středu
A to je konkrétně kde??? Vaňkovka má přece jen pár tisíc metrů čtverečních…
V té největší galerii naproti obchodnímu centru, kde v tuto chvíli probíhá výstava maleb období
tých let. Bývají tam právě doprovodné programy, takže pokud je někdo kreativní, chce trochu relaxovat tak si myslím že to je ideální…
Nevím,zkrátka jediná umělecká galerie, která tem je, když se zadá na Mapy.cz „Ve Vaňkovce 2“ tak to najde přesné místo vč. souřadnic gps…
No ve středu máme očkování, můsíme to nechat ďobnout, dokud je zdravá. Než zase něco od brášky chytíme.
Já se spíš chystám na tvoření rodičů s dětmi ve Vaňkovce. Asi by mi prťouse nepohlídali
a starší by byla zklamaná, že se taky neúčastní ![]()
Hledají se miminka cca kolem 6 měsíců, která by chtěla chodit plavat do bazénu za Lužánky. Jsme jen 2 a musí nás být alespoň 6, aby otevřeli kurz pro nadšené plavce ![]()
Plavecký klub Slůně
Budou mít teď zápis, tak kdyby náhodou někdo měl zájem… A myslím, že maj dobrou cenu. Ale neznám je, tak pokud máte nějaké zkušenosti, tak písněte. Díky
my bychom na plavčo šli, budeme mít šest měsíců za chvilku, tak se hlásíme ![]()
Supeeeer. Tak se Taťko nahlašte tadyhle www.slune.websnadno.cz ![]()
Nejsem propagátorka, jsem nešťastná maminka, která chce chodit plavat ![]()
Sice maj zápis, ale stačí tam zavolat.
Ahojky!!!!
Tak jsem po dlouhé době zas nakoukla a něco napsala. Naposledy jsem tu byla když jsem byla těhotná a teď má malá už 8 měsíců. Toto letí