Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nás to schytal vždycky manža
![]()
Taky dnes peru jak divá, už docházely bodyčka a musela jsem vyměnit povlečení moje i její
![]()
chuanitka píše:
My měli virózu minulý týden. Nejdřív dítě, za dva dny ovšem i my dospělí. Trvalo to jen jeden večer plus ten další den jsme byli pěkně zesláblí.
nestraš
já nechci ještě nemocnýho chlapa doma
![]()
Holky nestraste krucis.My se na t yprasatka tesime.Navic by to bylo blbe marek jede na dvadny pryc.
Juro - krásný výtvory
to se bude synáčkovi líbit ![]()
Co že to ty prasátka nejraději žerou? Jestli teda nejsou přežraní…občas chodíme krmit kačeny a je vidět, že nejsme sami ![]()
Lenule27 píše:
Juro - krásný výtvoryto se bude synáčkovi líbit
Co že to ty prasátka nejraději žerou? Jestli teda nejsou přežraní…občas chodíme krmit kačeny a je vidět, že nejsme sami
Lenu: ty vytvory jsou pro nas.
![]()
Bohužel jsem do letuschopné fáze dotáhl jenom pět kousků z patnácti rozpracovaných. Tak jsem si vypomohl švindlem a doplnil jsem to kupovanýma…
Takže letuschopných jedenáct plus nějaké statické - na hraní a na koukání…
Prosim v kolik je ten sraz??Ja se musim podle toho zaridit ja musim zitra jeste do banky.
Lenule27 píše:
Co že to ty prasátka nejraději žerou? Jestli teda nejsou přežraní…občas chodíme krmit kačeny a je vidět, že nejsme sami
Když jsem tam byla naposledy, tak tam měli naházený plno chleba a rohlíků, ale žrali jen jablka a mrkev. A já jsem táhla pytel starýho pečiva, že to toho zbavím a prd
![]()
chuanitka píše:
My měli virózu minulý týden. Nejdřív dítě, za dva dny ovšem i my dospělí. Trvalo to jen jeden večer plus ten další den jsme byli pěkně zesláblí.
ježíš, tak doufám, že my to nechytnem
kattkka píše:
Prosim v kolik je ten sraz??Ja se musim podle toho zaridit ja musim zitra jeste do banky.
no pokud moje mozkovna to spravne pochopila, tak ve 14hod u nejake brany ![]()
mauglie píše:chuanitka píše:ježíš, tak doufám, že my to nechytnem
Snad ne. Ale to bys nesměla vystrčit nos z baráku. My jely jeden den do Brna a druhý den večer malá blila. Za další dva dny my ![]()
markytka3 píše:kattkka píše:no pokud moje mozkovna to spravne pochopila, tak ve 14hod u nejake brany
Chápu to stejně
Mmch. zajímavý e-shop v odkazu
Ještěže na léto už mám oblečení nakoupeno…
markytka3 píše:kattkka píše:no pokud moje mozkovna to spravne pochopila, tak ve 14hod u nejake brany
No a když ne u brány, tak potom v tom altánku, že jo? (Pro ty později příchozí…)
Ach,jo…Tak tentokrát neuvidím ani vás, ani prasátka a jinou drůbež.
Bára mi právě lehla. Soplí, kadí a temperatura leze nahoru.
Jenom doufám, že bude do víkendu ok, slavíme její narozky.
Tak si to pěkně užijte a doufám, že bude opět bohatá fotodokumentace. ![]()