Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
19.2.11 19:41

Marky, já to říkám kudy chodím, že balzová házecí letadýlka mají v dětských ručkách životnost nai ne půl dne… Ale jen pro tu radost z objevování, jak to pěkně klouže vzduchem, se vyplatí lepit je znova a znova… Počítám s nima jako se spotřebním materiálem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
19.2.11 21:50
markytka3 píše:
a jeste jedna fotecka z brusleni… :-)

Fíha Marky, ten je šikovnej :palec: Kde jste byli? A nebylo tam moc narváno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.2.11 22:08
chuanitka píše:
markytka3 píše:
a jeste jedna fotecka z brusleni… :-)
Fíha Marky, ten je šikovnej :palec: Kde jste byli? A nebylo tam moc narváno?

byli jsme na novych sadech , bylo tam tak 20 lidi, takze v pohode :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
20.2.11 10:01

Na novych sadech je to dobry :mrgreen: jsme tam chodili loni s Tajou, manzel tehdy pracoval tak, ze videl na bruslare z okna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
20.2.11 21:13

Markytko- pěkně vám to jde!!
My jsme se na brusle ještě nedostali. Honzík má pořád problémy s kyčlema, tak jsme byli na delší dobu omezení. Doktoři by z něj udělali nejraději „gaučáka“ :roll:
Zítra jdeme za se na UTZ tak jsem zvědavá jak dopadneme. Připadá mi, že ho tím UTZ léčí, podle toho jak často tam jdeme.
Jinak Lůci pořád kašle a nos má jako vodovod :-( . Honzík začal trochu pokašlávat, tak doufám, že to přejde.
Už chci jaro, ať ty rýmy a nachlazení skončí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
21.2.11 11:13
Kac píše:
My jsme se na brusle ještě nedostali. Honzík má pořád problémy s kyčlema, tak jsme byli na delší dobu omezení. Doktoři by z něj udělali nejraději „gaučáka“ :roll:
Zítra jdeme za se na UTZ tak jsem zvědavá jak dopadneme. Připadá mi, že ho tím UTZ léčí, podle toho jak často tam jdeme.

kac, drzim palce s UTZ! copak ma maly za problem?doufam,ze se to vekem lepsi!

holky, nenasly by se u nektere z vas na pujceni 8-11.3. lyze - délka max 70cm + prezkace - max. vel. 24 diky, diky, diky!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.2.11 11:24
markytka3 píše:
Kac píše:

kac, drzim palce s UTZ! copak ma maly za problem?doufam,ze se to vekem lepsi!

holky, nenasly by se u nektere z vas na pujceni 8-11.3. lyze - délka max 70cm + prezkace - max. vel. 24 diky, diky, diky!!!!!!!!!!!!!!!

Marky. takove lyze se delaji?? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
21.2.11 13:36

Marky, lyze rada pujcim - mame teda ale 80cm a boty :think: mrknu doma a dam vedet, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
22.2.11 12:39
markytka3 píše:
kac, drzim palce s UTZ! copak ma maly za problem?doufam,ze se to vekem lepsi!holky, nenasly by se u nektere z vas na pujceni 8-11.3. lyze - délka max 70cm + prezkace - max. vel. 24 diky, diky, diky!!!!!!!!!!!!!!!

Tak to my už jsme na vel. 30…
UTz dopadl dobře. :dance: (ve 4,5letec měl výpotek v kyčli za dva dny mu punktovali i druhou kyčel a do dneška neví, proč to měl a jak tomu předcházet. Protože to bolí. Občas (už 2×v zimě ho bolelo) Řeší to klidovým režimem :roll: )
Dneska jsme byli u obvodní, protože odpoledne měl horečku, tak Honzík je doma a leží. Je slabý tak leží, horší až se mu energie vrátí. :zed:
Lůci má v 1roku 8150g a 73 cm a roste nám 8zub!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
22.2.11 13:39
krisulka píše:
Marky, lyze rada pujcim - mame teda ale 80cm a boty :think: mrknu doma a dam vedet, jo?

krisulko, to by bylo skveleeeeeeeee!!!! diky ti mooooc

kato, snad delaj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
22.2.11 15:39

Ahoj holky,

chtela jsem se zeptat na nejake moznosti a hlavne zkusenosti s cvicenim pro tehotne v Brne, idealne lokality Bohunice, Stary Liskovec, kolem Videnske atd. Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
22.2.11 15:42

Susky:stim neporadim.
Holky: zitra odjizdime do Uherskeho Hradiste.Vracime se az okolo 7 tedy mozna i pozdeji a nebo driv kdyz nas poslou drive dom.Takze sraz si zadam az budu k dispozici.
Chuanitko: taky se tak tesis na jaro a na sraziky u rybnika.
Ja hrozne moc at uz je teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
23.2.11 20:36
kattkka píše:
Susky:stim neporadim.
Holky: zitra odjizdime do Uherskeho Hradiste.Vracime se az okolo 7 tedy mozna i pozdeji a nebo driv kdyz nas poslou drive dom.Takze sraz si zadam az budu k dispozici.
Chuanitko: taky se tak tesis na jaro a na sraziky u rybnika.
Ja hrozne moc at uz je teplo.

kato, jedete dovolenkovat? :-) pekne si to uzijte!!!

velitelko, my jedem do 8-13.3. na hory, toz, lobuju za termin po nasem prijezdu :pankac: , bo bych si breznove setkani strasne nerada nechala ujit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
23.2.11 20:41

Koukám, že už se tady nahlašují „dovolený“… :lol:
Velitelko - navrhuji březnový sraz nedělat v týdnu jarních prázdnin :wink: ( my jsme totiž taky pryč :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
23.2.11 21:00
mischni píše:
Koukám, že už se tady nahlašují „dovolený“… :lol:
Velitelko - navrhuji březnový sraz nedělat v týdnu jarních prázdnin :wink: ( my jsme totiž taky pryč :mrgreen: )

jejej mischni, prosim te, pro nas neskolkovy/skolovy, kdy jsou letos jarni prazdniny? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová