Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
23.2.11 21:16

No já mám 16. března narozeniny, tak to vás asi pozvu na něco dobrého… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
23.2.11 21:25

Ahooooj! :pankac:

Přiznávám, že ztrácím přehled, kdo tu byl a nebyl a bude nebo nebude, vy mi dáváte :-D

Markytko, ale pamatuju si, že jste úžasní bruslaři! :potlesk: :palec: Jsem na tom určitě hůř než Martínek! :oops:

Juro, těšíme se na letadýlka! (hlavně na fázi demolice :-))

Kris, ahooj! Která že ty seš? :mrgreen: Přijď se na jaře ukázat, jo?

Kattkko, užívejte si „dovolenku“ a snad budou ty 3 bágly stačit ;-)

Kac, gratulace k UTZ a zubním přírůstkům, snad ta rýma patřila k tomu a žádné další bacily už nemáte ;-)

Susannnn, bohužel :-( V těch končinách nemám ponětí, ja chodila do Větrníku a to je úúúplně jinde :-(

Omluvenky zaznamenány, jedna dovča, jedny hory, jedny prázdniny… a protože jsem to stejně plánovala až po 20.3., jakože si uděláme Vítání jara :kytka: , tak myslím, že zatím máte všichni propustky :-)

Hujeři a hujerky, jarní nápady jsou samozřejmě vítány, po večerech můžete taky zaříkavat všechny bacily a komplikace, ať se sejdeme v počtu nevídaném… :dance:

Pac a pusu, pívo a husu, M.

Příspěvek upraven 23.02.11 v 21:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
23.2.11 21:27

PS: Jura se koukám hlásí ještě jako dodavatel něčeho mňam, huráááá! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
23.2.11 21:31
Marťanka1 píše:
Omluvenky zaznamenány, jedna dovča, jedny hory, jedny prázdniny… a protože jsem to stejně plánovala až po 20.3., jakože si uděláme Vítání jara :kytka: , tak myslím, že zatím máte všichni propustky :-)

Hujeři a hujerky, jarní nápady jsou samozřejmě vítány, po večerech můžete taky zaříkavat všechny bacily a komplikace, ať se sejdeme v počtu nevídaném… :dance:

Pac a pusu, pívo a husu, M.

kamera chvali!!! :-) :-) po 20. super idea!!! , vloni touto dobou uz bylo krasne teplo a my s martinkem dracivali na inline kolem reky na pivko :-) :-) jooo a kdyz pak otevreli nove hriste u olympie (holky, kdo jste tam nebyl, doporucuju!!!), to bylo potom jezdeni :dance: bo krom mnam pivka delaji vyborny domaci smazak se zeleninkou v housce! mnamky, mnam.

Jura007 píše:
No já mám 16. března narozeniny, tak to vás asi pozvu na něco dobrého… :wink:

beru ze za slovo :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
23.2.11 21:34

Marky, když vzpomínáš tu Olympii, tak za ní by měl jezdit nějaký dětský vláček… Rozchod kolejí je asi 30 centimetrů a prý uveze až 10 dětí plus dva dospělé… Tak tomu říkám tažná síla… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
23.2.11 21:46

Juro- tak to se teda těším :jazyk: . Osobně poblahopřejeme :mrgreen:
Taky se přimlouvám po jarních prázdinách-jsme mimo Bo.
V Olympii(ZA) jsme už byli na lezecké stěně. Jen nás mrzelo, že Honzík nejdřív, že poleze taky, ale jak viděl zbytek atrakcí, tak se na „lezbu“ vykašlal :mrgreen:
Vláček jsme ale nezažili, ale víme o něm.
Když jsme jezdili na inline dráze kolem řeky, tak jsme se občerstvovali v jedné hospůdce /nevím jméno :zed: /ale jen kofoláče a nanuka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
24.2.11 11:04

Ahoj hledám 2v1 maminku a kamarádku na dlouhé těhotenské chvíle.Jsme z Brna a bydlím na Lesné jsme na nemocenské a doma už mě to nebaví.Kdyby se někdo našel budu ráda!!!! :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
24.2.11 14:00

Patris- Lesná je z Bohunic na druhé straně, ale jestli se ti v šalině nedělá špatně, tak můžeš přijet na procházku. Nebo do dětské kávárny na Husové, je to v centru, takže blízko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.11 14:30

Patris, ja som v starej Lisni, akurat teraz az do nejakeho 10. brezna zijeme sestrinou svadbou a ja rusim este aj zaplatene cvicenie s miminom. Mimochodom, Viktorka krici tak, ze si ten porod este rada rozmyslis a budes chciet mimino vratit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.11 14:32

Inak netusim co ste tu preberali, malej idu zubky a vrieska akoby sme ju stvrtili :roll: Kedy sa konecne prerezu ked nas tyranizuje uz vyse dvoch tyzdnov?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
24.2.11 17:05

Bábi, jenom technický dotaz: to bydlíš někde blízko osmičky šaliny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
24.2.11 17:09

Oznámení pro maminky kluků (ale nejen kluků): dneska jsem se byl podívat na stálé výstavě modelů v prvním patře budovy výrobního družstva HLUBNA na Zábrdovické 10 (u zastávky tramvaje „Vojenská nemocnice“). S kočárkem by se tam jet nedalo, je to v prvním patře a na vrátnici - nevím, jestli by byli ochotní ho pohlídat. Ale jinak jsou tam k vidění moc pěkné věci: Víc jak dvacet velkých (plovoucích) modelů válečných lodí plus nějaké ponorky, ve vitrínách modely letadel, podvěšená výzbroj vojenských letadel - a v poslední místnosti kolejiště s jezdícíma vláčkama. Takže další prozkoumaná dětská atrakce v Brně.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
24.2.11 17:17

Ještě bych dodal - dozor nad výstavou vykonávají dva pánové v důchodovém věku, ale vojenským a technickým záležitostem okolo skutečných předloh těch modelů rozumějí tak napůl. Takže pokud tam budete chtít vyrazit a budete chtít s sebou průvodce, tak jsem k dispozici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
24.2.11 19:42
Jura007 píše:
Ještě bych dodal - dozor nad výstavou vykonávají dva pánové v důchodovém věku, ale vojenským a technickým záležitostem okolo skutečných předloh těch modelů rozumějí tak napůl. Takže pokud tam budete chtít vyrazit a budete chtít s sebou průvodce, tak jsem k dispozici…

to by se Kubovi líbilo a jak dlouho to tam bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
24.2.11 19:54

Zatím na neurčito. Dřív to bylo na adrese Spáčilova 15. Majitelem těch modelů je člověk, kterému patří agentura MIDO FILM. Na stránkách www.midofilm.cz můžeš kliknout na „Galerie modelů“ a dozvíš se víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová