Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Marky, já to říkám kudy chodím, že balzová házecí letadýlka mají v dětských ručkách životnost nai ne půl dne… Ale jen pro tu radost z objevování, jak to pěkně klouže vzduchem, se vyplatí lepit je znova a znova… Počítám s nima jako se spotřebním materiálem.
markytka3 píše:
a jeste jedna fotecka z brusleni…
Fíha Marky, ten je šikovnej
Kde jste byli? A nebylo tam moc narváno?
chuanitka píše:markytka3 píše:Fíha Marky, ten je šikovnej
a jeste jedna fotecka z brusleni…Kde jste byli? A nebylo tam moc narváno?
byli jsme na novych sadech , bylo tam tak 20 lidi, takze v pohode ![]()
Na novych sadech je to dobry
jsme tam chodili loni s Tajou, manzel tehdy pracoval tak, ze videl na bruslare z okna ![]()
Markytko- pěkně vám to jde!!
My jsme se na brusle ještě nedostali. Honzík má pořád problémy s kyčlema, tak jsme byli na delší dobu omezení. Doktoři by z něj udělali nejraději „gaučáka“ ![]()
Zítra jdeme za se na UTZ tak jsem zvědavá jak dopadneme. Připadá mi, že ho tím UTZ léčí, podle toho jak často tam jdeme.
Jinak Lůci pořád kašle a nos má jako vodovod
. Honzík začal trochu pokašlávat, tak doufám, že to přejde.
Už chci jaro, ať ty rýmy a nachlazení skončí ![]()
Kac píše:
My jsme se na brusle ještě nedostali. Honzík má pořád problémy s kyčlema, tak jsme byli na delší dobu omezení. Doktoři by z něj udělali nejraději „gaučáka“
Zítra jdeme za se na UTZ tak jsem zvědavá jak dopadneme. Připadá mi, že ho tím UTZ léčí, podle toho jak často tam jdeme.
kac, drzim palce s UTZ! copak ma maly za problem?doufam,ze se to vekem lepsi!
holky, nenasly by se u nektere z vas na pujceni 8-11.3. lyze - délka max 70cm + prezkace - max. vel. 24 diky, diky, diky!!!!!!!!!!!!!!!
markytka3 píše:Kac píše:
My jsme se na brusle ještě nedostali. Honzík má pořád problémy s kyčlema, tak jsme byli na delší dobu omezení. Doktoři by z něj udělali nejraději „gaučáka“
Zítra jdeme za se na UTZ tak jsem zvědavá jak dopadneme. Připadá mi, že ho tím UTZ léčí, podle toho jak často tam jdeme.kac, drzim palce s UTZ! copak ma maly za problem?doufam,ze se to vekem lepsi!
holky, nenasly by se u nektere z vas na pujceni 8-11.3. lyze - délka max 70cm + prezkace - max. vel. 24 diky, diky, diky!!!!!!!!!!!!!!!
Marky. takove lyze se delaji?? ![]()
Marky, lyze rada pujcim - mame teda ale 80cm a boty
mrknu doma a dam vedet, jo?
markytka3 píše:
kac, drzim palce s UTZ! copak ma maly za problem?doufam,ze se to vekem lepsi!holky, nenasly by se u nektere z vas na pujceni 8-11.3. lyze - délka max 70cm + prezkace - max. vel. 24 diky, diky, diky!!!!!!!!!!!!!!!
Tak to my už jsme na vel. 30…
UTz dopadl dobře.
(ve 4,5letec měl výpotek v kyčli za dva dny mu punktovali i druhou kyčel a do dneška neví, proč to měl a jak tomu předcházet. Protože to bolí. Občas (už 2×v zimě ho bolelo) Řeší to klidovým režimem
)
Dneska jsme byli u obvodní, protože odpoledne měl horečku, tak Honzík je doma a leží. Je slabý tak leží, horší až se mu energie vrátí. ![]()
Lůci má v 1roku 8150g a 73 cm a roste nám 8zub!
krisulka píše:
Marky, lyze rada pujcim - mame teda ale 80cm a botymrknu doma a dam vedet, jo?
krisulko, to by bylo skveleeeeeeeee!!!! diky ti mooooc
kato, snad delaj ![]()
Ahoj holky,
chtela jsem se zeptat na nejake moznosti a hlavne zkusenosti s cvicenim pro tehotne v Brne, idealne lokality Bohunice, Stary Liskovec, kolem Videnske atd. Diky.
Susky:stim neporadim.
Holky: zitra odjizdime do Uherskeho Hradiste.Vracime se az okolo 7 tedy mozna i pozdeji a nebo driv kdyz nas poslou drive dom.Takze sraz si zadam az budu k dispozici.
Chuanitko: taky se tak tesis na jaro a na sraziky u rybnika.
Ja hrozne moc at uz je teplo.
kattkka píše:
Susky:stim neporadim.
Holky: zitra odjizdime do Uherskeho Hradiste.Vracime se az okolo 7 tedy mozna i pozdeji a nebo driv kdyz nas poslou drive dom.Takze sraz si zadam az budu k dispozici.
Chuanitko: taky se tak tesis na jaro a na sraziky u rybnika.
Ja hrozne moc at uz je teplo.
kato, jedete dovolenkovat?
pekne si to uzijte!!!
velitelko, my jedem do 8-13.3. na hory, toz, lobuju za termin po nasem prijezdu
, bo bych si breznove setkani strasne nerada nechala ujit ![]()
Koukám, že už se tady nahlašují „dovolený“… ![]()
Velitelko - navrhuji březnový sraz nedělat v týdnu jarních prázdnin
( my jsme totiž taky pryč
)
mischni píše:
Koukám, že už se tady nahlašují „dovolený“…
Velitelko - navrhuji březnový sraz nedělat v týdnu jarních prázdnin( my jsme totiž taky pryč
)
jejej mischni, prosim te, pro nas neskolkovy/skolovy, kdy jsou letos jarni prazdniny? ![]()