Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No já mám 16. března narozeniny, tak to vás asi pozvu na něco dobrého… ![]()
Ahooooj! ![]()
Přiznávám, že ztrácím přehled, kdo tu byl a nebyl a bude nebo nebude, vy mi dáváte ![]()
Markytko, ale pamatuju si, že jste úžasní bruslaři!
Jsem na tom určitě hůř než Martínek! ![]()
Juro, těšíme se na letadýlka! (hlavně na fázi demolice ![]()
Kris, ahooj! Která že ty seš?
Přijď se na jaře ukázat, jo?
Kattkko, užívejte si „dovolenku“ a snad budou ty 3 bágly stačit ![]()
Kac, gratulace k UTZ a zubním přírůstkům, snad ta rýma patřila k tomu a žádné další bacily už nemáte ![]()
Susannnn, bohužel
V těch končinách nemám ponětí, ja chodila do Větrníku a to je úúúplně jinde ![]()
Omluvenky zaznamenány, jedna dovča, jedny hory, jedny prázdniny… a protože jsem to stejně plánovala až po 20.3., jakože si uděláme Vítání jara
, tak myslím, že zatím máte všichni propustky ![]()
Hujeři a hujerky, jarní nápady jsou samozřejmě vítány, po večerech můžete taky zaříkavat všechny bacily a komplikace, ať se sejdeme v počtu nevídaném… ![]()
Pac a pusu, pívo a husu, M.
Příspěvek upraven 23.02.11 v 21:28
PS: Jura se koukám hlásí ještě jako dodavatel něčeho mňam, huráááá! ![]()
Marťanka1 píše:
Omluvenky zaznamenány, jedna dovča, jedny hory, jedny prázdniny… a protože jsem to stejně plánovala až po 20.3., jakože si uděláme Vítání jara, tak myslím, že zatím máte všichni propustky
![]()
Hujeři a hujerky, jarní nápady jsou samozřejmě vítány, po večerech můžete taky zaříkavat všechny bacily a komplikace, ať se sejdeme v počtu nevídaném…
Pac a pusu, pívo a husu, M.
kamera chvali!!!
po 20. super idea!!! , vloni touto dobou uz bylo krasne teplo a my s martinkem dracivali na inline kolem reky na pivko
jooo a kdyz pak otevreli nove hriste u olympie (holky, kdo jste tam nebyl, doporucuju!!!), to bylo potom jezdeni
bo krom mnam pivka delaji vyborny domaci smazak se zeleninkou v housce! mnamky, mnam.
Jura007 píše:
No já mám 16. března narozeniny, tak to vás asi pozvu na něco dobrého…
beru ze za slovo
![]()
Marky, když vzpomínáš tu Olympii, tak za ní by měl jezdit nějaký dětský vláček… Rozchod kolejí je asi 30 centimetrů a prý uveze až 10 dětí plus dva dospělé… Tak tomu říkám tažná síla… ![]()
Juro- tak to se teda těším
. Osobně poblahopřejeme ![]()
Taky se přimlouvám po jarních prázdinách-jsme mimo Bo.
V Olympii(ZA) jsme už byli na lezecké stěně. Jen nás mrzelo, že Honzík nejdřív, že poleze taky, ale jak viděl zbytek atrakcí, tak se na „lezbu“ vykašlal ![]()
Vláček jsme ale nezažili, ale víme o něm.
Když jsme jezdili na inline dráze kolem řeky, tak jsme se občerstvovali v jedné hospůdce /nevím jméno
/ale jen kofoláče a nanuka ![]()
Ahoj hledám 2v1 maminku a kamarádku na dlouhé těhotenské chvíle.Jsme z Brna a bydlím na Lesné jsme na nemocenské a doma už mě to nebaví.Kdyby se někdo našel budu ráda!!!!
![]()
Patris- Lesná je z Bohunic na druhé straně, ale jestli se ti v šalině nedělá špatně, tak můžeš přijet na procházku. Nebo do dětské kávárny na Husové, je to v centru, takže blízko ![]()
Patris, ja som v starej Lisni, akurat teraz az do nejakeho 10. brezna zijeme sestrinou svadbou a ja rusim este aj zaplatene cvicenie s miminom. Mimochodom, Viktorka krici tak, ze si ten porod este rada rozmyslis a budes chciet mimino vratit ![]()
Inak netusim co ste tu preberali, malej idu zubky a vrieska akoby sme ju stvrtili
Kedy sa konecne prerezu ked nas tyranizuje uz vyse dvoch tyzdnov?
Bábi, jenom technický dotaz: to bydlíš někde blízko osmičky šaliny?
Oznámení pro maminky kluků (ale nejen kluků): dneska jsem se byl podívat na stálé výstavě modelů v prvním patře budovy výrobního družstva HLUBNA na Zábrdovické 10 (u zastávky tramvaje „Vojenská nemocnice“). S kočárkem by se tam jet nedalo, je to v prvním patře a na vrátnici - nevím, jestli by byli ochotní ho pohlídat. Ale jinak jsou tam k vidění moc pěkné věci: Víc jak dvacet velkých (plovoucích) modelů válečných lodí plus nějaké ponorky, ve vitrínách modely letadel, podvěšená výzbroj vojenských letadel - a v poslední místnosti kolejiště s jezdícíma vláčkama. Takže další prozkoumaná dětská atrakce v Brně.....
Ještě bych dodal - dozor nad výstavou vykonávají dva pánové v důchodovém věku, ale vojenským a technickým záležitostem okolo skutečných předloh těch modelů rozumějí tak napůl. Takže pokud tam budete chtít vyrazit a budete chtít s sebou průvodce, tak jsem k dispozici…
Jura007 píše:
Ještě bych dodal - dozor nad výstavou vykonávají dva pánové v důchodovém věku, ale vojenským a technickým záležitostem okolo skutečných předloh těch modelů rozumějí tak napůl. Takže pokud tam budete chtít vyrazit a budete chtít s sebou průvodce, tak jsem k dispozici…
to by se Kubovi líbilo a jak dlouho to tam bude?
Zatím na neurčito. Dřív to bylo na adrese Spáčilova 15. Majitelem těch modelů je člověk, kterému patří agentura MIDO FILM. Na stránkách www.midofilm.cz můžeš kliknout na „Galerie modelů“ a dozvíš se víc…