Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
konečně se mi podařilo na druhý pokus stáhnout fotky fakt supeeeeeeer děkujeme ![]()
Jo a děkujeme zapochvalu čepky, tu nám dělala mamča z emimina tak můžete mrknout i na ostatní výtvory:-)
https://www.emimino.cz/…enicko-3262/
martanko, fotky supeeeeeer! diky za ne.
ju jinak martinek po vasem odchodu se chudak zritil z podia na ty dlazdicky a mezi zidle hlavou napred, chtel to proste sejit
boule jak hrom, ac jsme jiz byli skoro na odchodu, jeste 2 hodky jsem ho drzela cileho a neustale pozorovala, zda nemalatni, neusina
nastesti vse dopadlo tak jak melo, dnes jen mala pidiboulicka (dori, oni jsou fakt gumovi
![]()
chuanitko, diky za poklonku, s tebou take
![]()
lacenko, ti tvy kluci jsou fakt strasne hodni!
kattko, co barborce, boule nevyrasila? ![]()
Fotky super
Teda občas tam vypadám jako ichtyl, ale už jsem zvyklá ![]()
Markytko, chudák malej
Markétka tam taky chodila, ale musela jsem asistovat.
Zdarec!
Marti - dík za fotky. Dnes jsem stahovala zase, ale to bylo to samý,co včera,ne?
Marky - jsem ráda, že prcek to odnesl jenom boulí. Včera to vypadalo hrozně.
A před vícematkama klobouk dolů! Jsoou chvíle, kdy jsem moc ráda, že mám dva jedináčky. ![]()
Zdarec palec ![]()
To jsem ráda, že jste úspěšně ulovily nějaké ty fotky ![]()
Laci, to tvé malé sluníčko je na nich prostě k sežrání! Jo a jinak souhlas s obecným názorem, že kluci byli děsně hodní! (asi půjdu k tobě na radu, jak to udělat…i když synátor má asi už základní program nějaký podezřelý ![]()
Chuanit, ale jdi ty kecko! Mně se děsně líbí ta fotka, jak máš tak děsně vážný výraz a rozhazuješ rukama ![]()
No jo, děcka se holt fotí líp(já jsem tam zase ospalá nosatá čarodějnice
..ledaže bych příště zkusila nějaké retušování a malůvky ![]()
Markyt, jejda! No hlavně že je jinak celej! Brr… A jinak vyhrál cenu o největšího fešáka! (i s boulí by byl!) ![]()
Míšo, no joooo, jsem to ale pako, však my jsme přece dávaly ten balík dohromady, co? To bude věkem, zase mi asi umřelo pár buněk. Paměťových nepochybně. ![]()
Pořád čekám, jestli Dori taky nějaké úlovky dodá…a nic
Chjo, kdo ji někde potkáte, udělejte prosím prosím ![]()
Srazík březnový se samozřejmě plánuje, ještě objednat počasí, velkou účast (žádné choroby a komplikace) a vymyslet akci na odpoledne…půjdeme na prasátka? ![]()
Tak. Padám asi ají, páč mě asi dostal nějaký bacil
Bolí mě hlava víc než Martínka!
Fotky super, určitě jste si to užili
A děti neskutečně vyrostly, některý teda neznám, ale ty co znám jsem viděla naposledy v létě, když jsem byla těhule s Ellou myslím
![]()
Snad to na další srazík zvládneme taky ![]()
Ahojte…
posledni dva dny nam furt padal internet ![]()
Z fotek mam asi tak 4 pouzitelny, ale i ty nestoji za nic
nejako mi to foceni tentokrat neslo ![]()
markytko Vitejte do klubu „prastenych padavek“
hlavne, ze je Martinek v pohode ![]()
zdar decka
zdravim obzvlast stare struktury, ktere nas maji jeste v matne pameti ![]()
a samo i nove perspektivni tvare!
odpoledni breznovy sraz berem! tesim se na vsechny, mladata jsou fakt k nepoznani ![]()
Kris - zdar stará strukturo! Že se taky přijdeš podívat…Ty už makáš na plno nebo co?(když pominu všechny tvé jiné aktivity
)
Doufám, že březnový srazík vyjde opět v plné účasti a že se zapojí i jiné „stařeny“.
Co dělá Iva, acynka a spol?
Mischni: mam dotaz proc na jedne fotce kde je tva Bara na houpacce ji moje bara skrti aspon to tak vypada. ![]()
kattko - to se budeš muset asi zeptat té svojí. Já bych řekla, že se chtěla taky houpat a myslela si, že to takhle bude rychlejc. ![]()
mischni píše:
kattko - to se budeš muset asi zeptat té svojí. Já bych řekla, že se chtěla taky houpat a myslela si, že to takhle bude rychlejc.
Ja prave nevim.ja myslela ze jsi tam stala.Vim ze tam chtela jit. ![]()
Ale mozna to je jen ten zaber.
Ahoj krisulko! Mám jen věcný dotaz - máš ve svém potomstvu kluky? To abych na ně pamatoval při březnovém srazu…
Jinak už teď vím, co s sebou beru na březnový sraz - dokončená házecí letadýlka (plus rozdělané polotovary, pokud si někdo řekne a chtěl by je lepit doma…), encyklopedii o modelařině, nejmenší stavebnici MERKUR a minimálně jedno smontované autíčko z MERKURA, aspoň tři „sešitové knížky“ o vojenské technice (tanky, letadla…), plastikový model na sestavování bez lepidla (klik-klak, ať se kluci vyřádí…) a nějaký časopis a brožovanou knížečku s výkresy parních lokomotiv (mašinka Tomáš tam ale není…
).
To je varianta pro „interiér“. Varianta „do terénu“ se může lišit absencí MERKURA (smontovaná autíčka zůstanou) a redukcí knížek.
ahojda, jakpak se mate pri vikendu ? my byli vcera konecne bruslit, martinkovi se to strasne libilo, kdyz jsem mu pak sundala brusle, tak se jich neustale dozadoval a chtel na led
vecir jsme pak meli u nas male sezeni s prateli, takze se dnes hodne lecim
a co vy? jak uzivate vikend?
juro, dost slusny oddil
skoda ze martinek je jeste prcek a diky jeho destruktivnimu obdobi jej budu muset od letadylek drzet dal
na merkura se tesim, taky jsem na nem vyrustala, jooo takovy merkur eletronik, to bylo neco ![]()
Příspěvek upraven 19.02.11 v 18:26