Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18651
15.2.11 19:42

konečně se mi podařilo na druhý pokus stáhnout fotky fakt supeeeeeeer děkujeme :palec:
Jo a děkujeme zapochvalu čepky, tu nám dělala mamča z emimina tak můžete mrknout i na ostatní výtvory:-)
 https://www.emimino.cz/…enicko-3262/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
15.2.11 19:49

martanko, fotky supeeeeeer! diky za ne.

ju jinak martinek po vasem odchodu se chudak zritil z podia na ty dlazdicky a mezi zidle hlavou napred, chtel to proste sejit :-( boule jak hrom, ac jsme jiz byli skoro na odchodu, jeste 2 hodky jsem ho drzela cileho a neustale pozorovala, zda nemalatni, neusina :-( nastesti vse dopadlo tak jak melo, dnes jen mala pidiboulicka (dori, oni jsou fakt gumovi :-) :-))

chuanitko, diky za poklonku, s tebou take :-) :-)

lacenko, ti tvy kluci jsou fakt strasne hodni!

kattko, co barborce, boule nevyrasila? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
15.2.11 19:58

Fotky super :palec: Teda občas tam vypadám jako ichtyl, ale už jsem zvyklá :lol:

Markytko, chudák malej :( Markétka tam taky chodila, ale musela jsem asistovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
15.2.11 20:37

Zdarec!
Marti - dík za fotky. Dnes jsem stahovala zase, ale to bylo to samý,co včera,ne?

Marky - jsem ráda, že prcek to odnesl jenom boulí. Včera to vypadalo hrozně.

A před vícematkama klobouk dolů! Jsoou chvíle, kdy jsem moc ráda, že mám dva jedináčky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
15.2.11 20:54

Zdarec palec :palec:

To jsem ráda, že jste úspěšně ulovily nějaké ty fotky :-)
Laci, to tvé malé sluníčko je na nich prostě k sežrání! Jo a jinak souhlas s obecným názorem, že kluci byli děsně hodní! (asi půjdu k tobě na radu, jak to udělat…i když synátor má asi už základní program nějaký podezřelý :-))

Chuanit, ale jdi ty kecko! Mně se děsně líbí ta fotka, jak máš tak děsně vážný výraz a rozhazuješ rukama :-)
No jo, děcka se holt fotí líp(já jsem tam zase ospalá nosatá čarodějnice :-))..ledaže bych příště zkusila nějaké retušování a malůvky :-)

Markyt, jejda! No hlavně že je jinak celej! Brr… A jinak vyhrál cenu o největšího fešáka! (i s boulí by byl!) :-)

Míšo, no joooo, jsem to ale pako, však my jsme přece dávaly ten balík dohromady, co? To bude věkem, zase mi asi umřelo pár buněk. Paměťových nepochybně. :-)

Pořád čekám, jestli Dori taky nějaké úlovky dodá…a nic :-( Chjo, kdo ji někde potkáte, udělejte prosím prosím :-)

Srazík březnový se samozřejmě plánuje, ještě objednat počasí, velkou účast (žádné choroby a komplikace) a vymyslet akci na odpoledne…půjdeme na prasátka? ;-)

Tak. Padám asi ají, páč mě asi dostal nějaký bacil :-( Bolí mě hlava víc než Martínka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
15.2.11 21:24

Fotky super, určitě jste si to užili :palec: A děti neskutečně vyrostly, některý teda neznám, ale ty co znám jsem viděla naposledy v létě, když jsem byla těhule s Ellou myslím :think: 8-o :lol:

Snad to na další srazík zvládneme taky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
18.2.11 08:01

Ahojte…

posledni dva dny nam furt padal internet :zed:

Z fotek mam asi tak 4 pouzitelny, ale i ty nestoji za nic :zed: nejako mi to foceni tentokrat neslo :roll:

markytko Vitejte do klubu „prastenych padavek“ :lol: hlavne, ze je Martinek v pohode :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
18.2.11 10:34

:mavam: zdar decka

zdravim obzvlast stare struktury, ktere nas maji jeste v matne pameti :mrgreen:
a samo i nove perspektivni tvare!

odpoledni breznovy sraz berem! tesim se na vsechny, mladata jsou fakt k nepoznani 8-o

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
18.2.11 14:32

Kris - zdar stará strukturo! Že se taky přijdeš podívat…Ty už makáš na plno nebo co?(když pominu všechny tvé jiné aktivity :lol: )
Doufám, že březnový srazík vyjde opět v plné účasti a že se zapojí i jiné „stařeny“.
Co dělá Iva, acynka a spol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
18.2.11 14:43

Mischni: mam dotaz proc na jedne fotce kde je tva Bara na houpacce ji moje bara skrti aspon to tak vypada. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
18.2.11 16:11

kattko - to se budeš muset asi zeptat té svojí. Já bych řekla, že se chtěla taky houpat a myslela si, že to takhle bude rychlejc. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
18.2.11 16:12
mischni píše:
kattko - to se budeš muset asi zeptat té svojí. Já bych řekla, že se chtěla taky houpat a myslela si, že to takhle bude rychlejc. :wink:

Ja prave nevim.ja myslela ze jsi tam stala.Vim ze tam chtela jit. :lol:
Ale mozna to je jen ten zaber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.2.11 22:44

Ahoj krisulko! Mám jen věcný dotaz - máš ve svém potomstvu kluky? To abych na ně pamatoval při březnovém srazu…

Jinak už teď vím, co s sebou beru na březnový sraz - dokončená házecí letadýlka (plus rozdělané polotovary, pokud si někdo řekne a chtěl by je lepit doma…), encyklopedii o modelařině, nejmenší stavebnici MERKUR a minimálně jedno smontované autíčko z MERKURA, aspoň tři „sešitové knížky“ o vojenské technice (tanky, letadla…), plastikový model na sestavování bez lepidla (klik-klak, ať se kluci vyřádí…) a nějaký časopis a brožovanou knížečku s výkresy parních lokomotiv (mašinka Tomáš tam ale není… :lol: ).
To je varianta pro „interiér“. Varianta „do terénu“ se může lišit absencí MERKURA (smontovaná autíčka zůstanou) a redukcí knížek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.2.11 18:23

ahojda, jakpak se mate pri vikendu ? my byli vcera konecne bruslit, martinkovi se to strasne libilo, kdyz jsem mu pak sundala brusle, tak se jich neustale dozadoval a chtel na led :-) vecir jsme pak meli u nas male sezeni s prateli, takze se dnes hodne lecim :-) :-) a co vy? jak uzivate vikend?

juro, dost slusny oddil :-) skoda ze martinek je jeste prcek a diky jeho destruktivnimu obdobi jej budu muset od letadylek drzet dal :mavam: na merkura se tesim, taky jsem na nem vyrustala, jooo takovy merkur eletronik, to bylo neco :-)

Příspěvek upraven 19.02.11 v 18:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.2.11 18:24

a jeste jedna fotecka z brusleni… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...