Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
21.3.11 21:33

U nás to schytal vždycky manža :jazyk: :lol:
Taky dnes peru jak divá, už docházely bodyčka a musela jsem vyměnit povlečení moje i její :roll: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
21.3.11 21:35
chuanitka píše:
My měli virózu minulý týden. Nejdřív dítě, za dva dny ovšem i my dospělí. Trvalo to jen jeden večer plus ten další den jsme byli pěkně zesláblí.

nestraš 8-o já nechci ještě nemocnýho chlapa doma :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.3.11 21:35

Holky nestraste krucis.My se na t yprasatka tesime.Navic by to bylo blbe marek jede na dvadny pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
21.3.11 22:17

Juro - krásný výtvory :palec: to se bude synáčkovi líbit :wink:

Co že to ty prasátka nejraději žerou? Jestli teda nejsou přežraní…občas chodíme krmit kačeny a je vidět, že nejsme sami :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
22.3.11 07:00
Lenule27 píše:
Juro - krásný výtvory :palec: to se bude synáčkovi líbit :wink:Co že to ty prasátka nejraději žerou? Jestli teda nejsou přežraní…občas chodíme krmit kačeny a je vidět, že nejsme sami :mrgreen:

Lenu: ty vytvory jsou pro nas. :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
22.3.11 07:05

Bohužel jsem do letuschopné fáze dotáhl jenom pět kousků z patnácti rozpracovaných. Tak jsem si vypomohl švindlem a doplnil jsem to kupovanýma… :mrgreen: Takže letuschopných jedenáct plus nějaké statické - na hraní a na koukání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
22.3.11 07:13

Prosim v kolik je ten sraz??Ja se musim podle toho zaridit ja musim zitra jeste do banky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
22.3.11 07:17
Lenule27 píše:
Co že to ty prasátka nejraději žerou? Jestli teda nejsou přežraní…občas chodíme krmit kačeny a je vidět, že nejsme sami :mrgreen:

Když jsem tam byla naposledy, tak tam měli naházený plno chleba a rohlíků, ale žrali jen jablka a mrkev. A já jsem táhla pytel starýho pečiva, že to toho zbavím a prd :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
22.3.11 08:23
chuanitka píše:
My měli virózu minulý týden. Nejdřív dítě, za dva dny ovšem i my dospělí. Trvalo to jen jeden večer plus ten další den jsme byli pěkně zesláblí.

ježíš, tak doufám, že my to nechytnem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
22.3.11 14:10
kattkka píše:
Prosim v kolik je ten sraz??Ja se musim podle toho zaridit ja musim zitra jeste do banky.

no pokud moje mozkovna to spravne pochopila, tak ve 14hod u nejake brany :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
22.3.11 14:25
mauglie píše:
chuanitka píše:
ježíš, tak doufám, že my to nechytnem

Snad ne. Ale to bys nesměla vystrčit nos z baráku. My jely jeden den do Brna a druhý den večer malá blila. Za další dva dny my :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
22.3.11 14:26
markytka3 píše:
kattkka píše:
Prosim v kolik je ten sraz??Ja se musim podle toho zaridit ja musim zitra jeste do banky.
no pokud moje mozkovna to spravne pochopila, tak ve 14hod u nejake brany :-)

Chápu to stejně :lol: Mmch. zajímavý e-shop v odkazu :lol: Ještěže na léto už mám oblečení nakoupeno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
22.3.11 14:28
markytka3 píše:
kattkka píše:
no pokud moje mozkovna to spravne pochopila, tak ve 14hod u nejake brany :-)

No a když ne u brány, tak potom v tom altánku, že jo? (Pro ty později příchozí…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
22.3.11 17:41

Ach,jo…Tak tentokrát neuvidím ani vás, ani prasátka a jinou drůbež. :-( Bára mi právě lehla. Soplí, kadí a temperatura leze nahoru.
Jenom doufám, že bude do víkendu ok, slavíme její narozky.
Tak si to pěkně užijte a doufám, že bude opět bohatá fotodokumentace. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
22.3.11 18:20

Mischni brzo se uzdravte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...